תשובה קצרה: לא
תשובה ארוכה: השתמשתי במכונה בעבר כמה שנים והפסקתי כאשר הגעתי למגבלות שלה. יש לה כמה יתרונות כגון שאתה לא מלכלך כלים, זורק את כל החומרים למיכל, מכוונן וחוזר כעבור כמה שעות או לחלופין מכוון כך שהלחם יהיה מוכן עם ההשכמה בבוקר. יתרון בולט נוסף הוא שאדם חסר כל רקע וידע באפייה כמו שאני הייתי בזמנו יכול לזרוק את כל החומרים למכונה על פי מתכון בדוק ולקבל תוצאה מעולה. עד כאן היתרונות אבל יש גם חסרונות, המכונה מגבילה אותך בשני דברים עיקריים, הכמות והצורה. הכמות מוגבלת ברוב המכונות לכיכר סופית במשקל של בין 750 ל900 גרם (יש חריגים) ולצורה בעייתית. מאחר והכל מתבצע במיכל אחד הרי שמתקבלת כיכר בפרופיל רבוע של בערך 15 על 15 ס"מ, קצת גדול לסנדויץ' סטנדרטי וקטן מדי כשחוצים לשניים. מוצרים נוספים כגון לחמניות, חלות וכל שאר המאפים החורגים מצורת גוש אינם ניתנים לאפיה במכונה אלא אם כן אתה מפסיק בסיום התפיחה הראשונה ועובר למוד ידני ואז איבדת את רוב היתרונות האחרים שלה.