אתם צמחונים?

Lord of Spells

New member
אתם צמחונים?

אל תדברו בשם כל הפורום...רק בשם עצמכם. פשוט עניין אותי לדעת אם אתם גם חושבים שלאכול חיות זה לא בסדר או רק ניסויי קוסמטיקה... אני לא מתחסד...פשוט רציתי לדעת... ----------------------------->>>>התחשק לי לשים...לא יודע למה...

lilithmm

New member
אני מדברת בשמי

אני מתנגדת לכל הרג של בעל חי, או סבל מיותר שנגרם לו. דהיינו, אני מתנגדת במיוחד לאכילת בשר, ובאופן כללי לתעשייה שמתפרנסת מניצול מכפיר של בע"ח, ולניסויים בבע"ח שאינם הכרחיים ברובם, וניסויים בבע"ח שקשורים לתעשיית הקוסמטיקה.

Lord of Spells

New member
בתגובה שלך...

בתגובה שלך נשמע שאתה רוחש/ זלזול ואולי אפילו שינאה לאלה שכן חושבים שזה בסדר לאכול בשר, לאלה שחושבים שזה טבעי לחלוטין. אני אוכל בשר, ולמרות זאת, אני מכבד את הצמחונים למרות שלדעתי הם מאוד טועים. ולאלה שרוצים זכויות בע"ח מצד אחד ותומכים ביהדות מצד שני-מילה אחת, צביעות. ד"א אני לא הולך ובודק כל חברה מהמוצרים שאני משתמש בהם, אבל אני בד"כ מחפש סמל של ארנב קטן בשדה פרחים וסמל של כדוה"א....לי אישית יותר חשוב כדוה"א אבל גם את סמל הארנב אני מחפש... בקשר לניסויים רפואים(לא מדבר על תרופות נגד חצ´קונים...), א םיש פה מישה ושהוא נגד ניסויים שמקדמים את הרפואה על בעלי חיים אז לדעתי, לדעתי הוא לא ממש אדם טוב...מציל חיות מנשירת שיער אבל לא מציל חיי אדם... LOS

vegi force 1980

New member
סתם לידע כללי

בת זוגתי היא "אוכלת בשר" היא גם לצערי עובדת במקדונלדס חבר ממש טוב שלי האו סגן מנהל שני במקדונלדס אני מקבל אנשים כמו שהם אז בת זוגתי משתדלת לא לאכול בשר לידי ומצחצחת שינים טוב טוב אחרי הארוחה לומר לך שאני אוהב את המצב? זה יהיה שקר אבל אני מקבל אותו כי אין מה לעשות ואגב מה תאמר על תרופות שנוסו על בעליי חיים בהצלחה והרגו בניי אדם??? לא הבנתי את העניין של תמיכה ביהדות וזכויות בעלי חיים אבל אני בכל אופן אתאיסט וכניראה אני ממש לא בן אדם טוב לדעתך...... ממש ממש ממש לא בן אדם טוב לפחות אלו שמכירים אותי לא יסכימו איתך אבל שיהיה

pazro

New member
ומה עם כל...

התרופות שכן הרגו בעלי חיים ורק בגלל זה לא נוסו על בני אדם? או אפילו חס וחלילה מלהזכיר כם התרופות שנוסו על בעלי חיים וכן הצילו בני אדם???

m_shy

New member
בדיקות רעילות אין ויטרו

קיימות זה זמן מה, והוכיחו עצמן בהצלחה כטובות יותר סטטיסטית מניסויים בבעלי חיים. אם עולם המדע היה טורח לחפש אותן לפני כן, גם היה מוצא. הקבעון המחשבתי שהוביל, ולצערי עדיין מוביל כה רבים בעולם המדע "לרוץ" לניסויים בבעלי חיים כמתודה מדעית, הוא שמנע את זה, ועל כך שילמו בחייהם בעלי חיים רבים - וגם אנשים. חפש באינטרנט אחר המונח MEIC, שהוא מערך אחד לדוגמא לבדיקת רעילות שאינו מערב בעלי חיים, ותקפותו הסטטיסטית טובה מהם בהרבה. שי משולם

veganguy

New member
"מציל חיות מנשירת שיער ?"

אני מציע לך לקרוא קצת על ניסויים בבעלי-חיים באתרים המצורפים ...

adva g

New member
לפי התגובה שלך

אני משערת שאתה לא בדיוק יודע מה הולך במעבדות (מציל חיות מנשירת שיער?!), לא יודע על תחלופות ולא על אמינות הניסויים בבעלי חיים. אגב, הסמל של הארנב לא שווה הרבה, לכן הייתי ממליצה לך לעיין במדריך הקוסמטיקה של האגודה נגד ניסויים בבעלי חיים. כמו כן הייתי ממליצה לך לעיין באתר במאמרים וכתבות- ואולי תשנה את דעתך בנושא. לא חוכמה גדולה לומר לבן אדם שהוא לא בן אדם טוב אם הוא נגד ניסויים בבעלי חיים (אני פשוט מרשעת!) ללא הבנה בנושא. אגב, אשמח לדעת מדוע אתה חושב שצמחונות זאת טעות. אני מנחשת שזה משהו שקשור בשרשרת המזון, החזק שורד, גם בטבע טורפים וכו´... האם אני צודקת?

vegi force 1980

New member
לילית

אני בן אדם נורא קיצוני וכשאני מתחיל משהו אני לוקח אותו עד הסוף אולי זה למה חברים שלי אוהבים אותי כל כך........ טוב לי ככה אני לא מסכים שהבשר בפריזר יהיה באותו מדף יחד עם האוכל שלי למשל אמא מתחרפנת אבל זה מה יש זה אני לטוב ולרע

adva g

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

chomed

New member
חומר למחשבה...

גם ניסויים שנערכו על קופים (קרבה גנטית לאדם - 97%) פגעו בפיתוח תרופות. חפש חומר על חיסון לפוליו ואולי תופתע. בקשר לשאלתך הראשונה - אני צמחונית עם נטיה חזקה לטבעונות (אוכלת מוצרי חלב (גלידה) לעיתים נדירות ומחוץ לבית. לא מכניסה רעלים אלי הביתה)

Piper H

New member
אני לא צמחונית

דווקא מאוד הייתי רוצה להיות אבל אין לי מספיק כוח רצון. לעומת זאת, אני רשומה לאגודה נגד ניסויים בבעלי חיים ומשתדלת לא לקנות שום מוצר שמבצע ניסויים בבעלי חיים.

lilithmm

New member
ל- Piper H

כדאי לך לנסות להפחית את כמות הבשר שאת אוכלת. תנסי לקנות במקום מוצרי טבעול, שניצלים ונקנקיות מהטבע, לקנות טופו ולתבלן אותו לפי תעמך ולאט לאט להפחית את כמויות הבשר. ד.א. לא בריא לאכול בשר. מזריקים אנטיביוטיקה, על בע"ח יש מזיקים, למשל, את הקרציות על הכבשים מדבירים עם פולריס שמכיל זרחן אורגני.

vegi force 1980

New member
ומצד שני...

נראה מוזר לדאוג לבעליי חים וללחום למען הזכויות שלהם אבל אז לחזור הבייתה ולאכול המבורגר או סטייק את העניין של הכוח רצון אני לא קונה כי אם לי היה כוח רצון בגרוש אז הייתי מפסיק לעשן למשל בשביל להיות צימחווני לא צריך כוח רצון צריך רק לחשוב טוב טוב על מה שאוכלים יש המון דברים שאפשר לאכול ולא להוסיף את הבשר צימחוני זה ממש לא קשה מילא היית אומרת טיבעונית..... אבל צימחונות זה לא קשה וזה אפילו נורא קל קל על המצפון....על הקיבה....על הלב!

למעלה