אתם מחליטים! לא, באמת

Athaclena

New member
אתם מחליטים! לא, באמת

אני יודעת שזה נשמע כמו תוכנית ריאליטי גרועה, אבל זה באמת באמת... גם ככה אני לא יודעת מה ללבוש למפגש, אז תחליטו אתם בשבילי האופציות הן: חולצת מדריך הטרמפיסט ישנה שהכנתי לפני 10 שנים (יש עליה נעל) חולצה עם טאז חולצה עם טאז וחייזרים
(
) חולצה בכל צבע שיש לי (שזה מגוון לא רע) הייתי מציעה עוד אבל רוב הדברים המעניינים שיש לי הם חורפיים - סוודר פינגווין, סוודר דגל אנגליה (בשביל טרי, לואיס, פנחס והמלכה!), סוודר תנועת נוער/מסע לפולין/קד"צ וז'קט ג'ינס שאני נורא אוהבת. אז תשרשרו לכאן את בחירתכם ותחסכו ממני את ההתלבטות הנוראית ביום שישי בבוקר! וגם תוכלו לזהות אותי יותר בקלות (אא"כ תבחרו שחור או ורוד על גווניו <בלעעע>
)

whitem

New member
הממ...

הטאז עם חייזרים זה אלו מהסרט "ספייס ג'אמם"? ומזתומרת יש עליה נעל? טביעת נעל או אחת אמיתית?

Athaclena

New member
לא, אלה סתם חייזרים.

בספייס ג'אם אלה היו יותר מפלצות מאשר חייזרים...

Nico Tine

New member
God Save The Queen ../images/Emo70.gif

אני בכל אופן בעד החולצה של אנגליה. ולא משנה שהיא ארוכה, יש בקניון מיזוג אויר.

Athaclena

New member
בחיאת, זה סוודר סרוג!

אולי אני אביא אותו רק כדי לראות מי מוכן ללבוש אותו...

Nico Tine

New member
Cazy Monkeys!!!

ולמי שלא מכיר את הפארודיאה על jackass הסבר קל: החברה האלה יותר עושים דברים נועזים כמו לאכול סנדוויץ' ולקפוץ ישר למים (בלי לחכות שעה קלה),לבישת פליז באמצע הקיץ ואפילו לעלות ולרדת לאוטובוס באותה תחנה.

ויימס

New member
../images/Emo6.gif לעלות ולרדת באותה תחנה?

מה, כאילו, מיד, או אחרי שהאוטובוס השלים מסלול?

DviRincewind

New member
אוווו, גם אני

יש לנו אינטרנט בבסיס!!!!!!!!!!!!! YUPEEEEEEEEEEEEE!!!! אינטרנט בצבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה חלום!!!!!!!!!! כולי חמה!

limilu

New member
תלבשי את הז'קט ג'ינס!

נראה לי גם לי יש אחד כזה. אם אני לא אמצא אותו, אני אלבש גלימה שחורה. או אחת מהמעט חולצות הורודות שיש לי. אז איפה קבענו להיפגש? ואני גם צריכה את הטלפון שלך, אמא שלי רוצה לדעת פרטים.

The Flash

New member
רגע?

חשבתי שהבגדים זה רק אופציה אני אומר שנעשה את מפגש העירום הראשון בתפוז(אני לא חושב שיש פורום נודיסטים...נכון?)

The Mad Hatter

New member
חולצת "המדריך".

סתם, אן-דן-דינו. P: רגע, כולם מתכוונים לבוא עם בגדים מביכים ו/או חולצות עם הדפסים מגניבים? כי המלתחה שלי משעממת ביותר. טוב, לא נורא.

Athaclena

New member
אבל יש רק 2 אופציות מגנינות

(אני הרי לא לובשת ז'קט ג'ינס או סוודר עם דגל אנגליה, יפים ככל שיהיו) כל השאר זה חולצות חלקות בצבעי הקשת. או א-ו-ל-י חולצת ספורט טיפה יותר מגניבה (יש לי 5, כולן כחולות). וכמובן שמדובר בחולצת טי סטנדרטית לגמרי עם שרוולים קצרים. בקיצור, תאמיני לי שהמלתחה שלי משעממת בערך באותה מידה.

Athaclena

New member
אז תתני לי אנטי המלצה...

הייתי במוצ"ש בקניון בקריית שמונה, והיה ורוד מדי. רציתי לברוח משם. ועוד כל הורוד זוהר האלה
מכת מדינה הדבר הזה.

למעלה