אהמ...
שוב, אני באמת לא בטוח- תחושה אישית לגמרי שלי.. נדמה לי שלמשל את "המפגש" יותר אנשים ירצו לרואת שוב על מסך גדול. או אולי אפילו את "הארץ הלא נודעת". או שאולי זה רק סרטים ש*אני* יותר אוהב.
. בכל מקרה, הנקודה העיקרית שאני מנסה להעביר היא שנדמה לי שיש הרבה יותר אנשים שהיו רוצים *לחגוג* את סטאר-טרק ויום הולדתה מאשר האנשים שירצו להגיע לסרט הראשון. הסרט הזה מייצג אולי משהו מאוד חשוב לטרקים מסוימים, אבל לטרקים רבים מסע בין כוכבים היא הרבה מאוד דברים הרבה לפני שהיא אחד הסרטים הראשונים. אני גם לא חושב שהמצב *עד כדי כך גרוע*. אני חושב שאנשים עדיין באים, ויבואו, לתכני טרק טובים. במיוחד כאלה שממוקמים טוב בתוכניה. אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אם אני לא טועה, כשהעברתי הרצאה בעולמות 2005 על מלחמת הדומיניון בשילוב הפרק האחרון לעונה החמישית של DS9, סינמטק 2 היה כמעט מלא. זה לא מדהים, אבל זה גם משהו. וסך הכל זה פרק ששודר בארץ לפני הרבה שנים. אז יכול להיות שהטרקים פחות מאוחדים היום, ויותר "מפונקים", ולכל אחד יש את הדברים הספציפיים שהם אוהבים, ואולי הם יעדיפו ללכת לראות פרק של באפי, באטלסטאר גלקטיקה או סטארגייט או מה שזה לא יהיה. אבל תכנים *טובים* של טרק עדיין יביאו אנשים שמתעניינים בהם. בכל אופן, לא הרבה סלוטים ממלאים את סינמטק 2, נכון? טרק או לא טרק.