אתמול בלילה..למעשה לפנות בוקר....

גלי®

New member
תנוח דעתך, גם בקומה האחרונה

נכנסים, דרך הגג... תשאל את השכנים שלי בבניינים הסמוכים... אצלי
עוד לא... כנראה הם יודעים, שבמקום לצאת מפה עם משהו, הם עוד ישאירו 20 שקל על השולחן, בתור תרומה, בגלל ה"רחמונס"... :))))))))))))

B T1

New member
לא תאמינו, אבל......./images/Emo107.gif

אני גר בצמוד קרקע, כמעט ללא סורגים. מה שכן, שנים היה לי כלבלב שקט ומרשים שלא עשה הנחות לאף אחד. הכלב כבר נפטר בשיבה טובה, אבל שלטי האזהרה או זכרונו בסביבה מגינים לי על הבית.

ישRאל

New member
אהלן טומי,,רציתי לשאול אותך,,

הקולות של האנשים ששמעת ,,,האם הם דיברו בהונגרית???

orlu

New member
ישRאל ככה נכנסים לפורום?:??../images/Emo141.gif

ללא הודעה מוקדמת? ללא להודיע הנני חזרתי?? ללא להתנצל על העלמותך?? זה חינוך הונגרי זה ??

vera2

New member
ישR אל ברוך הבא ../images/Emo39.gif

מאז שאני בפורום לא השתתפתה פעיל. הייתי מקלידה שדי מסובך לכתוב את שמך.אני חושבת שיוצאי הונגריה הם אנשים חרוצים ולא בוחלים בשום עבודה שמכבדת את עושיה.שיהיה לכולנו יום טוב.(אני יודעת שהתבדחתה)

ju100

New member
לא להתחכם להם לפורצים....

מיקרי פריצות או סיכול מיקרי פריצות יכול להסתיים גם לא טוב... אצל הורי פרצו לפני שנים מספר 3 פעמים בהבדלים של מספר חודשים.. טיילו בבית באין מפריע...אבא אמר:חבל שלא התעוררתי הייתי מראה להם... מזל שלא התעוררת אבא אמרתי לו..אנחנו לא יודעים לעולם מי הם חלאת המין האלה..ומה הם מסוגלים לעולל ברגעי לחץ...אלא גם אנשים שבהרבה מיקרים מכורים לסמים ואי אפשר לצפות מה יעשו... וחוץ מזה אני בבית חולה...עד עכשיו שכבתי במיטה סמרטוט..וכל הקיציס כמובן מסביבי סועדים אותי..

ברק 188

New member
החלמה מהירה,למזלך יש לך את הקיציס

שסועדים אותך, אחרת היה קיצך.

ju100

New member
יש../images/Emo108.gif..ויש גם../images/Emo107.gif..

רואה? טוב שיש קיציס ככה פתאום באמצע היום...בכל מיקרה תודה על איחולי ההחלמה...אצלי זה מצב נדיר (מחלה)...ואתה?..מאיפה שולח מסריך החביבים? גם אתה בבית?

ישRאל

New member
אני מתנצל על ההתפרצות,,,,

פשוט חזרתי מתאילנד,,ונתנו לי לשתות שם ויסקי כשבבקבוק יש נחש קוברה ומאז קורים לי כל מיני דברים משונים,,,גם ההתפרצות המכוערת הזו לפורום בלי להגיד שלום זה כניראה מהנחש קוברה,,וגם הנפיחות התמידית במכנסיים שלי זה כניראה מהויסקי,,אז בואו נתחיל מחדש,, שלום לכולם מה שלומכם???וכו וכו וכו ,,,

ju100

New member
לישrאל..מילה קטנה..מיחדשה פה../images/Emo68.gif

ישנו פתגם שאומר:הטעות אנושית-הסליחה אלוהית!!!! מקווה שלא התבלבלת שם בתאילנד בין נחשים לנחשות...

ברק 188

New member
ויסקי,נפיחות במכנסיים ,קוברה נשמע ,

מוזר,ויסקי: על הכיף-פאק. נפיחות תמידית: נשמע מענין(אם אתה יכול "להרחיב" בנושא נשמח לשמוע) והקוברה: מזה נשמע לי רע. אבל לא משנה לחיי התחלה חדשה
אל...אל ישRאל. וטוב שלא קיבלת את הדרכון ההונגרי, מי יודע מה היה קורה לך עם הטוקי שבבקבוק יש דרקון.

B T1

New member
../images/Emo8.gifפריצות, פריצות, ישראל....

זה נקרה פריצות, שאתה שותה ולא מכבד.

למעלה