אתם יודעים מזה להיות בצד השני?? החיים בזבל!!

מבואסס

New member
אתם יודעים מזה להיות בצד השני?? החיים בזבל!!

אני בן 20 כמעט לא אני לא בצבא ביגלל דיכאון בזמן האחרון וכי דחיתי ביגלל ניתוח שעברתי בקיצור ככה ולעניין ואני לא מסתלבט פה ולא כלום זאת האמת נימאס לי מזה נימאס לי שבנות לא שמות עלי ביגלל דברים כאלה מסכנים בסדר אני לבן לא יצאתי שחום מה אני יעשה שלא שמות עלי בנות אוהבות שחומים מה נעשה זה מה שקורה שהחיים שלי בזבל אף בחורה לא מסתכלת עלי אני לא מכוער בכלל אני פשוט יצאתי לבן מה אני יעשה ואני לא אשכנזי או רוסי וזה מה שחושבים אנשים וזה פשוט נימאס לי אני לא יכול לחיות כבר אני יושב בדיכאון שלי בבית ואין לי חשק לצאת ביגלל זה אני כל הזמן משתזף ומה עוזר לי חוזר להיות לבן תחשבו אני מסתלבט אבל זה האמת ואני עובר את זה כל יום וזה הרבה זמן מפריע לי בכל החיים שלי סבלתי מזה אני לא יכול כבר אני בסוף יתאבד וחלס יגמור תחיים שלי שהם בזבל יודעים מה זה להיות כל יום שישי בבית?? אתם יודעים מה ההרגשה להיות בצד השני? לדעת שאתה מהאנשים האלה ואתה לא איתם? ואני מתכוון שאני חצי מזרחי וחצי ארגנטינאי אתם מבינים את ההרגשה הזאת?? מה אני אשם פה מה עשיתי רע אורגינל? לא מרחם על עצמי ולא נעליים אני מנסה להתחיל עם בחורות כל הזמן ומנסה ולא הולך לי פשוט לא הולך ינעל העולם לא הולך בחורות אומרות לי חשבתי אתה שחום אומרות לי שאני אוהבת שחום מה אני יעשה שאני לא שחום אני רוצה אבל מה אני יעשה שאני לא לא יכול להמשיך ככה בא לי להתאבד :(!
 

MidNight Flame

New member
גם אני לא שחום, אז מה?

בחורות שמות עליי ואפילו לא חסר לי ואתה יודע מה? אני לבן... לא לבקן אבל בהחלט לא שחום. די לחפש תירוצים, קח את עצמך בידיים, תשקיע בעצמך וזרום, הבחורה הנכונה כבר תבוא. והתאבדות היא לא פתרון בשום מצב, לברוח זה קל אבל זה לא פותר כלום.
 

מבואסס

New member
אני לא רוצה את האחת אתה לא מבין כנס

אני רוצה כל בחורה שתשים עלי כל בחורה כן אני רוצה להיות מושך בעיניי כולם
 

mori17

New member
חוסר ביטחון עמוקקק

שים לב מה מעסיק אותך....לא העניין שלא תהיה לך מישהי/לא רוצות אותך אלא אתה רוצה שכל כל כללללללל הבנות ירצו רק אותך....אז מותק זה מהסרט הזה.. מכיר ת'משפט "יופי זה בעיניי המתבונן" 1 יכולה להגיד שאתה שיא הכיעור ו1 אחרת תגיד שאתה מהמם.... אל לא יכול לדרוש שכל הבנות ירצו רק אותך... תתחיל לעבוד על הביטחון העצמי שלך ותטפח את עצמך ותאמין לי שבנות ירצו אותך וגם תהיה מושך בעינייהם אבל לא בעיניי כל כל כלללללללללל הבנות!!! להתעורר מהחלום המתוק... מורי
 

mori17

New member
הלו הלו להירגע...

כן אני מודה אני אוהבת בנים שחומים...אבל גם יצאתי עם לבנים... זה שנפלת על בנות סתומות בגלל שאתה לא שחום אז טוס לי מהעיניים... שאני אבין אתה יוצא לבלות בשביל עצמך או בשביל הבנות?? כשתהיה שלם עם עצמך חיצוני כולל צבע העור ופנימי תאמין לי שתמצא בנות... להתאבד בגלל צבע עור לאיזה רמה הגעת?? בנות זה לא כל החיים כנ"ל בנים אצל בנות....יש לימודים עבודה צבא/שירות לאומי משפחה חברים וכ'ו... קודם כל תבוא בגישה ככה נולדתי וימות העולם מצידי...אפשר לנסות להשתזף[גם אני מנסה ולא הכי הולך
] אבל לא להיכנס לאובססיות של זה... קח הכל במידה מותק
מורי
 

מבואסס

New member
נו את רואה את בעצמך אומרת אפילו

שאת אוהבת שחומים עובדה וכולם ככה אז אין מה לעשות לא תהיה לי אף פעם חברה שוב או ידידות זאת עובדה מה נעשה זה הגורל ואני לא אוהב לבנות סורי
 

mori17

New member
תגיב עברית את יודע??

נכון אמרתי שאני אוהבת שחומים אבל אם תקרא טוב טוב כתוב שיצאתי גם עם ל-ב-נ-י-ם!!! אתה לא אוהבת לבנות אבל אתה מצפה שהבנות ירצו אותך למרות שאתה בן אתה יודע שאתה גזעני???????? פשוט חוצפה!!! אתה פשוט בנאדם שמרחם על עצמו ומשם לא תתקדם....תאמין לי אני מכירה מלא מלא אבל מזה מלאאאאאאאאאאאאאאאאא בנות יפות שהם לבנות ואני מכירה גם בנים חתיכיםםםםםםםםםםםםםםםם שהם לבנים אז רד מהעץ הגבוה שטיפסת עליו ותתעורר הלו זה רק צבע עור לא אישיות....מצטערת בלי לפגוע אבל אתה בנאדם שטחי ומשם לא תתקדם...אבל בכל זאת בהצלחה ותתחיל להיות שלם עם עצמך שבת שלום מורי
 

מבואסס

New member
אבל זאת עובדה כפרה כנסי

שכולם אוהבות יותר שחומים ואני מצטער אני לא רוצה שבחורה תצא איתי ביגלל שהיא מרחמת עלי או שביגלל האישיות שלי אני רוצה ביגלל המראה גם זה הכל אמרתי את שלי כמו שבחורה תצא עם שחום ביגלל שהיא אוהבת תמראה שלו אז זהו
 
ח טוב תשאר ברחמים העצמיים

ממש ממש מסכן אתה...בוא נבכה ביחד..כולן אוהבות שחומים ותשאר לבד:\...באמת...לא בגלל המראה אין לך אפאחת אלא בגלל שאתה חי בבועה.
 

W e n d u s h

New member
../images/Emo45.gif

אני תוהה אם זה רק חוסר השקעה או שיש כאן כאלה שפיספסו כמה שיעורים בכיתה א'
 
תשמע

אני מבינה שהמצב קשה וכל מה שבא זה להוציא את הכעס החוצה, אבל אני יכולה להגיד לך שלי אישית לא עושה את זה שחומים..אני דווקא אוהבת לבנים...אז מה אני מוזרה?? לא...לכל אחד יש את טעם שלו, שהוא מאוד סובייקטיבי, לא כל בנות אוהבות בנים שחומים, זאת לגמרי הכללה!! תוציא את זה לעצמך מהראש!! אם אתה אומר שאתה מתחיל עם בנות וזה לא כל כך מצליח תנסה לחשוב אולי יש סיבות אחרות שבגללן זה לא מצליח....תעשה חושבים עם עצמך, תנסה לבוא בגישה אחרת, לא בשביל הבנות אלא רק בשביל עצמך! כמו שאמרו כאן, תתחיל מזה שתהיה שלם עם עצמך! אני בטוחה שאם תנסה לראות את הדברים קצת אחרת זה יבוא לך יותר בקלות. בהצלחה לך!
מיסי
 
לידיעתך, יקירי

אין העובדה שאתה לבן קשורה לכך שבחורות לא "רוצות" אותך [כביכול]. בחורות לא נמשכות אלייך בשל חוסר הביטחון האדיייר שאתה מקרין. ...אז מה אם אתה לבן? אני לדוגמה, נמשכרת בעקר [אוליי אפילו רק?] לבהירי עור. עם זאת, לא קרה ולא יקרה, שכל הבחורות בעולם יחשבו שאתה חתיך. לסיכום: צא מהסרט הרע הזה.
 

lD0

New member
צבע..

נראה לך שזה בגלל הצבע שלך?!X_X יש פול לבנים שהולך להם עם בנות. זה ממש ממש לא קשור לצבע שלך.
 

הדרוש29

New member
היי.

תראה, גם אני לבנה [לא שזה מעודד], אבל אם בת לא אוהבת/ שמה עלייך ה=בגלל מראה חיצוני, היא ריקנית ולא שווה כלום. צא למועדונים, לפאבים, תכיר אנשים.
 
למעלה