אתמול בערב נהננו אישתי ואני מאוד

אבי בן 1231

Well-known member
סוף, סוף מצאנו מועדון ריקודים עם די ג'יי נהדר, מוסיקה מעולה וקהל שאוהב ויודע לרקוד.
לקראת סוף הערב עולה על הבמה בעל המועדון, מוציא כרטיס כניסה עם שם שמכניסים לקופסה
ומקריא את הזוכה בכרטיס כניסה חינם בשבוע הקרוב, אתמול היתה הפעם השנייה שעושים זאת.

מי זכה בשתי הפעים?! אני!

דיברגנט חדש

Well-known member
סוף, סוף מצאנו מועדון ריקודים עם די ג'יי נהדר, מוסיקה מעולה וקהל שאוהב ויודע לרקוד.
לקראת סוף הערב עולה על הבמה בעל המועדון, מוציא כרטיס כניסה עם שם שמכניסים לקופסה
ומקריא את הזוכה בכרטיס כניסה חינם בשבוע הקרוב, אתמול היתה הפעם השנייה שעושים זאת.

מי זכה בשתי הפעים?! אני!
המזל בא עם הטובים ;)

דקל נור*

Well-known member

מי זכה בשתי הפעים?! אני!
נחמד מאד אבל אם כבר, תן את שם המועדון.

אבי בן 1231

Well-known member
כן, ראיתי את הכתבה עליו. הפעם היחידה בה זכיתי במשהו היתה בהגרלה להחזרת מחיר קורס, שממילא העבודה שלי מימנה... אם אצטרף לאיש הזה כנראה שהוא יפסיד בכל פעם...
אנחנו אנשי עמל, הזכיה שלנו שיש לנו עבודה ומשפחה.
כן, ראיתי את הכתבה עליו. הפעם היחידה בה זכיתי במשהו היתה בהגרלה להחזרת מחיר קורס, שממילא העבודה שלי מימנה... אם אצטרף לאיש הזה כנראה שהוא יפסיד בכל פעם...
נחמד מאד אבל אם כבר, תן את שם המועדון.
איזה סגנון של מוזיקה לריקודים אתה אוהב!

משתפרת1

Well-known member

מי זכה בשתי הפעים?! אני!
בוא נמלא ביחד לוטו / טוטו, או שנקנה ביחד פיס!

מקסים 45

Well-known member
מי זכה בשתי הפעים?! אני!
הטובים זוכים.

stavanit

Well-known member

מי זכה בשתי הפעים?! אני!
למה לא הלכת לרוקדים עם כוכבים???אולי הית זוכה כל הכבוד לך,

אבי בן 1231

Well-known member
אבי, מעריצה אותך!! אתה יודע את ההגבלות שלך, ומתאים את עצמך.
תודה יקירה!
המעניין הוא שבהליכה קצת קשה לי אני נעזר במקלות כאלה כמו של סקי, ובריקוד איני מרגיש כמעט כאבים.
אני חושב שאלך ברחוב עם אוזניות לשמוע מוזיקה ואלך בקצב של צעדי ריקוד של כל מיני ריקודים.

פולגאר

Well-known member
תודה יקירה!
המעניין הוא שבהליכה קצת קשה לי אני נעזר במקלות כאלה כמו של סקי, ובריקוד איני מרגיש כמעט כאבים.
אני חושב שאלך ברחוב עם אוזניות לשמוע מוזיקה ואלך בקצב של צעדי ריקוד של כל מיני ריקודים.
כמו בסרט של ג'ק ניקולסון הכי טוב שיש, שם הוא הולך בצורה משונה ;-)

שמלת תחרה1

Well-known member
תודה יקירה!
ידוע שמגמגם שר ללא גמגום, כנראה גם לך שיש בעיה בהליכה, הריקוד גובר על הקושי.

מקסים 45

Well-known member
כן, ראיתי את הכתבה עליו. הפעם היחידה בה זכיתי במשהו היתה בהגרלה להחזרת מחיר קורס, שממילא העבודה שלי מימנה... אם אצטרף לאיש הזה כנראה שהוא יפסיד בכל פעם...​
אנחנו אנשי עמל, הזכיה שלנו שיש לנו עבודה ומשפחה.

למעלה