אתם תאהבו את זה ...

mitke

New member
ראיתי את הסרט...

אבל שם לא היו רובוטים ששלטו בתוכנה כדי למנוע מצב כזה. אני התכוונתי שבמטריקס של הסרט Matrix לא הגיוני שיהיה מצב כזה. חוץ מזה בסרץ הקומה ה-13, במטריקס ממש תוכנה גרועה, הוא נוסע שם בכביש מחוץ לניו-יורק ומגיע לקצה שלה... אני נעלב בשביל האחים ווקובסקי על ההשוואה בין הסרטים.

mitke

New member
כן, אבל הוא לא יותר מזה

לפני הרבה שנים, ראיתי איזה סרט, כשעוד היו מכשירי וידאו עם פתח עליון וקלטות אמריקאיות ישנות (עבות וקצרות, אני חושב שקראו להן 3/4 אניץ´). בקיצור, נדמה לי שלסרט קראו Tron, או משהו כזה והוא ספר על כמה אנשים שמשחקים במחק מחשב מאד סודי ומסוכן. עם תחילת המשחק הם "נשאבים" לתוך המחשב ומשחקים בתור עצמם, בשר ודם במשחק שכלל מרוצי אופנועים מוזרים עד מוות, עוד משחק שדומה מאד למשחק האמריקאי - "לקרוס", רק יותר אלים. כל המשחקים, כמובן, עד המוות ואם אתה מת במשחק, אתה מת גם במציאות. מישהו ראה/שמע על הסרט הזה?

חזיר בר

New member
אני ראיתי

סרט אדיר, של דיסני,אגב. (אם אני לא טועה) אבל אין מה להשוות למטריקס, אבל זה ממש סרט מיוחד מבחינה ויזואלית ובכלל

mitke

New member
למרות שזה לא פורום סרטים

ברור שאין מה להשוות למטריקס. אבל תחשוב שהסרט יצא בשנת 82´ !!! ללא ספק הקדים את זמנו במחינה רעיונית וביצועית...

S__A

New member
אתם חושבים שהוא עדיין יהיה בסיפריית

וידאו ??

mitke

New member
אני בספק רב

אבל חיפוש קצר באמזון העלה את הDVD שלו שעולה קצת יותר מ-22$. כמובן שלא התאפשקתי ובזמנתי אותו. כשהוא יגיע, אני אכתוב כאן ואם תרצה, אולי יהיה מצב להשאלה...

N0

New member
בטח שאפשר להשוות אותו למאטריקס

טרון יצר סביבו התקהלות שמתה למאטריקס כשהוא יצא, ואני די בטוח שהוא ימצא בכל ספריית וידאו שמכבדת את עצמה. מומלץ גם לראות את משחקי מלחמה שיצא בערך באותו זמן ומראה מה קורה שנותנים למחשב לשלוט על שיגור של פצצות אטום... N0

IC4

New member
אני מנסה לחשוב אם זה הגיוני או לא

של מטריקס בתוך מטריקס מצד אחד זה נראה ממש תמוה כי חשמל בתוך המטריקס הוא רק משתנה בתכנה, ולא באמת אנרגיה אמיתית מצד שני זה כן נחשב לאמיתי בשביל המטריקס ככה שאולי בכל זאת באופן מיותר ומגוחך כל כך , אפשר להגיע למצב של מטריקס בתוך מטריקס אבל אני חושב שגם בני האדם וגם האינטליגנציה המלאכותית של העולם האמיתי יתפקעו מצחוק אם זה יקרה

S__A

New member
אררר, בטח שזה אפשרי

חשוב שאני ואתה עכשיו נמצאים במאטריקס ויום אחד המכונות פשוט משתלטות על המאטריקס שלנו .. [אגב ,האין זה יהיה נפלא?] כאילו במאטריקס של ניו המכונות שבני האדם יצרו ישתלטו על העולם ..

IC4

New member
כן זה חייב להיות אפשרי

שכן אין שום הוכחה שהעולם האמיתי הוא אכן האמיתי ואם כן יש רקורסיביות זה רק מראה שזה מיותר לשחרר את בני האדם מהמטריקס לא משנה באיזה מטריקס הם נמצאים אפילו

S__A

New member
נכוןןן ../images/Emo70.gif

מעניין אם בסרט השלישי של המאטריקס יגעו בנושא הזה .. זה צריך להיות טוווווווב ! אגב, בסרט השני זה לא יכול להיות כי בסרט השני הםמצרפים עוד אנשים למלחמה ונלחמים נגד סוכנים .. [בקרוב תבוא מהדורת חדשות בנושא ..]

badphish

New member
או שתסתכלו על זה ככה

ההמטריקס הותן לנו להמיצא ולתכנת כל מיני דברים כל עוד הם לא מפריעיפ לו ברגע שיהיה משהו רציני כמו זה בשנייה הם מתקנים מה שבא להם או לחחילופין מאתחלים את התוכנה

TomerZimmermann

New member
השבוע בטלויזיה

לבעלי ממיר דיגטלי בערוץ סינמה 3 השבוע ביום שני בשעה 20:00 ושידור חוזר ב 2:50

למעלה