אתם יודעים מה זה באמת הומור ישראלי?

הפעם האחרונה ששתיתי אלכוהול

היה שההורים של חבר שלי יצאו מהעיר אז כולם האו אליו,ואז הצלחנו לסדר וודקה ודפקתי תראש מוודקה ממש זולה ולא טעימה,בירה לא היה הרבה אז פילחתי כמה שלוקים מחברים. בסוף ההורים שלו לא הבינו למה אנחנו נשארנו ערים כל הלילה (ואחרי הלילה הזה לא הלכנו לישון ועשינו על האש,היה מזה כיף) הקיצר ניסיתי הרבה דברים שם (כולל סיגריות)

Reut E

New member
בואנה שרגא תמשיך כך!

אתה ברנש בן 18 ותאמת בזה אין ספק.. אבל דייייי חחחחחחחחח יש כאן ברנשית שרוצה גם תשומת לב אז ככה למה לעזעזל אני צריכה לזכור מתי אני שתיתי אלכוהול בפעם האחרונה!!!(זה היה לפני המון זמן) למה רק לי אסור לשתות?!?!

אלכוהול? לפני חצי שעה בערך.

(ככה זה כשיוצאים יום שישי להשתכר.) האמ. מותר לך לשתות. פשוט אסור למכור לך.

בן 18?! למה לא בן מיליון

סידרו לנו אלכוהול וזו הייתה הפעם היחידה בחיים לי ששתיתי בלי שההורים שלי ידעו (וגם זה היה ממזמן ממזמן בבר מצווה... וגם בערך שנה חצי שנה אחרי זה בחופשה אז הם נתנו לי איזה חצי שלוק) אני לא שיכור או מאלה שכל יום שישי משיגים איכשהו וודקה ודופקים תראש בגינה

Reut E

New member
טוב עלית עליך... בר מצווה אה?. אה?! אה?!

חחחחחחחח עבדת עליי כל הזמן

עלית עלי

אני בן ממזמן מזמן היה לי בר מצווה, אני בן ולא בת ואני גם יהודי אבל דיר באלק את חושבת שאני בן 13?! למה שלא תגידי שאני בגן חובה

אז עכשיו את עוזבת אותי?

כן אני בן 13... אם זה עושה לך טוב ולמי את קוראת ילד?! אני קצת יותר גדול ממך

Reut E

New member
13 14 זה אותו דבר

נו קדימה תספר מה כמה אתה כבר!!!!!!!!!!! אני אזרוק עליך פודינג אם לא תספר!

Reut E

New member
מה אתה רומז שאני שברני היה הגננת שלי?!?! חחח

הייתי בגן בערד.. יש מצב שנתנו לי דברים באמת

או כמו שדוד אמר:

"סארבע בבוקר,מול המחשב עם סיגריה ביד אחת וקפה בשניה" (בירה זה לא טעים. סמירנוף זה טעים. מאוד. אבל זה גם ממש יקר. יכול להגיע ל25 שקל לבקבוק החרא הזה)

למעלה