אתם רוצים משהו מצמרר?

יפה יפה

אני שישית הכי אהבתי את התמונה מספר 1 ואת תמונה מספר 3 הם הכי מתאימים לסיפור

לדעתי הכי מתאימה

הראשונה ראשונה ששמתי, (הירוקה) מס´ 3, אחרי הכל, אגם.... (גם ירוקה) והאחרונה (הכחולה) שיש שם מצבות על המים כביכול של האגם. 5 מצבות של חמשת הילדים שנרצחו -סיוון-

ואלה לא שמתי לב למספר המצוות

גם זאתי שהוא מושיט יד יפה זה כאילו שהוא אומר לזה שמיסתכל אתה הבא בתור

בנאדם

תתחבר לאייסי! אתה אוף-ליין.....
באחרונה הוא מרים את כף-היד שלו למעלה כאילו הוא שואל את עצמו ומחפש איפה עוד אנשים או משהו... וכן, בזו שהוא מושיט את היד זה כאילו לקחת את המסתכל

Gal6

New member
אז זהו ש...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתו 3 ילדים, הרביעי שרד

אם כבר אנכנו בתמונה אחרונה אז...

הינה עוד אחת שלא ממש קשורה לסיפור רק חשבתי שהיא יפה

As I Am

New member
וואו... ../images/Emo103.gif

כל התמונות מדהימות... ממש יפות... שמרתי את כולן אצלי במחשב
אניוואי - הלהקה חשבה על הרעיון, אני מניחה, כשהם בחרו את העטיפות... חוץ מזה - איזה שירים יש ללהקה? סתם, מתעניינית... ועוד משהו - הסיפור - אמיתי או לא?

Die † dIE

New member
קריפי!

התמונות מדהימות אבל באותה מידה גם מזעזעות! פשוט מתאים לסיפור.....אני הכי אהבתי את הראשונה הראשונה ששמת......הירוקה והאגם... והאחרונה- הכחלוה עם המצבות........5....כמספר הילדים!

1337hAx0r

New member
מה כל כך קריפי

כאן אנשים מתפוצצים ברחוב ומאות אנשים רואים את החתיכות שלהם עפות באוויר נכנסים להלם וחלק מהם (יותר מ1!) נכנסים לבתי חולים לחולי נפש,ואתם אומרים שמישהו אחר שישתגע בגלל רוצח אחד זה קריפי (ואצלנו אחוז גדול מהשכנים שלנו הם רוצחים יותר גרועים מזה)

AS I AM........

בטח שהלהקה חשבה על זה, בתמונה הממש ראשונה כפרסמתי, תסתכלי עליה ותקראי את הסיפור ותראי איך היא ממש מתקשרת ממש יפה לסיפור. ללהקה, הם בעיקר ספיד-מטאל. הסיפור? בטח שאמיתי

Bodom-child

New member
וכאן אני אכנס לתמונה

אני לירן מפורום רוק ומטאל השכן
הסיפור הוא נכון ובאמת הלהקה קראה לעצמה על שם הסיפור הזה. אני לא כל כך בטוח בקשר למוסד לחולי נפש אבל שיהיה. בכל מקרה הם לא ספיד מטאל אלא פאוור-בלאק מטאל.

לירן! כן, אני מכירה אותך!

אתה מנהל הפורום, אני מבקרת שם כל יום אבל מפחדת לכתוב, שלא תעלו עלי אתם ממש אכזריים שם!
כן, גם הקטע על המוסד הוא נכון. אמ.... טוב... אני לא ממש מיבנה בשמות של סוגי המטאל כמו בלאק, ספיד, דת´, פאוור, וכל זה. אני פשוט שומעת מה שאני אוהבת לשמוע, אני לא צריכה את השם של זה. -סיוון-

אמ... למען האמת אתם כן....

טוב אולי אתה לא, לא יודעת, אבל השאר בהחלט אכזריים! אם למשל הייתי כותבת בפורום שלכם שזה ספיד מטאל ולא פאוור-בלאק מטאל הם היו עולים עלי "וואנבי! את וואנבי! את אפילו לא מבינה מה את שומעת! מה את מחפשת פה בכלל?!" ושאר הודעות בסגנון.... תודה אבל אני אוותר

למעלה