ראסמי! טוב שלא קבעתם מקום שעה ומי יביא עוגה או קולה
I InTo YoUr SoUL New member 11/4/03 #38 חחחחחחחחחח כולם ילכו זוגות זוגות (שלישיות? רביעיות? חמישיות?) לשירותים, ויחליפו כל 20 דק'
N NoNameMan New member 11/4/03 #41 מתאים לי פגישת פורום... אולי יצא מזה איזה זיון טוב... ותאמינו לי, אני לא ביישן - אני אדבר על זה, רק על זה והרבה - ואני לא חוסך בפרטים!...
מתאים לי פגישת פורום... אולי יצא מזה איזה זיון טוב... ותאמינו לי, אני לא ביישן - אני אדבר על זה, רק על זה והרבה - ואני לא חוסך בפרטים!...
K kundason2003 New member 11/4/03 #42 למען האמת בדיוק חשבתי על זה היום... סיפרתי למישהי, והיא אמרה:"חחחחחחחחחחחחחחח סוטה קטן!" דווקא יהיה גדול, ואני כבר חם על מישי, אבל לא אגלה לכם! חחח דור.
למען האמת בדיוק חשבתי על זה היום... סיפרתי למישהי, והיא אמרה:"חחחחחחחחחחחחחחח סוטה קטן!" דווקא יהיה גדול, ואני כבר חם על מישי, אבל לא אגלה לכם! חחח דור.
K kundason2003 New member 11/4/03 #43 למה לדחות? עכשיו פסח... בקצב שדברים קורים פה, אפשר לארגן משהו לסופ"ש האחרון של החופש... אני חושב שהמנהלים צריכים לקחת כזה רעיון בידיים. אם יתארגן, יהיה מגניב.
למה לדחות? עכשיו פסח... בקצב שדברים קורים פה, אפשר לארגן משהו לסופ"ש האחרון של החופש... אני חושב שהמנהלים צריכים לקחת כזה רעיון בידיים. אם יתארגן, יהיה מגניב.
T talking heads New member 11/4/03 #44 דוגרי.... זה מה שיקרה.... כל הבנים יגיעו חרמנים.... וכל הבנות פשוט לא יגיעו מישהו רוצה להיתחלק בסבון?
דוגרי.... זה מה שיקרה.... כל הבנים יגיעו חרמנים.... וכל הבנות פשוט לא יגיעו מישהו רוצה להיתחלק בסבון?
K kundason2003 New member 11/4/03 #48 אתה צודק אז צריך, בתכל'ס, להגדיר מראש מה יהיו המטרות של המפגש. להוריד ציפיות, ואז יהיו פחות חרמנים. אולי כן צריך לחכות עם זה קצת. יהיה מצב!
אתה צודק אז צריך, בתכל'ס, להגדיר מראש מה יהיו המטרות של המפגש. להוריד ציפיות, ואז יהיו פחות חרמנים. אולי כן צריך לחכות עם זה קצת. יהיה מצב!
ב בעעעעעעעעעע New member 11/4/03 #45 ערגנתי כמה מפגשים בפורום דתיים|ימין אני ועוד מישהי ערגנו מפגשים ובאו מלא אנשים תנו לפורום לחיות עוד כמה חודשים טובים .. אני כותב בפורום דתיים ולקח להם שנה לפחות עד שהם עשו מפגש.. ולא נראה לי אני יבוא ..
ערגנתי כמה מפגשים בפורום דתיים|ימין אני ועוד מישהי ערגנו מפגשים ובאו מלא אנשים תנו לפורום לחיות עוד כמה חודשים טובים .. אני כותב בפורום דתיים ולקח להם שנה לפחות עד שהם עשו מפגש.. ולא נראה לי אני יבוא ..
פ פלאשר New member 11/4/03 #46 אני יבוא רס בן אן אבוק אני יבוא!! זה נשמע לי מזה טוב אבל שיהיה מקום לשבת.. וחשוך קצת..
T TheCatcher New member 11/4/03 #47 וואי!! אם יש פגישת פורום אני בא.. זה בטח תיהיה איזו אורגיה מטורפת עם מיליון אנשים!!! דווקה נשמע ממש טוב!!!
וואי!! אם יש פגישת פורום אני בא.. זה בטח תיהיה איזו אורגיה מטורפת עם מיליון אנשים!!! דווקה נשמע ממש טוב!!!
ה הדרומית New member 12/4/03 #52 לדעתי../images/Emo80.gif מקומה של פגישת הפורום היא לא בזמן הקרוב. אף אחד לא מונע בעדכם להיפגש. אתם יכולים להיפגש באופן חופשי לחלוטין. אם מתחשק לכם, תארגנו פגישה הפורום עוד צעיר, ממש תינוק, כבר רוצים לזעזע אותו עם מפגש? בכל אופן, תהנו. *מישל שכרגע נמצאת אצל רעות בבית, רעות מתקלחת ומישל משתעממת*
לדעתי../images/Emo80.gif מקומה של פגישת הפורום היא לא בזמן הקרוב. אף אחד לא מונע בעדכם להיפגש. אתם יכולים להיפגש באופן חופשי לחלוטין. אם מתחשק לכם, תארגנו פגישה הפורום עוד צעיר, ממש תינוק, כבר רוצים לזעזע אותו עם מפגש? בכל אופן, תהנו. *מישל שכרגע נמצאת אצל רעות בבית, רעות מתקלחת ומישל משתעממת*