אתם יכולים לתרגם לי את זה בבקשה זה

אתם יכולים לתרגם לי את זה בבקשה זה

דחוף כשברומא: When sisters Charli and Leila score their first summer internships at a global fashion and entertainment company headquarted in Rome, Italy, they can´t wait to soak up the city´s sights. But immediately after Charli and Leila begin work, they are fired! Why? Charli and Leila are determined to find out why they´re out of work. In the process, they enjoy the landmarks of Rome - the Trevi fountain, the Colliseum, the Spanish Steps...Experience all the wonders as Charli and Leila find romance, excitement and intrigue, and cope with their first on-the-job experience. להגיע לשם: Taylor and Kylie Hunter are sweet sixteen and licensed to drive. Grab a seat in their classic Mustang convertible as they set out on their very first road trip, to the Winter Games in Utah. Cute outfits, even cuter guys. And all kinds of friends along the way. But watch for Olympic-size detours. Will they ever make it to the velvet-smooth ski lsopes and posh Stein Ericksen Lodge at Deer Valley and the big-air snowboarding at Park City? Will they be on time for the Winter Games? See for yourself why half the fun is..."Getting There."

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifמור,

אני אתרגם לך
אבל בהודעה הבאה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifהתרגום-

כשברומא: כשהאחיות צ´ארלי וליילה זוכות בתקופת ההתמחות הראשונה שלהן בקיץ בחברה גלובלית לאופנה ובידור ברומא, איטליה, הן לא יכולות לחכות לספוג את מראות העיר. אבל מיד אחרי שצ´ארלי וליילה מתחילות לעבוד, הן מפוטרות! למה? צ´ארלי וליילה נחושות בדעתן לגלות למה הן מחוץ לעבודתן. בתהליך, הן נהנות מהדברים הבולטים של רומא- מזרקת הטרֶבִי, הקולוסיאום, המדרגות הספרדיות... תחוו את כל הפלאים כשצ´ארלי וליילה מוצאות רומנטיקה, התרגשות ותככים, ומתמודדות עם הניסיון הראשון שלהן לעבוד. (במשפט האחרון אני לא בטוחה) את "להגיע לשם" אני אתרגם בהודעה הבאה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifהתרגום (המשך)-

להגיע לשם: טיילור וקיילי האנטר הן בנות 16 ומורשות לנהוג. תפסו מקום במוסטאנג הקלאסית שלהן עם הגג הפתוח כשהן מתארגנות לטיול הדרכים (טיול שנתי) הראשון שלהן, ללמשחקי החורך באוּטַה. תלבושות חמודות, אפילו בנים חמודים יותר. וכל מיני חברים לאורך הדרך. אבל שימו לב למעקפים בגודל אולימפי. האם הם אי פעם יגיעו למגלשות הסקי ולביתן אריקסון המפואר בדיר ואלי ולהחלקה בפארק העיר? האם הם יגיעו בזמן למשחקי החורף? תראו בעצמכם למה חצי מהכיף זה... "להגיע לשם". *אוקיי, בעברית זה ממש ממש דפוק
* כי מה לעשות, יש מונחים שהם רק באנגלית

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifso?

היא ביקשה תרגום, לא ביקורת.

../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo186.gif.....

אני ממליצה לה עליהם כי אם היא התעניינה בתרגום שלהם כנראה שהיא רוצה לראות אותם...
מה זה מפריע לך?!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאו ש......

לא
אולי היא צריכה את זה לאתר שלה
חוץ מזה- כמו שאמרתי, אפ´חד לא ביקש ביקורת.

או אולי......./images/Emo4.gif

כן
אם היא צריכה את זה על האתר שלה אולי היא צריכה לדעת איך הסרט. אז מה קרה עוד הודעה לפורום.

או אולי......./images/Emo4.gif

כן
אם היא צריכה את זה על האתר שלה אולי היא צריכה לדעת איך הסרט. אז מה קרה עוד הודעה לפורום.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאוי ג´יזס...

ילדה, מה את לא מבינה
היא ביקשה תרגום- היא קיבלה תרגום
היא ביקשה ביקורת
- לא
אז היא צריכה לקבל ביקורת אם היא לא ביקשה
- לא
נקודה סוף.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאנחנו לא רבות,

פשוט שי לא מבינה שביקשו תרגום, ולא ביקורת.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאו ש.........

לא
(וזה מופנה ל-2 המילים שכתבת)

לא רוצה להרוס את שרשור "המריבה"../images/Emo70.gif

אבל זה באמת חשוב
החלטתי סופית-שאני עוזבת את הפורום
יש פה כמה שממש ממש הכעיסו אותי לאחרונה
(אני לא מתכוונת לנקוט בשמות
) אז כלללללללללל האנשים שאני מדברת איתם בדרכים אחרות,אנחנו ממשיכים לשמור על קשר,ברור
(מכוון לנועה,קארין,עמרו´ש,נגה,מוטי,אריאלה,אלונה...ואני מצטערת אם שכחתי עוד אנשים
) בייייייייי
את כולכם
נ.ב- זה היה הפורום הראשון שהייתי בו ברשת של תפוז
ואם יהיו עוד מפגשים תודיעו לי בכל מקרה,כי אני רוצה לפגוש את אלה שאני איתם בקשר

Mandyִ

New member
OMER כנסי מיייד!!!!../images/Emo46.gif

את לא עוזבת את הפורום!! שיהיה ברור!!! הבנת??

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

עומררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למה
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ב´קשה לאאא
עמר אל תעשי לי את זה פורפיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני ... אני ... לא יודעת מה להגיד עוד כדי שתשארי
אבל ב´קשהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה עומר
אני אפילו הקרבתי את הפטריה בנושא בשבילך
ב´קשההההההההההההההההההההה אל תעזבייייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה