אתם תאהבו את זה ...

S__A

New member
אתם תאהבו את זה ...

נכון שבעולם האמיתי, המכונות השתלטו על העולם והמהלך האחרון שבני האדם עשו היה לחרוך את השמיים כדי שלא יהיה למכונות כוח.. ואז המכונות יצרו את המאטריקס ושיעבדו את בני האדם והפיקו מהם חשמל. תארו לעצמכם מה יקרה כאשר בתוך המאטריקס המכונות שוב ישתלטו על העולם ?? אז בני האדם שוב יתפכחו ויחרכו את השמיים, ואז המכונות שוב יצרו לעצמן מאטריקס חדשה.. זאת רקורסיה ! מגניב ,לא ?

RedStorm

New member
כן........חשבנו על זה כבר...

ואז יהיה מעגל כזה...של מאטריקס בתוך מאטריקס (רקורסיה) אלב מי אומר שהמאטריקס בתוך המאטריקס זה באמת מאטריקס אן המאטריקס עשוי בעצם ממאטריקס אחר.. אז זה אומר שהמאטריקס החיצוני במעגל הוא אמיתי... הסתבכתי פה שיט

RedStorm

New member
מונח כזה של מחשבים...אבל ...במקרה ש

אני חשוב... מעגל בתוך מעגל בתוך מעגל... פרוצדורה בתוך פרוצדורה..... כדיי לצאת ...מהמעגל החיצוני קודם צריך לצאת מהפנימי ואז מהחיצוני אבל!! במקרה של המאטריקס זה לא נכון.... כי ברגע שאתה מגלה איך לצאת מהמאטריקס.. אתה יוצא מייד מהמאטרקיס החיצוני ביותר...העליון הראשון הראשי...

S__A

New member
מה ???????????

למה אתה מתכוון ??? איך בדיוק אפשר לצאת מהמעגל החיצוני כשאתה נמצא כמה מעגלים בפנים ?

RedStorm

New member
כי הרייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כשאתה מוצא איך לצאת מהמאטריקס!! אתה מוצא איך לצאת מהמאטריקס בכלליות לא דווקא מהמאטריקס הנוכחי שאתה נמצא בו כרגע שיכול להיות המאטריקס ה1233 בתוך המעגל... אז ברגע שתצא את תצא מהמאטריקס החיצוני ביותר! מבין??

S__A

New member
לללללללללללללאאאאאאאאאאא

אני לא חושב ככה .. ברגע שמצאת איך לצאת המאטריקס הנוכחי, אז יצאת רק מהמאטריקס הנוכחי ולא מהמאטריקס החיצוני ביותר ... לאט לאט , אפילו אם אתה במאטריקס ה-1233 אתה תצא מהמאטירקס ה-1233 אל ה-1232 ואז אל ה- 1231 וכן הלאה וכן הלאה .. יענו כמו שהרופאה בביצפר שלי אומרת : הבא בתור !!!!!

RedStorm

New member
הכל תלוי אם ..............!!!!!!!!!

במאטריקס בעולמות הפנמיים ,,,,,,,, היא אותה מאטריקס של החיצונית אם כן אז אני חושב שמה שאמרתי זה נכון אבל אם המאטריקס בעולמות הפנימיים שונה מהמאטריקס החיצוני כלומר טכנולוגיה אחרת ...........אז במקרה הזה זה ילך אחד אחד כמו האחות בביצפר שלך תראה אם יחסמו אותך במן כלוב כזה שעשוי מחומר מסויים ואתה מצאת את הדבר שיגרום לחומר הזה שממנו עשויים קירות הכלוב להתמוסס (קירות ואז עוד שכבה של קיר ועוד אחת ועוד אחת - במעגלים) אז אתה תוכל להשתחרר מכל הקירות אם אותו חומר נגד אבל אם כל שכבת קירות הייתה מחומר אחר זו כבר הייתה בעיה! ה הדוגמה לא ממש מקבילה לרעיון המקורי הדומה אבל עדיין

S__A

New member
לא חושב ככה ...

אני לא יודע על איזה דוגמא ללכת ממשית או גודמאת הקירות מאותו חומר שלך .. נלך על המאטריקס .. נגיד שאני במאטריקס מס´ 3 , יצאתי מהמאטריקס הזה אל תוך מאטריקס מס´ 2, ברגע זה אתה צריך לזכור שמאטריקס מס´ 2 דומה לחלוטין לעולם האמיתי .. השיים חרוכים וכו´ וכו´ .. לכן אתה לא יודע איפה אתה בדיוק .. וחוצמזה גם אם זה מאותו חומר, אז יקח זמן עד שתגלה את האמת [מאטריקס או עולם אמיתי] ורק אז אתה תתחיל לפעול, טכנית, ברגע שאתה יודע לצאת ממאטריקס אחד, אתה יודע לצאת מכולם - זה נכון, אבל לא לקפוץ מהמאטריקס האחרון אל העולם האמיתי ..

RedStorm

New member
אבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תקשיב

ברגע שתמצא את הדרך לצאת להתנתק מהמאטריקס אתה תצא מהמאטריקס הראשי כי גילית איך לצאת מהאמאטיריקס פיצחתה את הטכנולוגיה ...... אז בום בום בום בום ויצאת מכל המעגלים אחד אחרי השני בשניה אל תוך העלם החיצוני ביותר יצאת מהמאטריקס החיתצוני ביותר --- כי פרצת את הטכנולוגיה את המאטריקס ...לא רק את שלך הפנימית ה1223 במספר אלא את כווווללםםםםם

S__A

New member
אז זהו, שלא נראה לי ..

כבר הדגמתי לך את התהליך כפי שאני חושב שהוא יקרה ! וזה לא יקח שניות, מאיפה לך לדעת אם את בעולם האמיתי, או במאטריקס מס´ 2 ?! ושוב, יש שני מקרים, אחד שבו כל המאטריקסים הם אותו הדבר, וזה יהיה ממש רקורסיה אמיתית. ושני שבו המאטריקסים הפנימיים הם לא אותו הדבר כמו האחרים ולכן במצב כזה, אתה בכלל לא תוכל לעבור את כולם בשניה אחת.

Alinush182*

New member
משהו קטן.....

לא ניראה לי שאפשר לדעת אם יצאת לגמרי מכל המאטריקס נכון? יענו לא כתוב ברי איזה שלט: "יצאת מהמאטריקס בהצלחה" איך אפשר לדעת שבאמת מישהו יצא מהמאטריקס.....

S__A

New member
גם זה נכון, אבל..

כרגע אנחנו דנים האם כשיוצאים ממאטריקס, לא משנה באיזה רמה, אז יוצאים אל העולם האמיתי, או אל המאטריקס הבא בתור ?

TomerZimmermann

New member
לדעתי...

אין סיכוי שברגע שפרצת מאטריקס אחד אתה מיד יוצא אל העולם האמיתי א) אין סיכוי שכל המאטריקסים יהיו מקושרים אחד לשני... הגיוני לנחש שברגע שמצאת דרך לצאת מאחד תוכל למצוא את הדרך החוצה מכולם אבל גם זה לא בטוח... יכולה להיות מערכת יותר מתוחכת במאטריקסים מסויימים אותה יותר קשה לפצח. חוץ מזה, אל תשכחו שניאו לא מצא דרך לצאת מהמאטריקס אלא הביאו לו גלולה שעזרה לו לצאת לכן מי אמר שהוא ימצא מישהו שיתן לו את הגלולה הזאת במאטריקסים האחרים?! ב) ברגע שיוצאים ממאטריקס אחד אתה מיד תחשוב שהגעת לעולם האמיתי... אתה לא תנסה לבדוק אפילו את הנושא... מכאן שאתה תתקע במאטריקס השני ואם איכשהו תגלה שהוא לא אמיתי אז תתקע בבא בתור וכן הלאה... אין סיכוי סביר שמישהו באמת יוכל לצאת ממספר גדול של מאטריקסים... כל הקשור לרעיון של ברגע שיצאת מאחד יצאת מכולם, זה נראה לי די לא הגיוני. על מנת שזה יהיה נכון, חייבים כל המאטריקסים להשתמש באותה פונקציה (אם נלך על מובני מחשב) כלומר, להשתמש באותה תוכנה מקורית שבה השתמשו בעולם האמיתי. גם אם כל המאטריקסים יהיו בנויים אותו דבר הרי שהם לא יימצאו על אותה מערכת (או מחשב) ומכאן שברגע שתצא מאחד אתה פשוט תעבור למערכת מאטריקס הבא ולא תצא ממנה לעולם האמיתי

חזיר בר

New member
אני מניח

שהסוכנים היו משתלטים על הענינים שלא יגיעו לכדי מצב כזה, מה גם, שאם בני האדם יבנו תוכנות בתוך המטריקס הם עלולות להלחם נגד התוכנות שמחוץ למטריקס ככה שזה בפירוש נגד האינטרס של המכונות הראשיות.

כRובי

New member
דווקא , לא מזמן ראיתי סרט

שמזכיר מאוד את המאטריקס ובו קרה כזה דבר בדיוק (שבתוך מציאות שבני האדם חיו בתוכה , ושהייתה כמובן לא אמיתי , התפתחה מאטריקס נוספת)

mitke

New member
לא נראה לי הגיוני

שיתפתחו מטריקסים אחת בתוך השניה. אולי כמה במקביל. למשל, במטריקס הראשונה, שנכשלה בגלל שהיתה עולם אנושי מושלם, כנראה שהמכונות לא יכלו לתכנת מחדש את התוכנה, ועקב כך: Entire crops were lost (לא עשו QA כמו שצריך
) נבנתה מטריקס חדשה והתחילו הכל שוב. אולי במהלך השנים, נבנו עוד מטריקסים במקביל, שידרוגים של המטריקס הראשונה וחוברו אליה הנולדים החדשים וכך, המטריקס הישנה גוועת יחד עם האנשים המזדקנים שמחוברים אליה. אם המטריקס שולטת במה שהמוח "רואה", היא יכולה לגרום לבני האדם במטריקס לא להיות מסוגלים לפתח אינטיליגנציה מלאכותית ואז מה שקרה בין האנושות לרובוטים במציאות לא יקרה במטריקס, או לחילופין, אם יקרה, יעשו Shut down למטריקס ויעברו לגירסה הבאה...

כRובי

New member
../images/Emo45.gif זהו ! נכון ! מיטק´ה : רוץ

וראה את הסרט ותגלה איך מטריקס אחד מתקיים בתוך האחר..

למעלה