אתם חייבים לראות איזה חרמנים איזה ס

אין לי כלום אני פשוט קוראת בפורום

לעיתים קרובות ואת היחידה שתמיד שאומרים משהו על דולסה את תמיד לא אנהי יותר טובה ובלה בלה בלה וזה פשוט מעצבן אני ממש מצטערת אבל הייתי חייבת להגיב לך

סוכריה16

New member
מ\צטערת לאכזב בחיים אבל בחיים

לא אמרתי "אנהי יותר טובה מדולחסה" יכול הליות שאמרתי שהיא הכי יפה אבל בחיים שלי לא השוויתי לדולסה.. חוץ מזה שישר שאת רואה נגיד שביקשתי קישור זה בשבילך "היא לא מאמינה" אז זה ממש לא נכון, אני כן הבנתי אותה שהיא אמרה שזה פורום וסבבה, עובדה שלפני שביקשתי קישור רשמתי "יאאאאאא פונצ'ו כל כך קצת!??!" זה אומר שכן האמנתי, אבל ברור את כל כך מעריצה את דולסה שאת מוציאה דברים מהקשרם. וזה סתם צמעצבן, אני אומרת לך תאמת, כי אם אני מעריצה את אנהי זה אל אומר שאני שונאת את דולסה.. ואני לא חושבת שירדתי פעם על דולסה. ואני לא דוחפת את אנהי לכל מקום, ממש לא.. אם אנהי מועלת סבבה, אני אזכיר ברור, אבל שמדברים רק על רובר אני משתתפת ואומרת עלייה דברים טובים.

luissana

New member
וואלה היא ממש מפגרת היא צריכה הוכחה

כמו איזה ילדה קטנה ופבלו שיחקת אותה עם הקישור והתמונה שסוכריה תאכל תלב היא חושבת שאם היא אוהבת את אנהי כל העולם אטוהב אותה אז תתעוררי ותביני שאת דולסה אוהבים הרבה יותררר

דייי

מה זה?!!? למה להעליב ככה את אנהי ואת המעריצה שלה?!?! ומאיפה לך שדולסה היא האהובה ביותר?! שתדעי לך שכל חודש עושים את הסקר הזה אני יחפש הוכחות מהפורום הרשמי ואת יכולה להיכנס ולשאול מה עדיף מ"מ ר"ד ו מיה או רובר ואת תראי שיצא לך תוצאות: 50 50 כי יש שאוהבים את דולסה ויש שאוהבים את אנהי ואל תעליבי ככה את דיקלה אחרת את תורחקי מהפורום המנהל נעלם לאנשהו..הוא גם לא עונה לי במסרים אבל חכי שהוא יחזור אני ידבר איתו... ותדעי לך שאני ודיקלה פה מפתיחת הפורום וביחסים טובים עם המנהל אז את אכלת אות!! אין לך שום זכות לדבר ככה על אנהי ועל מעריצה שלה(דיקלה..)

luissana

New member
מי מדבר על הסקר החודשי דיברתי

על הסקר הזה בפורום אחר ודרך אגב אני בןןןן

סוכריה16

New member
אתה לא קולט שסתם רציתי לראות

ת'פורום!? חתיכת מטומטם!! מפגרררררררררר

pablo111

New member
אתן לא יכולות להצביע גם ככה זה רק ח

חברי הפורום אבל אני מנסה לסדר את הקישורר