אתם יודעים מה אין בפורום?

GaIi4697

New member
תכלססס

כאילו, אבא שלי שמע אותו אתמול ולא הפסיק לשיר אותו אחרכך [והוא מהזה לא בקטע של לשמוע מה שאני שומעתXD] אבל אני יותר מגניבה, אני שמעתי ראשונה בXFM

HadasBud

New member
וואי אני ההפך ממך

אני פשוט מכורה לדיסק החדש של פאניק, הוא פשוט כל כך עליז ^ ^ וwaking the demon מלך, חוץ מהקליפ, שזה הדבר הכי דפוק שראיתי בחיים שלי XD אבל That's what you get אדיר
וthat's not my name ממש ממש ממש מלך

ReaLostprophet

New member
ידעתי ששכחתי מלא

אז that green gentleman של פאניק נחמד. that's not my name מידבק אז אי אפשר לא לזמזם אותו מthat's what you get התלהבתי בהתחלה וכבר נמאס לי.

Rock Bottom

New member
אני אדבר רק על שיר אחד

Innerpartysystem - Don't Stop סביר להניח שהשיר הכי מדבק ואדיר ששמעתי בשנה האחרונה. אם עוד לא נתקלתם בו זה כי הוא הופיע עד עכשיו רק כמה פעמים ב120 דקות באמצע הלילה, אבל אני נותן לו שבועיים גג עד שהוא נטחן בכל המצעדים בערוץ. התוצאה הסופית נשמעת כמו שילוב של דראם אנד בייס, פאנק ואלקטרו. פשוט אדיר. הורדתי את כל ה-EP שלהם והוא מעולה. הקליפ פשוט מדהים גם, למי שלא מכיר, רוצו לטיוב פה למעלה.

Djerry

New member
שיר טוב, תודה

איך אתה נשאר ער ל- 120 דקות? חבל שהם לא שמים את התוכנית בשעה יותר נורמלית מאשר לשדר מיליון מצעדים

Rock Bottom

New member
נתקלתי בו בעמוד של האמנים של יוניברסל בטיוב

במקרה ונשארתי עד סוף הקליפ כי זה היה מגניב ותפס אותי. יום למחרת כבר ראיתי אותו בערוץ ב120 דקות והייתי כולי מבסוט. עכשיו אני כבר מכור לגמרי.
ולא בעיה בשבילי, בעיקר כי אלה השעות שאני חוזר בהם הביתה מהעבודה והערוץ פתוח לי ברקע.

למעלה