אתם מפספסים את כל העיניין....

night mistress

New member
חחח..אובייקט מיני..

אם לומר את האמת זה הדבר היחיד שאני לא מזדהה איתו.. שאני אבכה על היותי אובייקט מיני? חלילה וחס..אני דווקא מוצאת את זה מאוד מחמיא (וכאן נכנס הצד המרוקאי שלי..ומוכיח את טענתך) ופוגע..
*** כתבתי כאן משהו ארוך אבל הצד החביב שלי שלא אוהב להתרגז לקראת שינה העדיף למחוק אותו..
וסתם בדרך אגב,נכון לקטע המניפולטיבי.. לדעתי אנחנו כישרון מלידה..(בלי לפגוע)

best101

New member
אתה עוד תלמד...

ראשית בזכות הנשים אתה חיי נולדת מאישה... שנית ללא נשים אין לכם חיים. שלישית והכי חשוב למה אתה כועס אין מישהי כרגע ? רביעית המסקנה שלך טובה להיום ומה יהיה מחר ? ובסוף אני חושבת שאתה חמוד אבל עדיין לא ממש בשל. מאחת שחושבת שגם אלוהים היא אישה. רק נשים חושבות ועושות דברים ברגש הגברים חושבים רק מהבלוטה.

YOPPL

New member
את צודקת 100%

אבל גם הוא צודק , לא יעזור בית דין מה שהוא כותב כמה רע שזה נשמע זה נכון. האמת יוצאת לאור, ונכון היא קשה לשמיעה אוביקט מיני ... , מחשוף , מיני וכו' (אחרת למה) אינטריגות אלא ואחרות במערכות יחסים .. אתן מוזמנות לסקול אותי באבנים :) אני רווק ... בחורות מחפשות נסיך עד שהם מתיאשות, או שפשוט לא היו עם גבר הרבה זמן .. גברים חמודים זה פסה ! , רק מנייקים , ובחורות מודות בזה כל הזמן

pinto8

New member
נסיכה

כל אישה מחכה לאביר חלומותיה בנתיים היא מתחתנת.

נשואה1

New member
אנחנו לא

אנחנו לא כמוכם. אנחנו ה ר ב ה יותר טובות אנחנו יותר חזקות מנטלית, עובדה שהטבע יעד לנו את הלידה. נראה אתכם הגברים עומדים בלידה , ולו הקלה ביותר. גם כאשר מערכת הנישואים מתפרקת, הסטטיסטיקה מוכיחה שהגברים הם הראשונים להכנס לזוגיות חדשה, מהר יותר מהנשים. טוב, זה ברור, מי יכבס לכם? מי יבשל? אתם? הצחקת אותי! ובאשר לביצ'יות- זו אינה כלבתיות לשמה, זהו יצר השרדות, שכמובן אצלנו חזק יותר. אז ברור שאנחנו אחרות - אנחנו יותר טובות!!

2עזרה

New member
והנה אני ולא נעלמתי.. ../images/Emo8.gif

בטח שמת לב שרבים הגיבו לך. וחלק אפילו הצדיקו אותך, אין לי מושג למה.. אתה לא יכול לבוא בהכללות כאלה על כל הבנות, במיוחד שיש לך חברה. אתה מציג אותנו, המין הנשי בצורה מגוחכת, שמה שיש לנו בראש זה רק להתגרות בכם, להגיע על סיפוקנו, ולזרוק אתכם... אז רק להשכלה כללית, יש בנות גם נחמדות, ולא ביצ'יות אחת לשנייה. מעניין מה חברה שלך תחשוב עליך אחרי שהיא תקרא מה שאתה חושב.. חברה שלך לא מהשמיים, היא גדלה וחונכה כמו כל בת ישראל, כמו שמצאת בה דברים יפים, יש עוד הרבה כמוה, אם לא יותר טובות. ולדעתי כן, אין תחליף לישראליות. הן כליל השלמות
יפות, משכילות, עירוב של עדות שונות.. יש בנו מכולם!!!

ואתה קלעת בול לעניין !!!

גישה ילדותית. הכללה מטופשת. את אותו הדבר ניתן לומר על 'כל' הגברים.. ומה בדיוק רצית לומר בזה?.. שאתה עובד ל'צד השני' ?.. נשים לא יותר טובות מגברים אבל אין סיכוי שהן פחות. לפעמים אני נדהמת מהבורות, הסטיגמות והילדותיות שבגישה של בני מין אחד על בני המין האחר. ואני לא מדברת רק על גברים. אם נשתדל להיות כנים, פתוחים ואמיתיים. הכל יראה אחרת. בסך הכל אנו בני אדם שרוצים, בסופו של דבר, לחיות האחד עם השני. אז מה הפוזה???.. ומי בכלל רוצה 'לעבוד עליכם'..???.. לא ידעתי שהגדרת היעוד שלי כאישה הוא 'לבכות' ו'לשגע אתכם'.. אם הייתי יודעת מוקדם יותר לא הייתי משקיעה בכל כך הרבה דברים.. לפחות עם השורה האחרונה שלך אני מסכימה.. 'תהיה עצמך'.

לא פלא---אתה הגבר השוביניסט האידיאל

ראשית, אומר לך שאני לא מסכימה עם מה שכתבת אתה מכליל, ונשמע בקולך טון שוביניסטי שכזה חורה לי אנחנו הבנות-מה אנחנו רוצות??? ובכן זאת שאלה שהתשובה אליה כל כך פשוטה ואם לא הייתם קצת מרובעים וקצת טיפשים וקצת אדישים (( קצת הרבה )) אז העולם היה נראה יותר טוב... הקטע הוא שאנחנו הבנות יש לנו עומק ואתם הגברים ( פרט להומואים) שטחיים, אצלנו הבנות המוח לא ליופי אלא לשימוש יומיומי ואתם...חושבים רק על ציצים ו...<<לא רוצה להיות גסה>>> בקיצור... צר לי שבחייך הקצרים/ארוכים (לא יודעת בן כמה אתה) נפגשת עם נשים עם מוח ריק, יפות וסתומות שחושפות ציצים ורגליים , וחבל שלא נפגשת עם נשים איכותיות שיש להן מעבר למה שהן משדרות...כאלו שבלשון המעטה כ"כ כיף להיות איתןןן...אז חבל...!!!! באהבה רבה ובתקווה שתפגוש סוף כל סוף מישהי שתשנה את הפרספקטיבה שלך לגבינו, כי זה ממש לא מה שאתה מתאר... ביייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ENVY

New member
לא רואות אתכם ממטר!!!!

אנחנו יותר יפות יותר סקסיות יותר חושניות יותר שנונות יותר פיקחות. והגברים הכ"כ "חכמים" ו"מתוחכמים" נופלים שדודים לרגליהן של נשים ולא משנה מה צבען, טבען או כיעורן. דוג' בבקשה: ביל קלינטון- כמעט וריסק את עצמו בשל רומן עם דבה אמריקאית שיודעת לעשות כמה דברים עם סיגר. גם הנשים האחרות שאיתן בילה כמו ג'ניפר פלאוארז נראות כמו בטטות דאשתקד. יו גרנט- שהיתה לו את אחת הנשים היפות בתבל :ליז הרלי נתפס באקט אוראלי עם זונת רחוב כעורה. שאני אמשיך? איציק מרדכי, ביבי נתניהו ועוד שועי עולם או יותר נכון שואי עולם נופלים כמו זבובים שאישה מתקרבת. מספיק ללכת ברחוב ואפילו ללא מיני ומחשוף ולראות את התגובות הפאתטיות/מתחנחנות שלכם לניחוח אסטרוגן. וכל הסינונים הדביליים האלו ברחוב של איזה כוסית, אפשר לדבר איתך שניה.. כדי להראות שאתם הוכחה מדוייקת לתהליך האבולוציה (שתחילתו כידוע לדרווניסטים שבינינו בקופיפים). כל גבר אבל כל גבר לא יכול לעמוד במראה של אישה והעצוב הוא שאין לכם קריטריונים. מכוערת, רזה, שמנה... העיקר שיש איפה להיכנס. וכמו הפתגם: all the cats looks the same at the dark ובעברית:כל חור בלילה שחור. אנחנו הרבה יותר מתוחכמות, לא נצא עם כל אדיוט/גבר. יש לנו קריטריונים גבוהים ובחושך כן מפריע לנו עם השעירות שלכם מתבטאת בחזה או בכתפיים. GIRLPOWER!!!!!!!!

zapww

New member
ביגלל נשים מיתנשאות כמו ENVY ..:

רק ביגלל נשים מיתנשאות כמו ENVY שחושבות שגברים לא יכולים בלי נשים וכאילו הן יכולות להיסתדר בילעדינו ,אני לא מתחיל עם בחורות, למה לתת להם את התענוג? את הוכחה למה שאומרים על נשים בארץ .

moran25

New member
עכשיו אני מבינה למה הגברים

נדפקו במהלך השנים! מה זה??? איזה שטויות אתה מדבר. לא יודעת באיזה בחורות נתקלת.... כנראה שהרסו אותך קצת מה שכתבת כל כך מרגיז, אין לי אנרגיה להתייחס לזה בכלל!! עכשיו אני מבינה למה קשה למצוא גברים נורמלים, אם כולכם חושבים ככה... המצב ממש קשה!

למעלה