אתמול היה כנס ...

אתמול היה כנס ...

בבית הנשיא של מועצת יח"ד יחסי חרדים דתיים חילונים , ולנשיא היתה שם התבטאות יוצאת דופן ......>

< 2 >

הוא אמר על הציבור החילוני שהם בגדר תינוקות שנשבו מפני שלא היתה להם זכות בחירה . הוא תקף מכבדים מוסלמים ונוצרים שאינם מכבדים דתיים יהודים .

קראתי על הבלאגאן הזה ../images/Emo13.gif

אגב, הנשיא אומנם מסורתי אבל עדיין הולך בלי כיפה וכו'. זה לא עושה אותו גם תינוק שנשבה? אז למה אנשים נעלבו ממנו?
אני חושבת שהנשיא אמר את זה לא מתוך כוונות רעות. אלא באמת כדי לנסות ולהרגיע כביכול את הציבור הדתי. הוא חשב שאם הוא ישתמש בביטוי הזה שהחילוניים הם בסה"כ תינוקות שנשבו זה יביא לאוירה של פיוס אצל הדתיים. זה מה שלי נראה.

מייקי 770

New member
משה קצב

הפרזידנט קצב הינו אדם שומר תומ"צ. הוא מתפלל שלוש תפילות ביום, ושומר שבת. הוא הולך בלי כיפה כיון שכך היה לו קל יותר בחיים

א77

New member
שיחבוש כיפה ללא בטנה

כך זה יותר 'קל' בחיים. ממש חצי משקל.

אין כזה דבר "כך היה קל לו יותר..."

אדם שומר תורה ומצוות מקיים את מה שחז"ל קבעו. ואם חז"ל קבעו ללכת עם כיסוי ראש - לא יתכן ששומר תורה ומצוות אמיתי יחליט לעצמו שזה לא מתאים לו. כל עוד הפרזידנט שלנו בוחר לעצמו מה לקיים ומה לא לקיים, הפרזידנט שלנו הוא לא שומר תורה ומצוות אלא שומר מסורת בלבד.

rafi4733

New member
כבוד נשיא המדינה.

אדם גדול שאומר דברים גדולים, השאלה היא האם הוא בעצמו נמנה בקטגוריה שהוא הכליל,מה שבטוח נשיא מדינה לא צריך להגיד דברים שאפילו אולי יפלגו את העם,(גם אם אני מסכים עם מה שהוא אמר).

מייקי 770

New member
נשיא המדינה ביטא

את רחשי ליבו ואת רחשי ליבו של הציבור שעליו הוא נמנה. ואין מה לומר- את רחשי ליבנו גם כן...

מייקי 770

New member
עד שסוף סוף

יש פרזידנט כאן במדינה ירא שמים בפעם הראשונה מאז שניאור זלמן שז"ר אנחנו באים בתלונות..?

rafi4733

New member
נחמד

א. נחמד לראות הודעה אחת שכתבת מתפרסמת בעשרות עותקים. ב. נשיא המדינה הוא אדם ירא שמים כידוע שמקפיד על קלה כחמורה לא הייתי אומר שהוא משיח אבל גדול הדור הוא ודאי.

rafi4733

New member
דברי נאמרו בציניות

ואני מקווה שלא נפגעת שאמרתי שהוא המשיח או משהו כזה.

מייקי 770

New member
אל תדאג אחי...

אני יודע, עניתי במטבע הציניות גם כן.. ב- אני לא מעדת הנפגעים, אני רומני...

איך אדם ...

נשיא בסך הכל מסורתי ברמה גבוה , אבל הוא בטח לא דתי! הפכת ליר"ש ?! נכון שהוא דומה מאוד לבגין ז"ל שהיה לו ריספקט גדול מאוד לדת אבל לא להיסחף .

א77

New member
ראשו מגיע השמימה

ראשו מגיע השמימה אמרו על כדורסלן כושי שגבהו היה 2.08 מטר. אז מה? איני חושב שיש לו קשר עם הסולם ההוא של יעקב. וכך אוליי גם בקשר ליראת שמים. באמריקה יש למליוני אנשים יראת שמים, לכל הפחות מאסון התאומים. האנשים יראים מלטוס עם מטוסים בשמים...

מייקי 770

New member
משה קצב

אתם פשוט לא מכירים את האיש.. אני רואה אותו לפעמים בקרית מלאכי. האדם הוא מה שנקרא היום ´מזרחיסט´ עירוני ממוצע.

למעלה