אתם לצים ושרלטנים

silly rabbit

New member
יש בעיה אחת עם אנרכיזם...

בלי משטרה וצבא אנשים יהרגו אחד את השני, החברה תתמוטט (למה לעבוד אם "דואגים לצרכים שלך" גם ככה?) בלאגן ברחובות, גניבות... נו דברים שוליים כאלה...

ADCMAN

New member
חחחחחח

נו באמת, תגיד לי חבוב, אם לא היה חוק שאומר שאם אתה רוצח מישהו אתה מקבל עונש חמור, היית עושה את זה? זה כבר עיניין של מוסר. תשמע, אנארכיסט מודע לזה שאנשים לא מבינים ממש את המושג. האנרכיה שואפת להביא חופש לאדם, כאשר היא מבטלת את החוקים, ההגבלות, רדיפות על רקעים חברתים, דתים, גזעים היא נותנת לך חופש - מן הסתם, האנרכיה צריכה חברה מוסרית ולא אלימה כמו שאתה מתאר(ותאמין לי חבוב, היו כבר מספר לא קטן של קהילות שחיו בצורה אנארכיסטית) במקרה שהחברה באמת לא מוסרית - האנרכיה נכשלת בכל זאת, במקרה של אנרכיה דברים כאלה לא אמורים לקרות, מכיוון שאנרכיה שכנראה האנשים יהיו מודעים.

זהו../images/Emo163.gif

בחברה של היום האנרכיה לא ממש תעבוד... החברה של היום לא בדיוק מוסרית.
צריך לעשות שינוי ענקי וכולל בשביל שזה יצליח. טוב נו, בשביל זה יש אנארכיסטים. :)

ADCMAN

New member
כאשר החברה תקבל את

האנארכיזם עליה ויתחילו להיות אנארכיסטים זה יעבוד. כל עוד החברה לא מאמינה באנרכיה זה לא יעבוד

silly rabbit

New member
היחיד (נגיד אתה או אני) יכול להאמין

באנרכיזם, אבל אי אפשר לצפות שעולם שלם יקבל את זה, ואולי אני לא אלך וארצח אבל תמיד יהיו פסיכים שכן... אמנם גם עכשיו יש, אבל תסכים איתי שאם לא יהיו בתי סוהר ומשטרה אז היו הרבה יותר... ד"א, אני בת...

חסבי

New member
תשמע

קודם כל אני חושב שצריך ל"פרסם" את האנרכיזם בבית הספר שאני ילמד בו עד ה-20 לחודש אין אנשים שיודעים מזה אנרכיה...ואם כן הסיפור נע בין 2-3 אנשים אולי חלק גדול מהתופעה הזאת היא שאנשים עם דעות כאלו לא יודעים ולא עושים שום דבר... אני חושב שככל שאנשים ידעו יותר ככה מספר האנרכיסטים יעלה החברה לא יודעת בגלל הממשלה ואגונים כאלו ששוטפים לאנשים את השכל נגד ערבים, בעד כיבוש של שטחים פלשטיניים ועוד... (חחח אגב אני יודע שאני לא קשור עשיתי מוהיקן ירוק יצא חמוד יכל לצאת יותר יפה עם אדום או משו :p )

barboshkiss

New member
גמאני ../images/Emo99.gif

זה כזה יאי וחסבי ראיתי תמוהק שלך הוא לא חמוד הוא יפה! הוא יפה מאוד! הוא מדהים! חח

חסבי

New member
...

למה אני לא מבין בשמות של זה אז אם תפרש אשמח נורא וגם אוכל לענות לך

למעלה