המף, יש לנו יאצ'ירו.. ^^ אבל השאר יכול לעזור לנו
T ThePiper New member 25/10/05 #13 אני חושבת שרנג'י נורא יתאים לי P: חחח טוב לא במיוחד... אבל אני רואה שנגמרו כל הדמויות הנשיות הנמוכות =\ ככה שאין לי ממש מה לשחק... ^^"
אני חושבת שרנג'י נורא יתאים לי P: חחח טוב לא במיוחד... אבל אני רואה שנגמרו כל הדמויות הנשיות הנמוכות =\ ככה שאין לי ממש מה לשחק... ^^"
N Neon taichou New member 25/10/05 #14 אני יכולה להיות אונאהאנה כי אני בסה"כ צריכה לעשות צמה מוזרה. XDD
V Violettecat New member 26/10/05 #24 אני מתחפשת לסאנגו בפורים.. ככה שאני לא יכולה להשתתף איתכם בקאסט. פשוט הבטחתי לחבר שלי שהוא יהיה מירוקו ואני סאנגו.
אני מתחפשת לסאנגו בפורים.. ככה שאני לא יכולה להשתתף איתכם בקאסט. פשוט הבטחתי לחבר שלי שהוא יהיה מירוקו ואני סאנגו.
כ כפית במצב כפית New member 26/10/05 #25 זה הקוספליי בפורים? כי אני מתכננת להתחפש להינאמורי ^^ אז אם זה פנוי אני חושבת שאני אצטרף..... זה כזה רעיון מגניב!!!! קולה כבוד X3
זה הקוספליי בפורים? כי אני מתכננת להתחפש להינאמורי ^^ אז אם זה פנוי אני חושבת שאני אצטרף..... זה כזה רעיון מגניב!!!! קולה כבוד X3
כ כפית במצב כפית New member 26/10/05 #26 הו דמט לא שמתי לב שזה כבר מסומן >< אבל נראה לי שאני אתחפש אליה בכל מקרה ^^"
H Hinamori New member 26/10/05 #27 היא לא פנוייה :X~ תסתכלו על התמונה לפניי שאתם שואלים. אנחנו לא יודעים מתי, צריך להחליט :X~
K KiaritChan New member 26/10/05 #31 גומנסאי ^^; אני מתחפשת ל-K מגראווי ^^ בהצלחה עם הקאסט. ואני רוצה תמונה איתכם! ><
S Sakura K New member 26/10/05 #33 ואני מתחפשת לשואיצ'י ^-^ לנו יש קאסט של גראווי ולכם של בליצ'. בוחעחעחע. קירה, BTW- דניהל לא סאקאנו ודידית לא פוג'י. בואי נמצא לנו אנשים שכן יהיו ;; ?
ואני מתחפשת לשואיצ'י ^-^ לנו יש קאסט של גראווי ולכם של בליצ'. בוחעחעחע. קירה, BTW- דניהל לא סאקאנו ודידית לא פוג'י. בואי נמצא לנו אנשים שכן יהיו ;; ?
F Fay Wood New member 26/10/05 #39 הוא גבוה ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif *חשהנמוכהמאוד* ._.;