אתם להכנס בבקשה~

Hinamori

New member
אתם להכנס בבקשה~

אני ועוד כמה אנשים מתכננים קאסט של בליץ'...אנחנו מתכננים את כל הקפטנים והסגנים, ואת שאר הדמויות החשובות (איצ'יגו, רוקיה ושאר מי שנסע לסול סוסייטי. וגם יורואיצ'י ואוראהארה). מתוך הקפטנים יש לנו כבר די הרבה, אבל אנחנו רוצים שיהיו כולם! ככה שאנחנו צריכים כמה שיותר אנשים שירצו. בתמונה המצורפת מסומנים האנשים שיש לנו כבר בX. יש עדיפות ליחידות שחסר בהם מישהו אחד, כלומר שלכל קפטן יהיה סגן ולכל סגן יהיה קפטן. ואנחנו ממש צריכים רנג'י, היסאגי(69) והיטסוגאיה! כי הקאסט שלנו פשוט לא יהיה שווה בלעדיהם.

dark max

New member
ארר...

אני לא דומה לאף אחד =\ יש תפקידים אחרים? [תסריט או משו]

coral chan

New member
רק קוספליי? ס.ס

אז אני אוריהימה! ^O^ אם עדיין יש מקום פנוי,וגם אם לא XD

אבאבל! אני סוי פונג!../images/Emo15.gif

אנוכי סוי פונג! חנ רעה! אני רציתי להתחפש לסוי פונגגגגג

Hinamori

New member
אבל זו לא אשמתי י.י;;;;

לא אני לארגן, אני רק מפרסמת את זה פה :X

JeeChan

New member
גומן אנשים >< הקפטן שלכם מתחפש

לדמות מeyeshield 21 וגם בגלל שפורום הייד פארק גם עושה קאסט לבליץ' ואני רוצה לפרסם את הסדרה eyeshield 21, אבל שיהיה בהצלחה =]]]

לאאא;; אל תנטוש אור טא'צ'ו...../images/Emo15.gif

JeeChan

New member
גומן =[ אבל אם תמצאו לאור טאיצ'ו

דמות שווה בבליץ' להתחפש אליה אז אולי אני אחשוב שוב =] פשוט אני לא ממש דומה לאף דמות =]

אור טאיצ'קו יהיה ג'י-צ'י בנאטאי טאי

טאיצ'ו~!
אין מאגניפ מזה! אתה יכול להיאות איךך שבא לך, ושהסול בסלייר תיראה כמו שאתה רוצה (אפילו משהו מזוויע בצורת חרגול ענקי או וונאבי משהו שכזה יתקבל בברכה!). וכולם יסגדו לך. ואז נוכל לגייס את כל הפורום ולעלות לתחרותחפושות יחד- כמו שעשו פרינס-אוף-טניס בקוספליי האחרון!

sasuke girl

New member
המממ יש לי כבר אנשים שמתחפשים

איתי אפשר לשלב... אני אוריהימה.. אנבי אישידה שרון הנאטר בן צ'אד קרן (אחותי הקטנה בת ה8) תיהיה הזו הקטנה הורודה אחרי קאן צ'אן..יאצ'ירו? בואו נשלב?

למעלה