אתמול היה דיון מעניין בערוץ 10,

paperdoll

New member
שאני אבין,מה את מתלהבת?גם אנחנו בצבא

עשינו א-ב שואה... גם את זה וגם כמו ארץ עיר.... שאומרים אאאאאאאאאאאאלף.... (סטופ) ואז את האות שיוצא צריך להגיד מלים שקשורות לשואה
(משחקים לשעות הפנאי)

הזכירו אתמול כמה סיבות שאני מסכים להן

המרכזית בעיני: בתשעה באב אין לימודים. זו עובדה משמעותית. לא מלמדים על היום הזה בבית ספר, וגם אם מלמדים, העובדה שהוא קורה כמה חודשים אחרי זמן הלימוד, מקהה את הרגש ליום הזה. דורות שלמים לא גדלו על חשיבות היום הזה, והיחס אליו בהתאם.

אני דווקא קראתי השוואה בין כיפור לט' באב..

והם נתנו סיבות כמו שתשעה באב לא בזמן בצפר אז לא מחנכים לזה את הילדודס וגם שזה בזמן קיץ אז לא מסתדר לישראלים בלו"ז עם הנסיעות לאיריקקה
וגם שזה של משו שממש מזמן אז קשה להתחבר וגם שזה יחסית ממש של דתיים אז קל לחילונים להגיד, "אה, זה של דוסים" וכו' וכו'... [[[ועכשיו באמת הלכתי לישון, לפני שאני אעלה שוב לשמירה
ורעות, הפעם תתקשרי לשעשע אותי
]]]

רעוּת

New member
רק אותה את אוהבת ../images/Emo7.gif

אני מצטערת, ניסיתי לישון ב-3:30 בבוקר!!!!!!!! ניסיתי!!!!!!!!!!!!לשווא!!!!!!! ועדיין שלחתי לך הודעה ב-5 בבוקר או משהו כזה משום מה

כן, מעניין באמת!!!

טוב, דפקו אותי ומסתבר! שיש לי עשר-שתיים עוד מעט, אז את מה שאת עושה כל שישי במסנ' [לקטר שחברות שלך מעאפנות והורסות לך את יום שישי] תוכלי לעשות בקול רם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טרללללההההההההההההההההההההההההההההה [בבקשה, בבקשה, בבקשה
אני כה מסכנה
ועוד מעט יהיו לי עוד כמה מאות עקיצות!!! גם על התחת! אלא אם כן אני אתאפק ולא אשתין 4 שעות
בעעעעעעעעעע]
זו אמורה להיות הודעה רצינית וזה הופך להיות
.. איכס, בדיוק עכשיו אכלתי אחד. היה מגעיל. וגם שתיתי מיץ פיפי. וכל הארוחה דברנו על למי יש את הזבובים והנדלים היותר שווים במגורים. זאת שישבה לידי עדיין בוחקת. מישהו אמר טריגר?

רעוּת

New member
הן באמת הורסות לי ת'חיים ../images/Emo7.gif

לפני חצי שעה שלחתי לחברה שלי הודעה "אז תלכו לשם, אני אשב לי לבד בחושך או אמצא לי חברות שבאמת אוהבות אותי". אל דאגה, כבר מצאתי חברות אחרות לצאת איתן, אבל הפגיעה הנפשית וזה
וזהו, קיטרתי, עכשיו אני לא צריכה אותך יותר

אני אשב לבד בחושך

בקור בש"ג עם הערסים מאבטחה
והם ידחפו לי פיצה קפואה ודוחה ועושה להקיא טריגר ויתושים יעקצו אותי ללא רחמים ואז אני אתאפץ כי לא יהיה לי על מי לצעוק בטלפון ואז יבוא מג"מ תורן ויראה ויתן לי כלא
ואני לא אראה את פיונה אפל לעולם תתקשרי
או שאני לא אוהב אותך יותר! אגב! תגלית מרעישה! מרינה למדה עם חברה שלי מהבסיס וגרה ממש קרוב אליי והחומר שלה ממש טוב אבל היא ממסחרת את עצמה בשביל "כוכב" כאילו שיואו חחחחח אני הולכת לראות את סוף השיר המאעפן

רעוּת

New member
איכס מרינה ../images/Emo5.gif

אליה הגיעו כל השמלות של סבתא שתרמנו לצדקה!!!!!!!!!

paperdoll

New member
תרגעי ומהר!

אני הולכת עכשיו להתקלח אני מסריחה מכל היום הזה... אני לא חושבת שאתקשר אחכ.... מתה לישון, קמתי ב6 בבוקר ביום חופש זה נראה לך הגיוני??? חוצמיזה, יש לך את רעות...

את רוע ../images/Emo7.gif ואת קמת ב6 מרצונך

[אני לא ארחיב
] אני הלכתי לישון קצת אחריייי 6 ממש לא מרצוני
את חסרת רחמים
לפחות תתקשרי להגיד לי לילה טוב! אני מתחננת! אני נועצת בך ציפורניים! הו, בבקשה! [תעשי טובה ועל תעשי קייאקים גם מחר אה??
סופ"ש זה בשביל לישון!!!]

paperdoll

New member
אז אומר לך לילה טוב עכשיו../images/Emo23.gif

ומחר יקיצה טבעית!!!!! כמה שיותר מאוחר יותר טוב

אתעפץ ../images/Emo10.gif

אפילו במילים לא אמיתיות יש לי שגיאות כתיב
בקיצור, אני נותנת צ'אנס למרינה הזאת למרות הכל, אם היא חברה של חברה, שמספרת שהיא פריקית מאגניבה במציאות וסתם ממסחרת את עצמה כמו מטומטמת.... אז אולי נרחם עליה קצת

רעוּת

New member
תשאלי אותה למה היא לא עשתה צבא ../images/Emo46.gif

אני חשה פראיירית בגלל אנשים כמוה

למעלה