אתם יכולים לתרגם לי את זה בבקשה זה

נ"ש../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

אני מצטערת קארין ושי שאני הורסת לכן את שרשור "המריבה" אבל זה חשוב
אחרי הרבה זמן של חשיבה רציתי להגיד לכם שאני עוזבת את הפורום סופית
וזה בגלל שלאחורנה היו פה כמה שממש ממש היו מגעילים
אז לכל האנשים שאני מדברת איתם במסנג´ר או אייסי,אתם שומרים על קשר,ברור
(מכוון לנועה,קארין,שי,אריאלה,מוטי,עומרו´ש,נגה,אלונה...אני מצטערת אם שכחתי כמה בדרך)
אני באמת באמת נהנתי עד עכשיו בפורום
רובכם פה הייתם ממש ממש אחלה
שמרו על קשר- מסנג´ר ואימייל[email protected] איי סי קיו-160044470 ביי אחרון

עמר...

אם זה בגלל מה שקרה בטקס אז אני חושבת שאת לוקחת את זה "קצת" יותר מידי קשה... היו חוקים מסוימים בקשר לכתיבה בצבעים ואת הפרת אותם אז העירו לך על כך... ומשום מה המשכת לכתוב כך... זו לא סיבה לעזוב את הפורום...

דייי....

גם קארינו´ש, גם שיו´ש, וגם עומרו´ש?????? לא
דיי! אם את עוזבת, אני גם יעזוב, (או שלא, רק בשביל הדרמטיות...) כ-ו-ל-ם פורשים? מה זה? אנשים קצת נחישות, בגלל משהו קטן אתם פתאום מתחילים לעזוב? ככה זה, כשבערך חצי שנה יום-יום מדברים-חייבים אבל ממש חייבים להיות כמה ריבים, למה לעזוב בגלל זה? זה סתם פוגע בפורום.. והנה-תראו את מוטי, נגיד שהוא היה רב עם מישהו, הוא היה עוזב, היינו נשארים חסרי מנהל. אז...אנשושים...חבל! עומרו´ש,
תשארי
ואם את לא מסכימה, אז די. אני לא מתכוונת יותר להתחנן בפניכם שלא תעזבו. אתם רוצים לעזוב
תעזבו.

motib4

New member
עמר... ../images/Emo29.gif

את לא יודעת כמה פעמים היה בא לי פשוט לברוח מהפורום- להחליף שם משתמש ושאף אחד לא יכיר אותי! אבל לא עשיתי את זה, התגברתי על כל הריבים, כל ההודעות העוקצניות של חלק מהחברים פה, והמשכתי הלאה. אם זה בגלל משהו שקרה פה עם מישהו או איזו מריבה, תאמיני לי- את יכולה להתגבר על זה. אם זה לא בגלל זה ואת החלטת סופית- שיהיו לך אחלה חיים ילדע!

ו-לקארין (אם את במקרה מציצה בפורום)

מה קרה לך
למה פתאום נהיית ככה (ככה=מילה יפה יותר למגעילה) אז לניגרית היה בא לשים ת´אייקון
, אז מה? אותה זה הצחיק.

למעלה