אתם יודעים מזה להיות בצד השני?? החיים בזבל!!

W e n d u s h

New member
אז אתה לא שחום!

עוד מעט ייחרב העולם. חביבי, אני חושבת שהסיבה מעט עמוקה יותר. יש לא מעט בנות שלא מייחסות חשיבות לצבע העור שלך, מה גם שלבן לא נחשב למכוער. אולי לא הפגנת מספיק ביטחון עצמי כשהתחלת איתן? אולי בכלל משהו אחר גרם להן לדחות אותך? נסה לחשוב טוב, ודאי יש סיבות נוספות למצב שאתה נמצא בו.

ירדנעע1

New member
לא הגזמת?

בנאדם! "אני רוצה שהיא תצא איתי בגלל המראה ולא בגלל האישיות"? לאיזה רמה הגענו אני לא חושבת שלא רוצות אותך בגלל צבע עור -זה רק צבע עור-עם אני רואה מישו חתיך לא מעניין אותי מה הצבע עור שלו! אני חושבת שהן לא רוצות אותך כי אתה שיטחי ברמות בנאדם נורמלי מבין שמראה זה לא הכל,שהאישיות חשובה עזוב את זה שאתה נותן למראה יותר מדי מקום אתה לא נותן לאישיות חשיבות בכללללל וזאת-יקירי שטחיות

ירדנעע1

New member
ועוד משו

אני חושבת שאתה לא מצליח להשיג בחורות כי אתה כ"כ לחוץ להשיג מישהי,ולא מתעמק בבחירה, אתה יותר מדי לחוץ להוכיח לעצמך שאתה כן מסוגל להשיג בנות שאתה משדר לסביבה מסר של "כל בת שתבוא ברוך הבא,לא אכפת לי מי היא,העיקר שתהיה בת" אז לא זה לא ככה בנות צריכות לדעת שהמישהו הזה בחר דווקא אותן שהיא מיוחדת בעיניו ואולי זה סתם הדרך של ה' להוכיח לך שאתה לא בדרך הנכונה אולי כשהכוונה שלך תהיה טהורה-ומתוך אהבה זה יבוא

למעלה