אתם משפיעים ב -

X יו יו S

New member
|ספוילרלמרות שלא נראה שאני מגלה משהו

מתי? פרק 10 איפה ?בגלי למה? זאת באמת שאלה טובה כמה?1 איך? יבוצע ע"י פין ורייצ'ל שזה חצי טוב וחצי לא לה יש קול מעולה אבל לו של חרגול

LeAnnDylan

Well-known member
אומייגאד ראיתי את זה אתמול :|

קודם כל זה היה איזה פאקינג שעתיים :| ארוך מידי. דיברו בעיקר על שאניה, פיית' והדיקסי צ'יקס. מן הסיפור להצלחה של כל אחת מהן כזה. אז ההתחלה הייתה עוד מעניינת (גילית שפיית' היל מאומצת
ושהיא הייתה נשואה איזה חמישים פעמים לפניי שהתחתנה עם טים מקגרואו
ושפיית' היל זה בכלל לא השם שלה. גם כן כל הזמרות קאנטרי האלה, מה הבעיה שלכן עם השמות שלכן?
איילין טווין, אודרי פיית' פרי ומרגרט ריימס לגמרי נשמעים כמו שמות של כוכבות
) אבל השיא היה לקראת הסוף כשהן דיברו על כוכבות קאנטרי "חדשות" (כנראה שזו תוכנית מלפניי איזה עשור) וציינו את שמה של גרטשן ווילסון. רק שמבחינתם זה גרטכן (הכי גרמניה), ואת השיר שלה Redneck Woman הם תירגמו ל"פרחה" והראו איזה כמה שניות מהשיר שהם חשבו שצורך עז לתרגם- הליריקס המקורי הוא: I'm a redneck woman I ain't no high class broad I'm just a product of my raising I say, 'hey y'all' and 'yee-haw' והתרגום המהמם והנאמן למקור היה: "אני פרחה אני לא בחורה על רמה אני תוצר של גידולי אני אומרת היי ב'ואנה ויי הו" לא ידעתי אם לבכות או לצחוק:| אגב למקרה שתהיתם לבעלה הקודם של שאניה קוראים מוט
בהתחלה חשבתי שזו איזו טעות הקלדה או משהו אבל אחרי שהם קראו לו ככה איזה מיליון פעם הבנתי שהם פשוט פאקינג עילגים :| וגיליתי גם שאהובתה המשמשית של דרורה, ג'ודי מסינה ועוד איזה שתים אחרות (שלבי לין ומינדי מקרידי) הן חבורות נרקומניות שיכורות
גם כן כוכבות קאנטרי|הא|

אני פרחה

WTF!!
וכן, ג'ו די אכן נפלה לתהום של אלכוהול (תשמעו את it gets better*, ומינדי מקרידי בכלל מפורסמת בגמילה שאליה היא נאלצה להשלח גם בגלל סמים.

LeAnnDylan

Well-known member
לגמרי וטפ

את השיר הזה של ג'ו די אני מכירה אבל לא יודעת אף פעם לא יחסתי אליו חשיבות. חשבתיש זה כמו השירים האובדנים האלה של ליאן, או של מירנדה על זה שהיא רוצה לשרוף בתים ולרצוח אנשים. מן וישפול ט'ינקינג כזה
ולגבי מינדי האמת שאני מכירה אותה רק בשם, היא אף פעם לא עניינה אותי במיוחד בתור זמרת או "פרסומת הרואין מהלכת" אני מכירה רק איזה שיר ורבע שלה.

Guncrazy

New member
מה?!!?

היי בואנה
זו צריכה להיות הקריאה הרשמית של הפורום

פיטר רוט האגדי מגיע ל-../images/Emo43.gif

אז מי זו בעצם מוניקה
יש לנו הרבה שאלות לגיטריסט, באסיסט, קלידן, מתופף, מפיק ומחזיק התואר "חבר להקת מוניקה סקס" - ולכן פיטר רוט האחד והיחיד מגיע להתארח היום ב-22:00 בפורום רוק ישראלי - כולם מוזמנים לשרשר שאלות
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=575&MessageId=157397878
רוצים לזכות בציוד ספורט מקצועי
חזרתם ממשחק הכדורסל השבועי בשכונה ושוב נקרעו הנעליים? לא נמאס? בואו להיזכר ברגעי ה-NBA הגדולים ביותר ואולי תזכו בציוד כדורסל איכותי מתנת סטריטבול
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=157456317

X יו יו S

New member
השבוע היה ביס את פרק אקסטרים מייקאובר

את פרק עם מירנדה למברט אבל ראיתי רק את סוף

LeAnnDylan

Well-known member
גם את רואה את הזבל הזה?

אחי הקטן מכור לזה. פעם ניסיתי להעביר לו ערוץ באמצע הוא כמעט הרביץ לי

X יו יו S

New member
יופי גאון

חשבתי שהודעה שלך על גלי ולא אני לא רואה את זה בגלל זה פספסתי אותה (יצא לקרוא בתקציר שהיא תהיה )

למעלה