אתם יכולים לתאר לעצמכם איך תראה

אתם יכולים לתאר לעצמכם איך תראה

פגישת הפורום הזה? חחח אני כן עד שתיהיה פגישה בטח כמה אנשים פה יהיו חמים על כמה אחרים חחחח וואי זה עלול להיות מפגש מסוכן אה ותביאו קונדומים:)

נראה לך../images/Emo35.gif

אנשים יתפדחו לבוא ומי שיבוא... נו טוב, אני רק מתאר.. לא יהיה הרבה, אולי הרבה מבוכה כי לדבר על זה בפורום זה לא כמו לדבר על זה פנים מול פנים. ואז, כשיתגברו על המבוכה וכולם ינסו להרשים את כולם, וחלק יפתחו את הלב בוידויים מרגשים, הזמן יחלוף לאט וכולם ילכו הביתה... ככה לדעתי זה יהיה..

חשטפית

New member
למה? זה דוקא נשמע אחלה!

אחרי שיעבור קצת זמן ונתגבש. המפגש יבוא טבעי, והוא לא צריך להיות מפדח..

אני אומר בכיף

נראים לי אנשים די משוחררים כאן

icy rain drop

New member
האמת, גם אני....

ראיתי בפורום אחד פעם איזה משתמטת יאו איך ירדתי לה לחיים.... ........ ובמיוחד בגלל שזה היה בגלל שהיא חושבת שזה בזבוז זמן...... ....

blackhawk16

New member
וואלה, נראה לי שהמפגש פורום

יראה יותר כמו אורגיית פורום. סתם סתם, צוחק. בכל מקרה, לא נראה לי שאפשר לארגן פגישת פורום כי זה כזה פורום המוני. בכל זאת, סקס זה עניין שמעניין את רוב בני הנוער ולא שאני מנסה להגיד שכאילו כל שכבת הגיל הזאת תגיע למפגש אבל זה צריך להיות מפגש של מקסימום 50 איש -קבוצה באמת מגובשת סביב תחום ספציפי, כמו טרילוגיה של ספרים או מעריצים של להקה. זה פורום שנכנסים אליו ה-מ-ו-ן אנשים

MaGeFa

New member
אמממ

לדעתי , אפשר לארגן פגישה , אבל לא בזמן הקרוב צריך לחכות קצת ולראות מי החברים המתמידים ולראות בכלל את האוירה כאן... ואם עושים פגישה , אז מה שבטוח , זה שלא עושים אותה במקום ציבורי
כי לדעתי יהיה יותר נחמד , ונוח לעשות את זה במקום שקט בלי הרבה אנשים לא קשורים....

למעלה