אתם קוראים את ההודעה????

אתם קוראים את ההודעה????

תתעוררוווווווו אתם במקום הנכוןןןן!!!!!! בואו איתנו לצאטTV שדרו,שירו,רקדו ונעשה כיף חייםםםםם השמיעו את קולכםם ספרו בדיחות בשידור חי תעלו נושאים לדיוןןןןן תפגשו אנשים מעניינים ומי יודע אולי את\ה תהיו שדרני החודש שלנו???? מההההההה אתם עדיין פה?? קדימההההההה לצאטTV רוצו בסערההההההההה אנחנו כבר שם מחכים רק לכםםםם

רומן14

New member
דפנה

מתוקה בלי לעליב הצאט TV מתפרק זה מה שקורה שחוסמים גולש שלא צריך חסימה כמוני בלעדי הצאט התפרק שרומן בקרוב יחזור אתם תחזרו לעשות חיים ומשוגעים חחחחחחחחחחחחח

רומן

עם כל הכבוד ויש כבוד ואל תיעלב הצאט לא חי רק ממךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יש לנו המון אנשים טובים ואין שום קשר לחסימה של גולש זה או אחר

רומן14

New member
דפנושקה

רומן בקרוב חוזר הוא בגדול חחחחחחחח ודפנה שאלה אחרת לא קשורה נכון קרואים תגובה אז יש קו כזה ואז יש סמיילי אצלך שוטר ותודה אז איך עושים וכותבים שמה משהו איך עושים

רומן תשובה לגבי אייקונים בהודעות

שאתה נכנס לתגובה תראה יש לך מתחת לחלון הזה כל מיני אפשרויות באפור וכיתוב בכחול תלחץ על סמיילים ו סימנים לתוכן תבחר לך תלחץ עליו והוא יתווסף להודעה בהצלחהההההה

רומן14

New member
לא זה

נכון שנכנסים לתוגבה שלך אז יש קו כזה ואז למטה יא סמייל הזה שוטר ותודה אני רוצה לכתוב למטה משהו לא בנושא למאה

רומן......

תעשה אנטר עד הסוףףףףף ואז תשים אייקון וזה יהיה למטה מתחת לקו

אני קורא בזאת לכל תושבי תפוז../images/Emo124.gif

הגיע זמן הגאולההההההההההההההההההה להתעוררררררררר אינעל ראבקוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה זההההההה הצ'אט נהיה בית קברותתתתתתתתתתתתתתתת בוטבוט חותם אבטלה מה זה זההההההההההההההההההההההההההה מאמא אני קורא לך להעיר את המתים למה אני יקרא למישלללללללללללללללללל יבוא יעשה פה התעוררות ללללללללללללללללללללללללללללללל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שלומי אתה יודע אתה מזכיר לי את אציק בוסקילה יש לך לחתופ איתו חוזה מדינה חחחחחחח שלומי אתה קורע אותי מקוב צחוק דוגרי צט טוי ניאה מת שלומי יאה קוצי קוצי מה מצב מה בעיה מקום צט נתכתב פורום חחחחחחחיאלה בי אח שלי חחחחחחחח

איפה נעלם אודי

אודייייייייייייייייייייייייי היכן אתה תשמיע קול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת איפה אודי נעלמו עקבותיו אוהב את עצמי 10 יריקות ל ריצפה טפו טפו טפו כפרות עלייי מואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לאודינקה צ'לי

למעלה