אגב, הנשיא אומנם מסורתי אבל עדיין הולך בלי כיפה וכו'. זה לא עושה אותו גם תינוק שנשבה? אז למה אנשים נעלבו ממנו?
אני חושבת שהנשיא אמר את זה לא מתוך כוונות רעות. אלא באמת כדי לנסות ולהרגיע כביכול את הציבור הדתי. הוא חשב שאם הוא ישתמש בביטוי הזה שהחילוניים הם בסה"כ תינוקות שנשבו זה יביא לאוירה של פיוס אצל הדתיים. זה מה שלי נראה.
אדם שומר תורה ומצוות מקיים את מה שחז"ל קבעו. ואם חז"ל קבעו ללכת עם כיסוי ראש - לא יתכן ששומר תורה ומצוות אמיתי יחליט לעצמו שזה לא מתאים לו. כל עוד הפרזידנט שלנו בוחר לעצמו מה לקיים ומה לא לקיים, הפרזידנט שלנו הוא לא שומר תורה ומצוות אלא שומר מסורת בלבד.
אדם גדול שאומר דברים גדולים, השאלה היא האם הוא בעצמו נמנה בקטגוריה שהוא הכליל,מה שבטוח נשיא מדינה לא צריך להגיד דברים שאפילו אולי יפלגו את העם,(גם אם אני מסכים עם מה שהוא אמר).
א. נחמד לראות הודעה אחת שכתבת מתפרסמת בעשרות עותקים. ב. נשיא המדינה הוא אדם ירא שמים כידוע שמקפיד על קלה כחמורה לא הייתי אומר שהוא משיח אבל גדול הדור הוא ודאי.
ראשו מגיע השמימה אמרו על כדורסלן כושי שגבהו היה 2.08 מטר. אז מה? איני חושב שיש לו קשר עם הסולם ההוא של יעקב. וכך אוליי גם בקשר ליראת שמים. באמריקה יש למליוני אנשים יראת שמים, לכל הפחות מאסון התאומים. האנשים יראים מלטוס עם מטוסים בשמים...