הראשונה ראשונה ששמתי, (הירוקה) מס´ 3, אחרי הכל, אגם.... (גם ירוקה) והאחרונה (הכחולה) שיש שם מצבות על המים כביכול של האגם. 5 מצבות של חמשת הילדים שנרצחו -סיוון-
התמונות מדהימות אבל באותה מידה גם מזעזעות! פשוט מתאים לסיפור.....אני הכי אהבתי את הראשונה הראשונה ששמת......הירוקה והאגם... והאחרונה- הכחלוה עם המצבות........5....כמספר הילדים!
כאן אנשים מתפוצצים ברחוב ומאות אנשים רואים את החתיכות שלהם עפות באוויר נכנסים להלם וחלק מהם (יותר מ1!) נכנסים לבתי חולים לחולי נפש,ואתם אומרים שמישהו אחר שישתגע בגלל רוצח אחד זה קריפי (ואצלנו אחוז גדול מהשכנים שלנו הם רוצחים יותר גרועים מזה)
בטח שהלהקה חשבה על זה, בתמונה הממש ראשונה כפרסמתי, תסתכלי עליה ותקראי את הסיפור ותראי איך היא ממש מתקשרת ממש יפה לסיפור. ללהקה, הם בעיקר ספיד-מטאל. הסיפור? בטח שאמיתי
הסיפור הוא נכון ובאמת הלהקה קראה לעצמה על שם הסיפור הזה. אני לא כל כך בטוח בקשר למוסד לחולי נפש אבל שיהיה. בכל מקרה הם לא ספיד מטאל אלא פאוור-בלאק מטאל.
אתה מנהל הפורום, אני מבקרת שם כל יום אבל מפחדת לכתוב, שלא תעלו עלי אתם ממש אכזריים שם!
כן, גם הקטע על המוסד הוא נכון. אמ.... טוב... אני לא ממש מיבנה בשמות של סוגי המטאל כמו בלאק, ספיד, דת´, פאוור, וכל זה. אני פשוט שומעת מה שאני אוהבת לשמוע, אני לא צריכה את השם של זה. -סיוון-
טוב אולי אתה לא, לא יודעת, אבל השאר בהחלט אכזריים! אם למשל הייתי כותבת בפורום שלכם שזה ספיד מטאל ולא פאוור-בלאק מטאל הם היו עולים עלי "וואנבי! את וואנבי! את אפילו לא מבינה מה את שומעת! מה את מחפשת פה בכלל?!" ושאר הודעות בסגנון.... תודה אבל אני אוותר