אתם מדברים פה הרבה על רווח

SupermanZW

Well-known member
הקישור שלך מוכיח שאני צודק

לישראל אין חוקה. בישראל אין חופש דת ופולחן, מוכרות בה רק 3 דתות, יהדות נצרות ואיסלאם, אם למשל תמיר את דתך לבודהיזם ותבקש ממשרד הפנים להנפיק לך תעודה בה יצויין שאתה בודהיסט לא תוכל לעשות זאת, אם תנסה להשיג אישור בניה לבית תפילה בודהיסטי לא תוכל, אם תמיר את דתך לשינטואיזם לא תוכר כשינטואיסט ע"י מדינת ישראל, אם תחפוץ להקים מקדש שינטואיסטי בישראל לא תוכל לעשות זאת. בישראל אין חופש מדת, אם אינך מאמין בדת כלשהי וברצונך להינשא או להתגרש בישראל מחייבת אותך המדינה לעשות זאת בהתאם להלכה היהודית ע"פ הפרשנות האורתודוכסית. בישראל אין שוויון בפני החוק וציינתי בהודעותיי הקודמות מספר דוגמאות. הנה הוכחתי שוב שישראל איננה מדינה דמוקראטית.

sayar3

New member
אתה שוב טועה.ישראל מכירה בכל דת שהיא

וניתן לבנות מקדשים\מסגדים לכל מי שחפץ בכך. דוגמא:הגנים הבהאיים בחיפה,מסגדים צ'רקסים,ארמנים ועוד בירושליים,היהודים הקראאים ועוד ועוד.... אמרתי לך כבר-אל תנסה להפגין פניני חוכמה כי אין לך כאלו.

SupermanZW

Well-known member
הידעת שהבהאים רשומים בתעודות רשמיות של המדינה

כמוסלמים למרות שאינם מוסלמים כלל? צ'רקסים הם מוצא אתני, לא דת, הם מוסלמים מאחד המוצאים הקווקזיים, בדוק את טענותיך לפני שאתה מאשר את הודעותיך. ארמנים הם מוצא אתני, דתם נוצרית. היהודים הקראים מוגדרים יהודים במסמכים רשמיים. הפסק נא להפגין את טפשותך ובפעם הבאה בדוק את טענותיך.

sayar3

New member
חחחח מאיפה הבאת את הנתון הזה?

אגב-מקורות הדת הבאהיית הן מוסלמים. מאמיניה החליטו לפרוש מהדת המוסלמית אך עדיין מן הסתם יוכרו כמוסלמים-בדיוק כמו שאם יהודי יחליט שהוא כבר לא יהודי-זה לא יישנה כלום כי הוא יישאר יהודי לנצח (גם אם יתאסלם או יתנצר). אגב-רוצה קישור לנתונים? כי איתך מתווכחים רק עם עובדות מוכנות.עם עובדות אתה לא יכול להתווכח-ואתה יכול להמשיך לקרוא לי טיפש אבל בינינו-מי שיוצא טיפש פה מול אלפי צופים בהודעות זה מן הסתם לא אני.... משום מה אני מרגיש שעצביך מתרופפים כל פעם שאני עונה לך על משהו.....

SupermanZW

Well-known member
זה בדיוק מה שאעשה. אני עובד על זה.

כאשר הדת גורמת לאי שוויון בפני החוק אין משמעות הדבר חופש הדת, אינך מבין את ההגדרה שהבאת, אתה צריך ללמוד אזרחות. ציון הבגרות שלי באזרחות ד"א הוא 97. חופש הדת פירושו שאתה יכול לבחור להאמין באיזו דת שתרצה ולקיים את פולחנה ולא שהדת מקנה לך פטור כלשהו.

sayar3

New member
אוקיי אחלה ציון-

ולשם השוואה אני בעל תואר BA מאוניברסיטת בר אילן במדעי המזרח התיכון.סיימתי בציון 86 מסכם.רוצה להתחרות?מתאים לי. כשאתה נוסע לארץ השלג והכפור תוודא שמקבלים אותך בידיים פתוחות.כי כאן לא נראה לי שמישהו יתגעגע.

the new L

New member
יהודים מותר לפנות בהחלטת ממשלה וערבים לא?

אז איך תסביר את הערבים שפונו במהלך ההתנתקות?

SupermanZW

Well-known member
הם לא פונו, הם נשארו היכן שהיו

השטח עבר משליטה בטחונית של צה"ל לשליטה בטחונית של הרש"פ. איש מהם לא נאלץ לוותר על ביתו.

the new L

New member
אני מדבר על המשת"פים

שישבו בשטח ברצועת עזה, ופונו לישראל בהתנתקות.

SupermanZW

Well-known member
הם ביקשו מישראל שתעביר אותם לשטחה

הם לא פונו ביוזמת ישראל. לו היו נשארים היו נרצחים ע"י פלסטינאים אחרים.

the new L

New member
אינני יודע של מי הייתה היוזמה

אבל אשמח אם תשיב על השאלה הבאה: אילו ערבי ישראלי היה מתגורר בגוש קטיף, האם לדעתך לא היו מפנים אותו?

גם נשים יכולות

להיות טייסות, לוחמות, מפקדות ופוליטיקאיות. הן פשוט לא רוצות. זכותן.

למעלה