טריפל!
תשתה את החוקן שלך בשקט. הקיטורים מפריעים לי לדגור. אני בכלל פתחתי סוג של רכיב מוחי, גידלתי על האמיגדלה מוחק פרסומות. כמו שפעם היו מוחקים את הצבע משידורי הטלויזיה. ולכן, אני מתעלמת מהן, כמו שאני מתעלמת מכל אלה שמתקשרים אלי באמצע הבעסה ומנסים לחקן לי את האוזן שזכיתי בפרס - סוף שבוע זוגי כולל טיסות ומצעי פלנל, בדרום הר חברון, אבל אני רק צריכה לבוא ולשמוע זיוני שכל של 3 שעות כולל קפה ועוגה על יחידות הנופש בסגנון טיימשרינג של חברת בוני שכם, בע"מ. עוד לא למדו שלא ישכנעו אותי לקנות 3 גביעי גבינה, כשאני צריכה רק שניים, כדי שאקבל בתמורה מגבת מטבח איכותית מאלומיניום? עוד לא הבינו שאני לא עושה כרטיסי מועדון? עוד לא הפנימו שאני לא עונה לסקרים? עוד לא הבחינו שזה שביצעתי לפני חמש שנים רכישה (בטעות, נשבעת) של סירי נירוסטה מקרטון תוצרת מסין דרך כרטיס האשראי שלי, זה לא אומר שאני אקנה עכשיו מזרן אורטוסיליסיליפדי? ואני לא תורמת יותר דרך הטלפון, גם כן לא. אפילו. לגמרי. זו הכל קונספירציה גדולה נגדי באופן אישי, וגם נגדכם. 98 אחוז מהפרסומות והמבצעים הם בעצם שיטות מתוחכמות לאסוף עליכם מידע, באיזה ריח אתם אוהבים את הטמפונים שלכם, וכמה פעמים בשבוע אתם שותים חלב בטעם בננה. ככה, כשהם יודעים עליכם כל מיני דברים, הם יודעים יותר טוב איך לדחוף לכם את הפרסומות האלה בפריים טיים. תקראו לי פרנואידית, אבל יש לי יותר מתחושה שגם הפרסומות שרודפות אחרינו פה בתפוז הם אוריינטד לסגנון של הפורום. ואם הם עדיין לא - הם יהיו. כי למה לבזבז מקום פרסום יקר על סוכרית בפורום של סוכרתיים, למשל, אם אפשר ישר לשדר להם שם, בהזמנה, פרסומות על תחליפי סוכר. או פורמולות לתינוקות בפורום על הנקה? ואתם תראו, שיום אחד זה יקרה גם בעיתון שלכם, וגם ברדיו שלכם וגם בטלויזיה, ימענו אליכם פרסומות ספציפיות, על פי הרגלי הצריכה שלכם. חכו, חכו.