אתם עם כל כך מטומטם שאתם לא מבינים שטראמפ רק התחיל לזיין לכם ת'צורה

אלפיני

Well-known member
אתה אוהב שעשועים? נכון? לחם ושעשועים . אמריקה. אני מציע לך לחם ושעשועים מהדוד סם. תקשיב אתה נעל שמאלן מטומטם. ליצורים נחותי שכל כמוך אני מציע רווח והצלה מפני עצמך. אתם לא מסוגלים לקיים מדינה נורמטיבית מדינה יהודית אז תהיו מדינת כל אזרחיה עם משטר דמוקרטי אמריקאי ובא לציון הגואל.
חח טמבל. אני מכיר את הרבדים העמוקים של החברה האמריקנית הרבה יותר מכפי שנדמה לך. דווקא בשל כך אני יודע שאתה ליצן וההצעה שלך לא מחזיקה מים.

בהערת אגב, אם ממש יבוא לי , אני יכול להיות אזרח שלה גם ללא עזרתך.

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה אוהב שעשועים? נכון? לחם ושעשועים . אמריקה. אני מציע לך לחם ושעשועים מהדוד סם. תקשיב אתה נעל שמאלן מטומטם. ליצורים נחותי שכל כמוך אני מציע רווח והצלה מפני עצמך. אתם לא מסוגלים לקיים מדינה נורמטיבית מדינה יהודית אז תהיו מדינת כל אזרחיה עם משטר דמוקרטי אמריקאי ובא לציון הגואל.
זה ברור שלנו אין מה להפסיד מזה, אבל לבני עמך יש הרבה מה להפסיד והם לא ישמחו על המהלך ולא יתמכו בו. הם לא היו מוכנים לשפוך דם בשביל שדרום וויטנאם תמשיך להתקיים, אז שהם יהיו מחויבים לפי החוקה לשפוך דם כדי לשמור על מדינת ישראל?

זה עוד לא נגמר. עם ממשלה של אפסים גנבים באישון לילה משתינים בסיר ושומרים השתן מתחת לשולחן אני מכיר שר אחד שמפחד לצאת לשירותים וללכת למזנון ומשתין במשרדו בבקבוקים ושומר אותם עם השתן בארון.
עם צבא כזה תבוסתן ומטה כללי מושתן ופושען מפקיר 1200 יהודים להיאנס ולהירצח תוך 9 שעות צודק הפארש(ן) של ערוץ פלשתין 13 שהכל תלוי בטראמפ מה הוא יחליט ולפי מה שהוא עשה לכם בשבועיים האחרונים הוא יצא מטומטם מהתחת ועם ראש ממשלה כזה מושחת מי שישמע מהעולם יחשוב שטראמפ הוא הנשיא שלכם ולא הפוחלץ הלבנבן ההאנקי ולא ראש הממשלה שלכם השפן. הייתם מטומטמין ונשארתם טומטומין מהתחת. משלמים מיסים כמו עבדים למולך לשלם לצבא תבוסתן שהשאיר 1200 יהודים לחסדי מפלצות אדם להישחט ולהיאנס. יוקר המחייה הורג אתכם עוד מעט תשלמו מס על החמצן שאתם נושמים ישתילו לכם מתחת לעור חיישני קליטת חמצן ופליטת פחמן דו חמצני ויקנסו אתכם על פליטה מוגזמת. כל שנה תלכו לעשות טסט גופני זיהום אויר ישתילו לכם ממירים קלטליטים ברקטום .חחחחחחחח עם של בהמות. אם טראמפ הוא המחליט מה יהיה איתכם לכו לקלפי ותשימו פתק לבן. תכתבו בפתק מאחור חרא עליכם שלום ולא להתראות. תקריסו את המשטר הזה הרקוב משחיתות מוסרית קטסטרופלית ותבקשו מהדוד טראמפ שיכניס אתכם בתור המדינה ה51 ליונייטד סטייט אוף אמריקה ואז וושינגטון תפסיק לזיין אתכם כי גילוי עריות לא תופס באמריקה.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
מדינת ישראל הייתה והינה ותהיה המדינה הכי טובה בעולם דווקא בגלל הויכוחים הפוליטיים שבה שהם כדי למצוא את האנשים הטובים ביותר לתפקידים הפוליטיים ודווקא בגלל שכולם בה נלחמים על טריטוריה בתוכה ויוקר המחייה רק מוכיח כמה היא מבוקשת

מי שלא נוח לו שילך למדינות אחרות לי זה ממש לא מפריע

למעלה