אתם מפספסים את כל העיניין....

BALUTAMAN24

New member
רצית לדעת איך הן מתנהגות...

אז ככה,הן לא סנוביות ולא חושבות שהן כאלה מלכות. אין משחקים,אין מבטים מזלזלים,לא צריך להתחנף, הכל ישיר ולא צריך לשחק משחקי תמימות. אתן כאן בארץ תפסתן תחת,כל אחת שקצת נראית טוב חושבת שהיא ניקול קידמן כל פרה בארץ חושבת שחולצת בטן נראית עליה טוב... מצד שני,אתן הבנות של הארץ,יותר תמימות זה בטוח,יותר יפות,יותר חכמות. אני בכל אופן אוהב אתכן כמו שאתן אבל אתן חייבות להוריד את האגו הגבוה (חוץ מהחברה שלי כמובן )

BALUTAMAN24

New member
יש משהו בדבריך אבל קצת מוגזם..

ברור שבזמנים הקדמונים הייתה הפרדה ברורה בין הנשים והגברים וברור כי האישה תפקידה היה אחד-להביא ילדים ולשמש כמזרן אם אתם יודעים על מה אני מדבר אבל אל תשכח שזמנים השתנו וגם אם חלק מזה נשמר זה לא ממש ככה. אני יודע שהבנתי את זה ברגע שפגשתי את החברה שלי ואז המסקנה שלי הייתה שלא כל הבנות הן אותו הדבר אבל גם אני,משום מה,עדיין נוטה לעשות הכללות שכבר כולם בפורום הזה מכירים. אין מה לעשות,הנשים שמסביבנו מניפולטיביות,תחמניןת,ביצ'יות אחת לשנייה,אוהבות כסף ושטלתניות אבל גם יפות,סמל לעדינות,סמל לרגש, סמל לאימהות ואנחנו הגברים עם כל הכבוד לנו דפקנו את העולם עם אונסים,מלחמות,הטרדות מיניות,אונס קטינות,מעשי סדום במשפחה,מכות,רצח וכו... אם ניקח לרגע את כל מה שאנחנו הגברים חושבים על הנשים נגלה שאנחנו בעצם,אלה שפישלנו כאן....

driftwoodstav

New member
אז מכאן אני מבינה...

שאתה מכיר את כל הנשים בחו"ל ואת כל הנשים בארץ? מה שאתה עושה פה זו הכללה גסה ומגעילה. אני יכולה להגיד באותה מידה שכל הגברים יורקים, שותים אלכוהול, חושבים רק על סקס, ולא מתבגרים אף פעם. ואתה תקפוץ ותשתולל בדיוק כמו שחבר'ה פה עשו...לא?

BALUTAMAN24

New member
אתם מפספסים את כל העיניין....

כל הקלישאות וכל הסיפורים וכל ההתחכמויות לא יכולים להסתיר את העובדה שאתן,נשים,בדיוק כמונו הגברים רק עם קול עדין יותר ויותר יפות. חוץ מאלה,אתן בדיוק אותו הדבר כמונו,רק יותר ביצ'יות אחת לשנייה מאשר גבר אל גבר,אתן קצת יותר מניפולטיביות וקצת יותר רגשניות. אז מה המסקנה כאן? נשים,לא משנה מה,עלינו עליכן,אתן כבר לא עובדות עלינו יותר. תפקידכן בעולם לצערי מסתכם בלחשוף רגליים ושדיים בטלוויזיה ואז לבכות על כך שנהייתן אובייקט מיני, התפקיד שלכן זה לבכות ולשגע אותנו שאנחנו לא מבינים אתכן.... עכשיו,אם מישהו עדיין חושב שנשים יותר טובות מאיתנו הגברים שיכתוב לי בחזרה!!!! תהיה חזק תהיה עדין אבל תהיה עצמך.... מהאיש עם הבלוטה

בדיוק כמוכם

חוץ מ... ומ... ומזה ומזה מזה. התפקיד שלנו לחשוף שדיים ולהוציא לכם עיניים? כנראה שאלה הבנות היחידות שאתה מסתכל עליהן. (ומה הקשר בכלל ל"נשים טובות יותר מגברים"? זה פורום מה נשים רוצות, לא פורום בואו נראה מי יותר טוב ולמה. סיכום הודעה ילדותי מאוד מצידך)

Linkey-Whinkey

New member
איך אתה מעז להגיד דבר כזה?!?!

אתה רומז שיש בעולם משהו יפה יותר ממני?!?! חה!! הצחקת אותי. הנה תראה, אני אפילו צוחק. חה!!! הרי לא הייתי אומר חה!! אם לא היה מצחיק אותי משהו!! אני לא מהאנשים האלה שהולכים ברחוב ואומרים בלי שום סיבה חה!!

תנסה שוב אולי.

כי בין הכותרת ובין השורה הראשונה והאחרונה שבגוף ההודעה לא היה שום קשר. אם "אתן הנשים בדיוק כמונו הגברים.... אתן תפקידכן לחשוף שדיים ורגליים ולבכות שלא מבינים אותכן..." אז מזה יוצא שתפקיד הגברים בעולם לחשוף רגלים ושדיים ולבכות שלא מבינים אותם. אני הבנתי נכון? או שכדאי שתנסח שוב את מה שכואב לך?

2עזרה

New member
או.קיי קראתי כמה פעמים את ההודעה...

אז ככה אדון יקר - אני אישית לא מחשיבה אותך כלל לגבר, וכמו שאתה באת עם הצהרות אז לי לפחות יש סיבות וטובות - למה אתה חושב על נשים ככה? יש סיבה? אתה כנראה מדוכא מכיוון שאתה לא מצליח להביא את חברה שלך לסיפוק,ולא שום דבר אחר!!!!
ובוא נראה, פירסמת בפורום פנטזיות שאתה מציע את שירותיך לכלל הנשים, אז מה זה אומר עליך? לי זה נראה מאוד שאתה זה ש"פותח רגליים", לא? אתה כנראה לא בטוח בגבריות שלך, כי כנראה אף בחורה, כולל חברה שלך, לא תופסת ממך גבר (החברה לא גומרת, אה?)
אתה חייב לחשוב טוב עם עצמך לפני שאתה מכליל ככה נשים, מישהו אחר היה יכול להאמין לזה. ומותק, לפני ששולחים הודעה כזאת, רצוי מאוד להסתיר את כל ההודעות הקודמות שלך, כי תראה איך הפלת את עצמך.
החברה לא גומרת, אתה מספק שירותי זנות, ואתה קורא לעצמך גבר?
אני חייבת להכיר לך את חבר שלי!! זה גבר

שיחקת אותה!!!

קבלת (בלוטה-מן) את מה שהיית צריך לקבל ואני בכללל לא רציתי לענות על הודעה כזו עזרה2 יצאת גדולה!

עזרה לעומת זאת מתחבאת

ולא רואים את הודעותיה האחרונות, אולי הן יותר מדי מלאות זימה??

נאבי

New member
לסיכום

לדעתי, אין כאן אחד שיותר טוב מהשני... (בין גברים לנשים!) כל אחד טוב בתחומו! וכן, יש גם דברים רעים בתחומים... ולכן אין להשוות או לחליפין לומר "עלינו עליכם..."

ק ו ש

New member
בגדול צודק.אך מפספס קצת בגלל מירמור

טוב,אמנם אני שייך לצד של החברה עם הבליטה אך ישנם מס' דברים שלמדתי בחיי על המין היפה.כן,בגדול אתן כמונו,סקס אהבה וכו'-אתן צריכות מה שאנחנו צריכים.ישנן מס' קבוצות שלוקחות את הקטע של השיוויון לכיוונים לא רצויים,של מחיקת כל הבדל בין המינים.דבר ראשון זה בלתי אפשרי בגלל ההבדלים הפיזיולוגים-מה אומר,לא כל מה שאנחנו יכולים לעשות אתן יכולות והפוך.ודבר שני,תודה לאל על הדבר הראשון,מי רוצה שניהיה אותו הדבר-זה היופי,כאן המשיכה.זה לא מצדיק אפליה,אבל ישנם דברים שפשוט צריך לתת להם להשאר כמו שהם-סדרי עולם. עכשיו אגע בבעיית-"מה לעזאזל אתן רוצות מאיתנו,ולמה הכל חייב להיות כ"כ קשה?" צר לי בנות יקרות,הבעיה היא בבחורות הישראליות.אסרס את תגובתכן המתגוננת והמתבקשת בכך שאזכיר שישנם הרבה בחורים ישראלים שבוטים מדי,ערסים מדי,חארות וכו' וכו'.אבל יש גם בחורות כאלה.אני מדבר על הנורמלים והנורמליות(אם יש דבר כזה).בכל העולם יש את הבוטים,הערסים,החארות ושות',אבל אתן לא רואות את הבחורות בחו"ל מתנהגות כמוכן.בארץ בחורה יפה חושבת שכולם פרושים לרגליה-רק כי היא יפה.עושה פרצוף חמוץ אם מישהו מעז בכלל להסתכל עליה,והולכת לישון רק עם הדילדו שלה לרוב.הקטע המעצבן הוא,שכל פרה שניה מתלבשת כמו ג'יי-לו,ומתנהגת כמו הכוסית שהולכת לישון עם הדילדו. תבינו,אנחנו רק משתבחים עם הגיל,אתן לא.השיא בו נמצא גבר בחייו הקצרים ארוך מאשר של אישה.תרדו מהעץ שטיפסתם עליו או שתישארו לבד,עם תמונות מהתקופה שהייתן כוסיות-והלכתן לישון עם הדילדו שלכן....

BALUTAMAN24

New member
קוש שיחקת אותה

אני מבין שהיית קצת בחו"ל... הייתי בחו"ל משהו כמו שנה בערך ולכן אני מסכים איתך במאה אחוז.. בארץ הן מטפחות את ההתנהגות הזאת כבר מגיל 13 וזה רק הולך ונהיה רע יותר ככל שהזמן עובר... בקשר למרמור,אני ממש לא ממורמר יש לי חברה שאני אוהב ומעריץ וזה מהסיבה העיקרית שהיא שונה מרוב ה"כוסיות" כדבריך... בקיצור,בנות,תורידו את האגו שלכן,אין לו מה לעשות כל כך למעלה בלי שום סיבה.

למעלה