אתם יודעים מה השעה? רק חמש וחצי

היי לכולם, ראשית תודה לכל מי שניסה

להשיב אותי לדרך המלך . ובכן כמובן שאני יודעת שאין לי אלצהיימר . כתבתי את הכותרת רק לשם הקטע , זה פשוט התבקש .
חביף , לא יכולה להגיב לדבריך , פשטוט לא הבנתי דבר , יותר מדי פילוסופי בשבילי .ובכל זאת היה בכתוב משפט אחד שאשמח אם תסביר לי אותו , ואני מצטטת "לו פעלתי לשיטתך התלמידים לא היו מצליחים בכלום" ?????????????או שאולי הדברים לא היו מכוונים אלי ? גם זו אופציה .

חביף

New member
המשפט התכוון לגישה הרואה ביחיד מקור

בלעדי של ידע, של משמעות וכו'
בדרך כזו חברה לא יכולה להוריש את עברה להווה.

בת אל57751

New member
אני לא דיברתי על גישה הרואה ביחיד מקור בלעדי של ידע

אני דיברתי שאין זה מזכותו ורצונו, של היחיד להכתיב לשני לראות כמוהו

חביף

New member
החציל היה דוגמה

אצל סובייקטיביסט המילה חוק חסרת ערך, כי הוא חייב רק לעצמו, למחשבותיו או לדעותיו.
אם השתמשת במילה "חוק" ו"חובה" הרי דברייך בענין היותך נאמנה רק לעצמך חלקיים.
לאור תגובתך ברור שהסובייקטיביזם שלך מתקיים רק בענין ה"דעות" ואולי הזכות שאת שומרת לעצמך לומר הכל בפנים, ללא מחשבה על המחיר החברתי.
החציל היה דוגמה לחוסר תקשורת הנובע מאי הסכמה לקבל את המשמעות המקובלת על ה"אחרים" למילה מסויימת, ולכן במובן מסוים, סובייקטיביזם הוא דרך לאנרכיה ולהיעדר תקשורת.

בת אל57751

New member
אני לא אומרת הכל בפנים אני לא אומרת כלום

כי זה לא מזכותי, שכל אחד ייגיד מה שהוא רוצה ויעשה במידת החוק,מה שהוא רוצה,ולא יכתיב לשני את דרכיו שלו אני לא יכולה להכתיב לך, כדוגמא להיות דתי או לא,
טוב שזה שנכתב במילים שלא כל אחד מבין, לא אומר עדין שזו האמת,

לסובב כל כך הרבה במילים מפוצצות בזמן שאפשר להסביר זאת בקלות,
אני ושאר האנשים,לא יכולים להגיד לשני מה לעשות, ומה לחשוב ושיתנהל כמוני או כמוך
יש תקשרת והיא פשוטה בשתי מילים, אין צורך לסבך ,,חייה ותן לחיות," זה המוטו

ערב טוב

תגידו לי שאני בפורום הנכון, אני לא רגילה לכאלה ויכוחים והסברים חכמים, שאני לא מבינה
מהם שום דבר, אני רוצה להרגע בפורום ושיהיה פה הכל קליל, אין לי מצברוח
להתפלספות, סליחה אם אני פוגעת במישהו, אבל כנראה שאני לא מספיק חכמה
ולא מספיק משכילה, אז כבר יצאה לי כל הרוח מהמפרשים ולא בא לי לשתף פה
בחיי היומיום שלי,אפרופו כיבוד המתים, כשאימי נפטרה הייתי חיילת, הזעיקו אותי הביתה להיות איתה ברגעיה האחרונים, כשרופא קבע את מותה, לא ידעתי איפה לשים את עצמי והחבר שלי, אורי בן זוגי הנצחי, לקח אותי להירגע בקולנוע
"בית העם" בת"א והוא עשה את הדבר הכי נכון בשבילי, זה היה לפני ההלוויה ולפני השבעה, שאת זה כיבדתי כדת וכדין.
לילה טוב

בת אל57751

New member
בקר אור לא חיבים לקרוא הכל,מקפצים גם אני מקפצת לפעמים

איך שעשית ציפי טוב עשית, וגם אחרים מה שעושים זה בסדר
כל אחד חי את חיו כראות עיניו עד שלא פוגע בשני
שיהיה לך יום נפלא,

למעלה