אתם מחליטים! לא, באמת

מבינה אותך לגמרי...

אחרי הכל יש לי אחות עם התמכרות נוראה לורוד בכל גווניו הזועקים והנוראיים... אני לא נכנסת לה לחדר כמעט אף פעם בגלל זה...

ויימס

New member
המדריך! המדריך! אל תוותרי על המדריך

אני אבוא עם גלימה אם יהיה לי אומץ. עכשיו, תייעצו לי אתם מה ללבוש: 1. לוק הקאוגירל המגניבה עם כובע ומגפיים וג'ינס*! 2. לוק הרוקרית הפרועה עם מכנסי עור* ומגפיים שחורים! 3. לוק סיירת היערות עם מכנסיים חומים ומגפיים חומים וחולצה ירוקה מגניבה כזאת עם שרוכים בחזית! 4. שמלות פרחוניות! זה לא מגניב, אבל- אבל- זה כיף! 5. לוק הראפרית עם דגמ"ח ענקי וחולצות טריקו ודיסקית (והכי גרוע שעכשיו גם יש לי דיסקית אמיתית!) *ניתן להסב לחצאית קצרה. אבל 99 אחוז שזה לא יקרה! כן, אני מודה... אני פסיכית...

gilpor

New member
אני בעד מספר 3

למרות שאני לא בא למפגש, אני בעד לוק סיירת היערות. אני מבקש גם שמישהו יביא מצלמה ויעלה אחר כך את התמונה לפורום, זה נשמע לוק... אה... מעניין

Death of Rats

New member
חולצת המדריך ^_^

כי גם אני מקורית
אני אבוא עם חולצה כלשהי עם הדפס של מנגה (יש לי ארבע
), ג'ינס (או מכנסיים שחורות, ארג), נעליים סגולות (אולסטאר) ואם אני אזכור-שרשרת עם מכשפה עליה. הו, ואני אשתדל לסחוב איתי עותק של בשורות טובות ונעשה הקראת ציטוטים (אם כי אני הולכת יחסית מוקדם הביתה ^_^)

limilu

New member
ארררררררר../images/Emo46.gif

למה לכולם חוץ ממני יש אולסטאר?!

Athaclena

New member
לי אין

את לא לבד! דוקא חשבתי לקנות לאחרונה, כנעלי קיץ, אבל זה בטח חם הרבה יותר מסנדלים.

Athaclena

New member
סבלנות...

מחר תראי. או אם זה נורא דחוף לך תנסי להריץ חיפוש תמונות בגוגל...

limilu

New member
ביקשת- קיבלת

גם פרסום לבלוגי וגם אוסטאר וגם טרי פראצ'ט.

פנחסון

New member
!!! נזכרתי! אני לא יכול לבוא!

בצער רב וביגון קודר :( אני הולך לשבת לאח של חברה שלי בפתח תקווה (באזור של סירקין) ואני צריך להכין גם את הקינוח אז אני לא אוכל להגיע... מצד שני אני כן אוכל לבקר אצלך בשבת...

Athaclena

New member
אבל שבת נכנסת מאוחר!

מה זאת אומרת? אי אפשר להכין קינוח בצהריים? ונוכל לחזור ביחד... אבל יופי - תבוא! יש לך מפה איפה אני ואיך להגיע?

למעלה