אתם יודעים שאייקון מתחיל השבוע?

papal

New member
לאט לאט זה גווע אין ספק

אבל באמת שציפית מחברי מועדון, מטרקרים או טרקיז מוצהרים, שמבחינתם יהיה זה מובן מאליו להגיע\ לבוא לראות סרט שהם לא ראו מעולם על 35 מ"מ- כמו שהתכוונו שנראה אותו. אבל, שום דבר כבר לא מפתיע אותי . כל הכבוד לכל מי שבכל זאת התאמץ והביא את הסרט על אף העלויות, לכנס!

Bajoran Priest

New member
אהמ

מה זה "היית מצפה".. חברות במועדון היא לא חובה. צפייה בסטאר-טרק היא לא מצווה. אנשים עושים מה שכיף להם ומה שמעניין אותם. אנשים עושים חברות במועדון ומגדירים את עצמם כטרקים כי זה עושה להם טוב. אנשים לא יבואו למשהו שאין להם עניין לבוא אליו. זה פשוט מאוד.

papal

New member
וכמו שאמרתי

אם אין לך עניין בזה, זה אומר הרבה על השינוי שחל בעולם הערכים של הטרקי הממוצע. אין ספקות כי אתה טרקי.(או טרקר), אך ההגדרה מי הוא טרקי חמקנית ומוזרה כנראה ומה שהיה נתפפס כמובן מאליו לפני כ 5 או 6 שנים (איזה מעריץ מושבע של מס"ב לא היה רוצה לראות את הסרט כפי שהתכוונו שיראה אותו?) כבר לא ממש מובן מאליו היום! וזה מעיד יותר מהכל על המצב! זו לא אשמתך שאתה לא רוצה לראות, ברור שזו זכותך אבל זה בהחלט מצער ....

Bajoran Priest

New member
אולי. אבל לדעתי האישית..

יכול להיות שיש תכנים שיותר אנשים ירצו לצפות בהם שוב, גם היום, יותר מאשר הסרט הראשון (שתקנו אותי אם אני טועה, אבל למיטב ידיעתי לא נחשב בעיני הרבה אנשים לאחד המוצלחים בסדרה).

פאגאן

New member
אתה טועה

לא רק שהוא נחשב גם נחשב(קהל מבקרים וטרקים כאחד)לסרט השני הטוב ביותר לאחר "זעמו של חאן" אלא הוא גם נחשב לאחד מההופעות הטובות ביותר של נימוי בסדרה.

papal

New member
פאגאן צודק

הסרט עצמו נחשב למאוד איכותי. לא הכי איכותי (זעמו של חאן הוא אכן הכי טוב), אבל הוא דורג שלישי באתר הרשמי ע"י מעריצים מכל העולם אחרי "חאן" ופירסט קונקט (שאותו ראיתי בקולנוע בבכורה ארצית בגרמניה כשהוא יצא!) כולי תקווה שלהקרנה הזו יגיעו לפחות 100 איש אם כי אם אני מכיר את הטרקים בארץ, אני משער שזה לא יקרה-וחבל. עוד זכורה לי טוב ההקרנה של "זעמו של חאן", כשאורי שאל "האם יש מישהוא שלא ראה את הסרט"? והורמו כמה עשרות ידיים רובם של בני נוער!! (וזה הי ב 2004 כמדומני) הייתי בהלם! כי זה אמרף שיש מי שמחכה לראות על מסך גדול ולא להוריד מהאינטרנט (ומאוד אפשרי היה גם ב2004 להוריד את הסרט הזה או להשכיר ואתו בלי בעיה). 20 שנה אחרי שהוא יצא!! זו הייתה חוויה בלתי נשכחת לראות את הסרט הזה על מסך גדול כפי שהתכוונו, והרבה םרטים נראו אחרת לגמרי!

Bajoran Priest

New member
נו טוב

אם הם אומרים. אני אישית חושב שמבחינת עלילה, משמעויות וטרקיות, "הארץ לא נודעת" הוא הכי טוב, ופירסט קונטקט הוא אולי הכיפי שבהם. אבל אולי זה רק אני. אגב, יכול להיות שאותם בני נוער שלא ראו את הסרט קודם להקרנה, פשוט לא הורידו אותו כי זה לא היה דחוף להם במיוחד?

Bajoran Priest

New member
אהמ...

שוב, אני באמת לא בטוח- תחושה אישית לגמרי שלי.. נדמה לי שלמשל את "המפגש" יותר אנשים ירצו לרואת שוב על מסך גדול. או אולי אפילו את "הארץ הלא נודעת". או שאולי זה רק סרטים ש*אני* יותר אוהב.
. בכל מקרה, הנקודה העיקרית שאני מנסה להעביר היא שנדמה לי שיש הרבה יותר אנשים שהיו רוצים *לחגוג* את סטאר-טרק ויום הולדתה מאשר האנשים שירצו להגיע לסרט הראשון. הסרט הזה מייצג אולי משהו מאוד חשוב לטרקים מסוימים, אבל לטרקים רבים מסע בין כוכבים היא הרבה מאוד דברים הרבה לפני שהיא אחד הסרטים הראשונים. אני גם לא חושב שהמצב *עד כדי כך גרוע*. אני חושב שאנשים עדיין באים, ויבואו, לתכני טרק טובים. במיוחד כאלה שממוקמים טוב בתוכניה. אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אם אני לא טועה, כשהעברתי הרצאה בעולמות 2005 על מלחמת הדומיניון בשילוב הפרק האחרון לעונה החמישית של DS9, סינמטק 2 היה כמעט מלא. זה לא מדהים, אבל זה גם משהו. וסך הכל זה פרק ששודר בארץ לפני הרבה שנים. אז יכול להיות שהטרקים פחות מאוחדים היום, ויותר "מפונקים", ולכל אחד יש את הדברים הספציפיים שהם אוהבים, ואולי הם יעדיפו ללכת לראות פרק של באפי, באטלסטאר גלקטיקה או סטארגייט או מה שזה לא יהיה. אבל תכנים *טובים* של טרק עדיין יביאו אנשים שמתעניינים בהם. בכל אופן, לא הרבה סלוטים ממלאים את סינמטק 2, נכון? טרק או לא טרק.

sysiphus

New member
אני חושב שהתכוונת לסינמטק 2...

בסינמטק 1 יש 370 מקומות. הדבר האחרון שהיה קשור ל-טרק שהוצג בו היה "טרקיז 2" ב-2004, והגיעו לזה כ-150 איש, שזה היה מכובד.

Bajoran Priest

New member
נדמה לי שהתכוונתי ל- 1

וזו בדיוק הייתה הנקודה שלי... למלא את סינמטק 1 זה קשה. באמת יש הרבה שמצליחים לעשות את זה פרט למחזמר של באפי או משהו כזה? אבל עדיין יש תכני טרק שיביאו 50 איש, או אולי אפילו 150 איש. תלוי מה התוכן ומה הציפיות ממנו.

sysiphus

New member
האולם אולי נראה לך מלא

אבל אין סיכוי שהיו בו יותר מ-40-50 איש. טופס. היות ובאולם יש 130 מושבים בערך, גם מספר כזה שמפוזר היטב באולם, נראה טוב.

Bajoran Priest

New member
אז אולי היה נדמה לי../images/Emo13.gif

לא משנה, לא זו הייתה הנקודה המרכזית...

arnon101

New member
גם אוהדים של xfiles, babylon5

ימצאו דברים שקשורים לסדרות האלה באייקון ?

sysiphus

New member
בבילון ללא ספק

וגם קצת נושאים שקשורים לתיקים באפלה, אבל לא אודות הסדרה ישירות. פשוט מאוד - אף אחד לא הגיש בקשה להעביר הרצאה באייקון בנושא זה...

למעלה