אתם לא מבינים שהם עובדי אלילים

kobik15

New member
אתם לא מבינים שהם עובדי אלילים

אלה לא יהודים!!! איזה יהודי עובר על "לא תרצח" כי לא מוצא חן בעיניו דברים. די נמאס כבר. מאיפה הביאו לארץ את כל המשיחיים האלה. בלוואי שתרדו מהארץ. נקים פה מדינה מודרנית סוף סוף!

feel6

New member
עוד משהו...

ותבין לעולם אנחנו לא נזוז מכאן לבינתיים אתה מראה סימנים של חוסר אכפתיות מהארץ הזאת אז בבקשה צריך לפנות אנשים כמוך ולא אנשים גיבורים כמו המתישבים!!

kobik15

New member
אז זהו, שלי אכפת הרבה יותר מישראל

ממדינת ישראל, האמיתית, היפה הנאורה. לכם אכפת משטחים. אתם עובדי אלילים ותו לא. לא על ישראל כזאת חלמו האבות המייסדים שעלו לפה.

../images/Emo41.gifהם לא גיבורים..

הם פנאטים רוצחים... מי לוקח נשק ומתחיל לירות בבני אדם... תעשה לי טובה... מנסים לכפות את דעתם.. על כולם... שמים בכוח סרטים כותמים על הכתף של משה נוסבאות בערוץ 2... תעשה טובה... הם פשוט בעלי חיים.. לא שולטים על עצמם.. מה הם חושבים שאלוהים אוהב את ההשתוללויות שלהם.... שופכים חומצה על שוטרים... מכים חיילים... מפנצ'רים ציוד צבאי... תעשה טובה.. מנצלים את הילדים שלהם..... אלה מלח הארץ אלה?... עזוב.. מתי כבר תהיה לנו מדינה מודרנית.. בלי חולי נפש?

אה..וחוצמזה

יש תנועה כזאת "אנרכיסיטים נגד הגדר" בכתבה שראיתי לא מזמן..פירסמו שהנרכסיטים שלך פצען כמה חיילים אז אדוני השמאלן לך תדבר על רוצחים במקום אחר רבין רוצח מסר נשק שללא ספק הרג כמה עשרות אנשים במדינה הזאת..

אני ימני...

רבין רצח כמה עשרות ...צודק.. והמתנחלים רצחו כמה מאות חיילים.. ששמרו עליהם..

TOMASS The Best

New member
תבינו אנשים צריך להקיא אנשים כאלה

בכל מדינה בעולם יש אנשי דת פנאטים והכל, באיזה מדינה כומר צלב מישהי כי האמין שאלוהים אמר לו לעשות את זה משהו כזה, רק פה כל התל אביבים המסכנים האלה רוצים שנהייה "מודרנים" עלאק לכו תעשו אורגיות עם כלבים, יש לכם בעיה עם הדתיים שבאמת אוהבים את הארץ? אז תחפפו מפה כמו שהרבה כמוכם עשו ועושים

kobik15

New member
אני דווקא ירושלמי...

וחוץ מזה תתחפף אתה לפני... ברוקלין מחכה לך. מי אמר שאתה יהודי? כי אתה ממלא מצוות בצורה משחית? הצחקת אותי. גם הרמב"ן והרמב"ם היו צוחקים עלייך.

kobik15

New member
לא... למה שאני אעשה להם את זה??

התיירות שם פורחת! חבר שגם שם תמצאו נחלת אבות ותעשו להם גם בלגנים...

yochay 2

New member
מה קשוק קוביק?!

"אל תרצח".. זה מלחמה יש לנו איתם. מותר הכל.! גם בתקופת התנ"ך אלוהים שלח אותם את היהודים להרוג.. אותו דבר.. זה לא שרצח סתם אנשים שיש לנו איתם שלום ושהם אנשים טובים.. עוד יבוא סופםם...! אנחנו עוד נשלוט פה.. לא לאבד תקווה.. תאמינו!

kobik15

New member
אה נכון שכחתי. גם דוד רצח את אורייה

כי לא היה לו נוח איתו. שכחתי מזה לגמרי... צודק... יהודים גם רוצחים. צודק.

אחי חז"ל המציאו פירושים לכל דבר

איך הגיעו מ"אל תאכל עגל בחלב אמו" (או משהו כזה) ללא לאכול בשר וחלב? שום דבר שכתוב בתנ"ך לא מפורש כמו שהוא כתוב כבר... כל רבי מפרש אותו לפי הפוליטיקה שלו

NimrodOZz

New member
ומי כותב את זה? "המבין הגדול"

עד כמה עולם המושגים היהודי שלך מלא? לא הרבה. ומי שמדבר על משיחיים... קוביק חמש: מי אתה שתקבע מי הוא יהודי?

nooshP

New member
בעשרת הדיברות כתוב "לא תרצח"

וזה לא כתוב כתנאי למשהו, אלא כתוב בפירוש "לא תרצח". מי שעובר על אחד מעשרת הדיברות כנראה לא מאמין ולא דתי.

nooshP

New member
אז את רוצה לרדת לרמה של הרוצחים

האחרים? לא ידעתי שאת כל כך מעריצה את המחבלים הפלסטינים....

למעלה