לדעתי, ורק לדעתי
אני אישית כמעט ואיני נוגעת בבשר בקר. יחד עם זאת - אני בהחלט מאמינה כי מי שרוצה - יכול בהחלט לאכול מוצרים מן החי, כולל בשר בקר וכו´. לגבי ניסויים בבעלי-חיים - יש להימנע מכך כמעט לחלוטין! ראיית החיים שלי (ורק שלי, לא של הפורום. חוץ מזה אני אורחת כאן, ובדרך-כלל כותבת בפורומים אחרים) אומרת כך: מותר לאכול בשר במשורה ובמתינות, אבל חייבים לדאוג לגידול נאות של בעלי החיים ואסורה התעללות כלשהי בבעלי החיים, ויש לכבד אותם (אפילו אם בסופו של דבר אוכלים אותם)! יש לדאוג לשחיטה אשר מצד אחד לא תתנגש באמונה היהודית, אך מהצד האחר תוריד עד למינימום את סבלה וייסוריה של הפרה ושל כל בעל חי אחר. מותר - במקרים יוצאי דופן לערוך ניסויים בבעלי-חיים, אבל רק במקרים יוצאי דופן (כגון מציאת חיסון נחוץ), אבל לא ניסויים למען הקוסמטיקה או למען חומרי ניקוי! - אלא רק ניסויים הקרובים לפיקוח נפש של ממש! יש לגדל את בעלי החיים בתנאים האופטימליים ביותר - כלומר בטבע, עד כמה שניתן. אסור (לדעתי) להאכיל פרות בקמח עצמות (זה בעל חי צמחוני מטבעו, ובהאכלתו במזון קלוקל הנוגד את טבעו - זוהי לדעתי התעללות לשמה!) אם אין מספיק כרי מרעה בארץ, ניתן (לדעתי) להאכיל את הפרות בעשב קפוא, אך בשום פנים ואופן לא בקמח עצמות של בעלי חיים אחרים! יש לאפשר לכל בעלי החיים להזדווג באופן טבעי ולתת לאמהות להיניק את העגלים שלהן כדרך הטבע. או.קיי. זוהי משנתי. מצטערת אם הארכתי בדבריי.