אתמול בלילה..למעשה לפנות בוקר....

טומי*

New member
אתמול בלילה..למעשה לפנות בוקר....

ניסו לפרוץ לדירה שלי. ממש מעל הראש שלי החלון,,,התעוררתי בבהלה בסביבות 4.30 לפנות בוקר, לרעשים של פתיחת התריסים וקולות של שני אנשים. מייד הדלקתי אור כמעט בכל הדירה..והם הלכו. לפני כשנתיים וחצי היה הביקור האחרון שלהם אצלי, אז אחד השכנים הפתיע את האיש ואז הוא ברח. אז...הצליח לשבור כמה תריסים ולהסב נזק לסורגים. זה הבעיה בדירות קק, לא צריך לתפס על מרזבים וכו'... כמובן כל הדירה מסורגת מסביב. מה אגיד לכן/ם? ממש לא נעים. ערב טוב!

ברק 188

New member
מקווה שמרגיש בטוב, ולא נגיש יותר

שרון כבר החליט ח ו מ ה ,אבל אתה עשה בחוכמה ומגן ביתך לקראת "מפגשים"

אלהלה

New member
באמת לא נעים - טוב שהתעוררת

והצלחת להבריח אותם. תחזיק כלב בבית ורצוי קטן ומרעיש

itaf10

New member
יש משהו בדברי אלהלה

סיטואציה לא נעימה בכלל... לא הייתי רוצה לחשוב אפילו מה היה קורה אילו???.... WOW לא נעים. מקווה שהתאוששת מהטראומה וההפתעה

טומי*

New member
איך הגששים אומרים? " זה רעיון "

חשבתי על כך בעבר, יתכן שביום מין הימים, אקנה לי כלב

אלהלה

New member
מה פתאום לקנות?????? יש מלא

כלבים שמחכים למישהו נחמד שיקח אותם, בצער בעלי חיים או בעמותות אחרות.

orlu

New member
../images/Emo141.gifטומי אני זוכרת ספור כזה מימי

תחילת הפורום אז גם היה רצח.לא? תרגיש טוב אומרים שזה מפיג את הפחד ומחזק את הביטחון

B T1

New member
את רומי הצילו האווזים, הם עושים

יותר רעש מכלבים ולאחר שמלאו את תפקידם אפשר לחגוג בקומזיץ.

עב

New member
ואצלי

לפני יומיים מישהו טייל על הגג. אבל אני מאוד עירנית מאז הפריצה האחרונה (רק לפני שבועיים וחצי). כשהוא קפץ מהגג לשביל ממש מעל החלון שלי, קידמתי אותו במטר קללות (לא בהונגרית). מה אומר לכם, לא פחדתי אלא כעסתי!!! ממש שמחתי סוף סוף לראות את אחד הנבלות האלה ולהגיד לו מה אני חושבת עליו. טומי, מאז הפריצה האחרונה הבית שלי ממונעל, מסורג וממוזעק ובכל זאת החבר'ה מנסים לבדוק אם אפשר "לבקר". נמאס לי מבית קרקע, רוצה לעבור לבית על קומות. לילה טוב...

ברק 188

New member
אש(ה) כל הכבוד כבר כתבתי -מעריץ

אצלי ביקרו פעם אחת בלבד
עשו יןתר בלגן ממה שלקחו לא נעים. שמעתם אצלי אי מה לקחת!!!

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif ../images/Emo107.gifטומי,למרות הכל

כשזה נוגע ל"פולשים" למיניהם, הכלב לוקח בגדול את כל האמצעים האחרים. ובנוסף, זה גם פתרון עם כיף גדול בצידו. בהצלחה! evike.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo107.gif תוספת חשובה

מפי בעלי נסיון, להחזיק את הכלב אך ורק בתוך הבית. בחוץ אפשר "לקנות" אותו עם אוכל, וגרוע מכך, אפשר גם להמם אותו ואפילו להרעיל אותו לא עלינו. וגם כמובן, לכלב עצמו יותר נעים בבית, בלי קור, גשם וחום השמש. צריך להתחשב גם בו. evike

B T1

New member
../images/Emo8.gifאני לא רוצה להלשין, אבל....

לבת שלי יש שפן נושך נגד פולשים. (החתולים שלה מתנהגים כמו שפנים)

גלי®

New member
אתה יודע מה קורה למלשינים, נכון?

הם מחויבים לאכול את מה שאני מצליחה לבשל... :)))))))))

למעלה