אני סבור שבמקרה שלו התמונות מעידות בעיקר על הפרסונה. אתה לוקח זאת למחוזות אחרים מן הסתם, אני סבור שבמקרה שלו מדבור בכך שהוא פשוט ילדותי.
אני לא ילדותי. הטענה הזאת הועלתה בעבר פעמים רבות, אך מעולם לא היו ניסיונות לגבות או להסביר את הטענה הטיפשית והמגוחכת דווקא מתוך אותו ניתוק בוטה שלה מהמציאות, חוץ מפעם אחת, שפולגאר עשה ניסיון כושל במיוחד להסביר את "ילדותיותי" כביכול, או כפי מה שהוא קורא לזה, "האינפנטיליות" שלי, וכתב לי שאני "אינפנטיל" (מה לעשות שעובדה שלא?) בגלל התמונות שלי, בגלל שבגיל 26 אני עדיין גר עם ההורים ובגלל כל הפנטזיות שלי. כל הנקודות שלו הופרכו מיד. לא הדברים עצמם שהוא אמר, הם דווקא נכונים, אלא עצם הטענה שלו שהדברים האלו עושים אותי לילדותי ואינפנטיל. הנה מה שעניתי לו: "אני שמח שסוף-סוף שמעתי הסבר הגיוני ורציונאלי שאפשר להתדיין עליו כי עם "אינפנטיל, אינפנטיל" אי-אפשר להתווכח מלבד לקלל בחזרה. בנוגע לתמונות, אני לא חושב שהן אינפנטיליות ואני לא חושב שיש בהן שום דבר שעושה אותי אינפנטיל. מדובר בסגנון. קצת עזרים ויזואליים וחזותיים. קצת צבע בעיניים. קצת משהו אמנותי או "תוספת" מעבר לכל הטקסט שחור-לבן הזה. לא מדובר במשהו שונה מאשר הסגנון של כל אחד אחר פה. אני אינפנטיל בגלל התמונות? למה אני אינפנטיל בגלל התמונות? למה מוטי לא אינפנטיל בגלל הכתב הגדול שהוא כותב בו? למה משה לא אינפנטיל בגלל הכתב הצבעוני? למה ai27 לא אינפנטיל בגלל כל הסרטונים מטוויטר? התמונות זה בסה"כ הסגנון שלי וזה לגיטימי. בנוגע לזה שאני עדיין גר עם ההורים בגיל 26, זה נובע מהבדלים בהשקפות עולם. אתה מבוגר ממני בחמישים שנה, ולכן טבעי שלא תבין את הילדים, או ההורים, של ימינו אנו. כיום כבר ממעטים יחסית להאמין במה שנהגו להאמין בזמנך. בזמנך השיטה העיקרית בעולם המערבי הייתה "אהבה קשוחה". הם יגיעו לגיל 18 ונזרוק אותם לעולם בלי השכלה גבוהה, בלי כסף ובלי כלום. הם יסבלו מקשיים, כן. אבל זה יחשל אותם ויחזק אותם לקראת ההמשך וכך יהפכו לאנשים איכותיים. אני יכול להבין את זה. זה לא שאני לא יכול להבין את זה. זה פשוט שהיום נהוג להאמין בדברים אחרים. היום השיטה העיקרית והשולטת בחינוך הלא פורמאלי, היא לטפח ולפנק את הילדים במשך זמן ממושך, ולתת להם להמשיך לגור עם ההורים במשך עוד זמן מה לאחר הגעה לגיל 18 כדי שבזמן הזה ילמדו קצת וירוויחו השכלה גבוהה, או יעבדו קצת וירוויחו כסף, על-מנת שכשכן יצאו אל העולם בסופו של דבר, הם יהיו יותר מוכנים, ויפלו על הרגליים, ולא על הפרצוף. בנוגע ל"פנטזיות" שלי, אני לא מבין מה הבעיה איתן. קצת מחשבות מה לעשות בהמשך הדרך, קצת חלומות, קצת תוכניות, קצת רעיונות איך לבנות את עצמי. לדעתי מדובר בדבר מבורך. ועכשיו, אני שמח שדיברנו, ולא, לא נסתדר, אבל אני מקווה שלפחות עכשיו אנחנו מבינים אחד את השני קצת יותר טוב. ולא, לא נהיה חברים, אבל זה גם לא אומר שחייבים לקלל אחד את השני בלי הפסקה. נמאס לי שכל יום אני נכנס לתפוז ואין יום שאני לא מוצא את עצמי מוזכר בהודעותיך באמצעות קללות בהודעות ושיחות שאני לא קשור אליהן בכלל. לא נהיה חברים ולא נסתדר, אבל זה לא אומר שחייבים לקלל אחד את השני כל הזמן בלי הפסקה, אתה סתם מעכיר את האווירה. אני בן 26? אתה בן 70 ומשהו? שנינו אנשים מבוגרים? אז אפשר להתנהג בהתאם. אתה לא אוהב אותי, הבנתי, אבל לא חייבים לקלל כל היום בלי כל התגרות קודמת, בוודאי כשאתה חייב לי כל-כך הרבה והצלתי אותך ממשה. פולגאר, כפרה עליך, אין לי איתך שום עניין. רד לי מהתחת, ואם אין לך משהו טוב להגיד עליי או להגיב לי, גם לא חייבים להגיד משהו". סוף ציטוט. כפי מה שאתה יכול לראות, לדוגמה בשרשור זה, ה"סולחה" לא עבדה, והחרדי המפגר לא יורד לי מהתחת. אז התחלתי לשים לו תמונות מבזות המציגות כביכול אותו, את הדבר שהוא הושווה אליו מרוב רמתו הנמוכה, ולאחרונה, תמונות של פצצת על נוצרייה, צ'יזבורגר, וילד גוי שרוכב על חזיר (אני לא מגזים, נכון?). בכל מקרה, ועוד בנוגע לתמונות, נדמה שגם לך צריך להסביר שהן אינן ילדותיות ושאני אינני ילדותי ושבוודאי שהתמונות אינן מעידות על כך. זה הסגנון שלי. כשסתוונית, הקשישה המטורפת וככל הנראה הלוקה בנפשה העלתה אינספור תמונות של פחי זבל, לא זכור לי שהאשמתם אותה בילדותיות. למה זה? למה כשאני מעלה תמונות אני ילדותי וכשסתוונית העלתה תמונות היא לא הייתה ילדותית? נקודה למחשבה בשבילך. אולי ככה תבינו שהילדותיות שלי זה בעיקר בדמיון שלכם. ועכשיו, ובנוגע לסבא, אני חושש שלא הבנת את הסיטואציה. הסיטואציה היא שסבא בעצמו פדופיל. כאילו, זה בדיוק כמו בפעם הקודמת? זוכר? כשהוא אמר שכל העולם הומואים? קודם מלאכת מחשבת, אחר-כך משה, אחר-כך אני, ומי יודע מי עוד? רק בשביל שבסוף יסתבר שהוא בעצמו בעל נטיות הומוסקסואליות והוא אף הודה בכך מספר פעמים ואפילו יש לי צילומי מסך? זוכר? אני חייב להודות שאני קצת מתפדח שלא עליתי על זה קודם. הוא הרי דיבר על הומואים והומוסקסואליות כל-כך הרבה וללא הפסקה למרות שאף-אחד לא גילה עניין, האשים בכך את כל העולם. אלו הסימנים הקלאסיים. אני מניח שפשוט התבלבלתי מזה שהיה נשוי שלוש פעמים ויש לו חמישה ילדים. כנראה דו מיני. בכל מקרה, ונראה שלא הבנת, אבל פה זה אותו סיפור בדיוק. כי כאילו, תחשוב על זה. זה בדיוק כמו בפעם הקודמת. מה היה לנו בפעם הקודמת? בפעם הקודמת היה לנו גבר בן שבעים וארבע שכל הזמן מדבר על הומוסקסואליות והומואים, מגלה עניין עצום בנושא, מדבר על הנושא ללא הפסקה למרות חוסר העניין הבוטה וחוסר שיתוף הפעולה המופגן של כל הסובבים אותו, שגם מאשים בכך את כל העולם, ושלבסוף נשבר ומודה שאין לו בעיה ללכת עם גברים. וזה מה שהיה לנו בפעם הקודמת. ומה יש לנו עכשיו? גבר בן שבעים וארבע שכל הזמן מדבר ללא הפסקה ומגלה עניין עצום בהומוסקסואליות והומואים, ילדים, פדופיליה, פדופילים, מייקל ג'קסון וה"נוורלנד" שלו בצורה אובססיבית וחולנית למרות שזה לא מעניין אף-אחד ולמרות שאף-אחד לא רוצה לדבר איתו על זה, ושעכשיו מאשים את הסובבים אותו בפדופיליה. ואנחנו יודעים איך זה נגמר עם הסיפור עם הדיבורים הבלתי פוסקים על הומואים והומוסקסואליות והאשמת כל הסובבים אותו בנטיות לגברים, אז מה נראה לך שקורה פה בדיוק? עוד אנחנו יכולים לראות את הפדופיליה שלו בכל התמונות שהוא מחק לי אפילו רק בשרשור הזה לבדו בגלל ההזיה הפדופילית שלו שמדובר בתמונות בלתי הולמות. אני לא יודע אם הזבל הזה ימחק עוד פעם, אבל בינתיים ובגלל שמדובר בתמונות תמימות לחלוטין שלא נפל בהן כל פכם, הרשיתי לעצמי להחזיר את התמונות שהוא מחק למקומן. תסתכל עליהן, אלפיני. תסתכל עליהן טוב-טוב. אנחנו יכולים לראות ולדעת שהוא פדופיל לא רק לפי איך שהוא כל הזמן מדבר על הומוסקסואליות והומואים, ילדים, פדופיליה, פדופילים, מייקל ג'קסון וה"נוורלנד" שלו בצורה אובססיבית וחולנית למרות שזה לא מעניין אף-אחד ולמרות שאף-אחד לא רוצה לדבר איתו על זה, ולפי איך שעכשיו הוא מאשים את הסובבים אותו בפדופיליה, ולפי איך שאנחנו יודעים איך זה נגמר עם הסיפור עם הדיבורים הבלתי פוסקים על הומואים והומוסקסואליות והאשמת כל הסובבים אותו בנטיות לגברים, אלא גם לפי התמונות שהוא מחק, למרות התמימות הבוטה שלהן. בעולם המשפט יש מושג שנקרא "מבחן האדם הסביר". מה האדם הסביר, כלומר רוב האנשים, יראו או יחשבו או יגידו או תהיה דעתם על עניינים כאלו או אחרים. מה שהאנשים האלו יגידו, אלו הם הדברים הסבירים והמחשבות הסבירות על הנושאים השונים. ועכשיו, ואם נסתכל על התמונות שהעליתי, ובינתיים הוחזרו ובוא נקווה שסבא הזבל לא ימחק מחדש, מה אנחנו רואים, ומה אלו התמונות האלו בעצם? אז בוא ונבחן את עובדות המקרה. עובדות המקרה הן שמחצית התמונות האלו הן בכלל ציורים, של ילדים שדומים לי מבחינה חיצונית, שהסברתי אינספור פעמים שאמורים לשמש כייצוג של עצמי, שהם בלבוש מלא בכל המקרים, שבאחת מתוך ארבעת התמונות, שזאת תמונה של ציור, אנחנו יכולים לראות את הילד המדובר (ציור של ג'ופרי מ"משחקי הכס") מקו החזה ומעלה, ובעוד שניים מתוך שלושת התמונות, אנחנו רואים את הילדים המדוברים, תמונה אחת היא תמונה של ילד אמיתי ותמונה שנייה היא ציור, מקו הכתפיים ומעלה. כל ארבעת התמונות שנמחקו והוחזרו הן כל-כך תמימות בצורה כל-כך בוטה שרק מוח חולה ומעוות יראה בהן משהו מיני. לא, כאילו, ברצינות, תסתכל על התמונות. התמונה הכי "סקסית" פה היא תמונה של ילד בן 16 עם תספורת קסדה שנראה כמו לסבית, ושדרך אגב ואם כבר, אז תרשה לי לציין שהושמה תמונה שלו כי במקרה ציינתי את שמו ביחד עם שמותיהם של זמר נוסף וטרוריסט, שהועלו תמונות גם שלהם. כל אדם סביר יגיד שאין שום בעיה עם התמונות שנמחקו, בטח שלא משהו סקסי או מיני. סבא מצידו, ראה בתמונות המדוברות משהו כל כך סקסי, כל כך מגרה, כל כך מיני וכל כך חושני שהוא מחק את כולן, השליך עליי את הפדופיליה שלו כפי מה שהוא משליך אותה וגם את ההומוסקסואליות שלו על אינספור אנשים, וכתב לי "זה כל כך דוחה ההתעקשות שלך להעלות שוב ושוב תמונות של ילדים תגיד, אתה לא מתבייש? בבקשה תפסיק עם זה". נזכיר שוב-בכל התמונות כל הילדים הם בלבוש מלא, מחצית התמונות הן ציורים, במחצית התמונות ניתן לראות את הילדים רק מקו הכתפיים ומעלה, והילד הכי "סקסי" שהועלתה תמונה שלו היא תמונה של ילד בן 16 בלבוש מלא עם תספורת קסדה שנראה כמו לסבית (סליחה ג'סטין). מספיק האכלתי אותך בכפית אלפיני. מהנקודה הזאת והלאה תסיק את המסקנות שלך לבד. אני אמרתי את שלי. רק אוסיף ואגיד שהפדופיליה של הסבא היא דבר דוחה לחלוטין, ומזלו הגדול שאני נוטה להאמין שהוא מהמה שקוראים אותם נון אופנדרז אחרת הייתי צריך לגלות אזרחות טובה ולדווח למשטרה. הייתי גם מקיא לפני כן, אבל למרות תחושת הבחילה שעולה, למרבה המזל אני בכל זאת מצליח לשמור את זה בפנים. טוב, נו, רוסי, אז מן הסתם אני קשוח רצח. וגם סטודנט לפסיכולוגיה לקראת סוף התואר אז מן הסתם אני יודע ושמעתי וראיתי כמה דברים. חוץ מהפנייה למשטרה שלא תהיה בגלל הנטייה להאמין שמדובר בנון אופנדר, וההקאה שאני לא אקיא כי אני רוסי ולומד פסיכולוגיה אז אני מניח שצריך יותר מאשר סתם פדופיל כדי לעורר בי בחילה עד לכדי הקאה, אני גם רוצה להגיד לך שאני הייתי מאוד כועס עליו על כך שיש לו את החוצפה, את הטיפשות, את עזות המצח, ועוד כמה דברים, בשביל להאשים אותי בדבר כזה, ועוד כשאני מוכר בשמי, ועוד כשזה לחלוטין דבר שלו, כמו ההומוסקסואליות שלו שהוא האשים בה את כל העולם, אבל כאמור, על-פי מבחן בית משפט זה מה שנקרא "אדם לא סביר", אז בסופו של דבר אני כן יודע ומבין שמדובר במישהו שהוא מה שנקרא "אינו ככל האדם", אז אני מבין שמדובר באדם חולה מאוד שפשוט לא שווה את זה ואפילו אין מה להתייחס, ולכן אני גם לא באמת כזה כועס, וההשלכה שלו עליי את נטייתו החולנית אינה כל-כך מרגשת אותי. הדבר העיקרי שמפריע לי פה זה עצם זה שההיסטוריונים עומדים להצטרך להיתקל בכל השיט הזה שלו כשהם יעוטו על האתר הזה מכל עבר. עצוב. מביך. מביש. אני מקווה שהם לא ישפטו אותו לחומרה רבה מידי, ויבינו באיזו מן סוג של נשמה פגועה וחולה מדובר. טוב...בכל מקרה, יאללה, בוא נתקדם.
הוא לא טוען שהוא ילדותי. תמיד שאני מעמיד אותו בפני כך הוא אינו מבין מה רוצים ממנו.
כי זאת שטות מנותקת לחלוטין מן המציאות, כפי מה שהוכחתי זה עתה בהודעתי זאת.
מאוד חד משמעי. החיסכון במילים ובתווים גם מצביע על הכוונה.
אני מצטער, אך אני חושש שפספסתי את זה. כלומר, אני לא יודע. יש לי ניחוש. אבל אני לא יודע אם הוא נכון.