אתם מאמינים בשינוי התנהגות?

Pure SilenCe

New member
אתם מאמינים בשינוי התנהגות?

גולש בעייתי בפורום שלכם, אפילו טרול מצוי.. עובר לפורום שכן, בו הוא לא מוכר, אולי גם שינה כינוי, ו.. "פותח דף חדש?" אתם מאמינים שהגולש החליט לשנות מקום והתנהגות? לעזות את דרכו הסוררת ולהתחיל להיות בסדר? או שהמעבר היה משום שכבר הפסיקו להתייחס אליו והוא מחפש "קורבנות" חדשים במקום חדש?

2_be

New member
אולי...

אני באופן אישי מאמינה שאדם יכול להשתנות. אבל אם צריך להיות קצת פחות תמימים ממני.. השאלה היא למה הוא עובר לפורום השני ומה הוא ימצא שם. האם לפורום נושא שונה שאולי קרוב יותר אל ליבו ויגרום לו להיות יותר "רגוע" בו? אולי לפורום סגנון ניהול שונה שנוח לו יותר איתו והדברים האלה יגרמו לו לחזור למוטב? ואולי בכלל הוא לא ישנה את גישתו אבל התנהגות הפורום והמנהל אליו יגרמו לו לרסן את עצמו? אצלי היו כאלה שבאו מפורומים שכנים שם הם נחשבו כמציקנים אבל אצלי הם התנהגו בהתנהגות הרבה יותר רגועה ופחות טרולית.

Pure SilenCe

New member
המטרה, למראית העין, המטרה היא

להישתנות ולפתוח דף חדש.. האם זה קורה? או שמא חיפוש אחר מקום חדש להמשך ההתנהגות? זו שאלתי.

ה מוזה

New member
זה כמו לשאול

היהפוך נמר חברבורותיו או היהפוך וואחד לקוסם שמפזר את טוב ליבו ומילים חמות אומרים שכל אדם חף מפשע עד שהוכח אשם מצד שני גם הנחתום מעיד על עיסתו ואנשים לו רוצים באמת לפתוח דף חדש למה שיפתחו כינוי חדש במקום לא מוכר? היה הגיוני "שהחזרה בתשובה " תתבצע לה בגלוי ודווקא באותו הפורום שבו "מעדו" .. הייתי אומרת "חשדהו וכבדהו" אולי באמת יש ניסים ואנשים כך לפתע מחליפים את עור הנמר בנוצות של יונה ..או שקל יותר להעלים את העבר כדי לפתוח בדף חדש במקום בו אין דעות קדומות ושפיטה על סמך העבר נכון תשובה מבולבלת ?
אולי ..כי אין תשובה חד משמעית כל מקרה לגופו ..

ייתכן

היי פיור אצלנו (דיאטות והשמנה) יש גולש ששינה ניקים כמה וכמה פעמים , הוא רץ מדיאטות לפורום השכן (לרזות בראש אחר ) ובכל כוחו ניסה להכניס את תורתו ואת דעותיו (שכמובן נוגדות את רוח הפורום ואף פוגעות ביושביו ) רצה כבודו להחליף ניק , החליף , פעם , פעמיים בסופו של דבר הבין שכל ניק חדש נחסם (לא כי מראש החלטנו אלא כי הוא המשיך בשלו) עד שלפתע התלבש על ניק חדש ומאז יש הודנה ועוד יותר מזה הוא לפעמים ממש תורם לדיון בפורום .. אולי זה עד יעבור זעם , אולי סוג של פיצול אישיות ף ואולי כי הביןם שיש דרך אחרת חושבת שלכל אדם מגיעה הזדמנות שניה , ואם בפורוםמים עסקינן אז אפילו שלישית ורביעית.... אחכ זה כבר מטרד .. חושבת שמי שעובר פורום כל עוד הוא לא עשה רע בפורום השני אל לך להתערב

Pure SilenCe

New member
אז זה אפשרי? פתאום משתנים?

כל פעם הוא מחליף כינוי בשביל "דף חדש" וכל פעם הוא מזיק שוב? זה לא נשמע לי שינוי.

ה מוזה

New member
צמד המילים "פתאום משתנים"

מעיד בעצמו כי לא כך הדבר אין הוקוס פוקוס בשינוי התנהגות או שינוי כתיבה או בכלל שינוי עצמי ... זה תהליך ..שניתן לראות אותו מתרחש לאט לאט .. כל דבר שהוא פתאומי , היה מדליק לי נורה אדומה

רותי ב.

New member
אני מאמינה ברצון כנה

של אנשים לפתוח דף חדש. אם בחיים זה נורא מסובך, אז בכל מה שקשור לפורומים זה הרבה יותר פשוט. פותחים כינוי חדש, ומשתדלים שזה יהיה באמת כמו הרעיון ההתחלתי של דף חדש ונקי, בלי משקעים מן העבר. לפעמים נשארים באותו מקום מוכר ולפעמים מעדיפים אם כבר גם לשנות מקום, נודדים למקומות אחרים, ומשתדלים. נותנים הזדמנות, לא מזכירים עוולות של הכינוי ההוא, או אולי של הנשל ההוא. להיות עם היד על הדופק, תמיד עוזר, בעיקר בנושא הזה.

Pure SilenCe

New member
לרצות להאמין זה טוב...

ואלי גם חיובי.. אבל מה קורה כשמגלים שזה לא כך?

רותי ב.

New member
את מתכוונת שכבר

ניתנה לגולש הזדמנות, הוא שינה כינוי וממשיך בתבנית המוכרת של 'טרוליות' הוא משהו דומה? אז כמו כל גולש שההתנהגות שלו חריגה מהכללים שקבעת, מעירים לו בפרטי קודם. ואחר כך נוהל טרול או נוהל אחר שקבעת לעצמך במקרים כאלה.

בהחלט מאמינה בשינוי התנהגות

זה לא משהו חדש אצל גולשים, שמקום אחד מרגיז אותם ואחר נותן להם שלווה. למען האמת זה קורה אפילו לי בחיי היום יום.הנה - בית הספר של הילדים מביא לי את הקריזה ואילו הבית עושה לי טוב. זו התנהגות אנושית מוכרת שמשכפלת את עצמה במקרה שלך. אני מציעה להניח לאותו אדם למצוא את הפינה שלו, כי לדעתי, ברגע שיהיה לו מקום לתעל אליו אנרגיות, הוא פשוט "ירד לך מהוריד".

Pure SilenCe

New member
זו לא כוונתי..

שמקום גרם לך להרגיש רע אז עברת למקום חדש.. התכוונתי לגולש שזורע הרס במקם אחד וכשמדיחים אותו, הוא עובר למקום אחר ולובש מסכה של: "מלאך שרוצה לשנות" כמה מתוך המסכה זה אמיתי ואיך יודעים?

למעלה