אתה מנחלת הר חב"ד?
ל לוי יעקב New member 25/11/03 #17 אפרופו ... כיפות סרוגות , (ובלי לפגוע) אצליהם כל אדם שתומך בארץ ישראל השלימה , הוא לא פחות מצדיק!!! וגם אם הוא חילוני וכופר גמור .
אפרופו ... כיפות סרוגות , (ובלי לפגוע) אצליהם כל אדם שתומך בארץ ישראל השלימה , הוא לא פחות מצדיק!!! וגם אם הוא חילוני וכופר גמור .
מ מייקי 770 New member 25/11/03 #18 הכיפות הסרוגות תאמין לי שאינני ´מסמפט´ את שיטתם יותר ממך,אולם הפרזידנט קצב הינו בסגנון הסבא המרוקאי-
מ מייקי 770 New member 25/11/03 #19 הכיפות הסרוגות חלק ב. ששומר שבת כשרות ותפילות לא בגלל אף מגזר. הכיפה הסרוגה מסמלת אצלו משהו לא מחייב ולא מפחיד. בלי שום קשר למרכז הרב......
הכיפות הסרוגות חלק ב. ששומר שבת כשרות ותפילות לא בגלל אף מגזר. הכיפה הסרוגה מסמלת אצלו משהו לא מחייב ולא מפחיד. בלי שום קשר למרכז הרב......
א אריאלה ב. New member 25/11/03 #28 בעיה קטנה עם ההגדרה של מיזרחיסט עירוני ממוצע, הנשיא שלנו לא הולך עם כיפה, גם לא עם כיפה סרוגה. בכל אופן, לא מחוץ לכתלי בית הכנסת
בעיה קטנה עם ההגדרה של מיזרחיסט עירוני ממוצע, הנשיא שלנו לא הולך עם כיפה, גם לא עם כיפה סרוגה. בכל אופן, לא מחוץ לכתלי בית הכנסת
א אריאלה ב. New member 25/11/03 #29 אבל בהחלט יכול להיות שאני טועה והוא כן הולך עם כיפה בחיי היום יום
ל לוי יעקב New member 25/11/03 #23 כיפות סרוגות ... אני בהחלט מסמפט אותם ומכבד את השקפתם , בפרט שרובם עשו שידרוג גדול מאוד בדת . ככלל מדובר באנשים מאוד ישרים!!!
כיפות סרוגות ... אני בהחלט מסמפט אותם ומכבד את השקפתם , בפרט שרובם עשו שידרוג גדול מאוד בדת . ככלל מדובר באנשים מאוד ישרים!!!
מ מייקי 770 New member 25/11/03 #24 אני אישית לי אישית יש בעיה גדולה עם האידאולוגיה הציונית שלהם. מה לעשות...
ל לוי יעקב New member 25/11/03 #25 אחרי הכל ... אלוקים מנהל את העולם ולא הציונים . הציונות בכל מקרה הלכה לעולמה ממזמן , ממילא הדתיים לא מפריעים בחיים .
אחרי הכל ... אלוקים מנהל את העולם ולא הציונים . הציונות בכל מקרה הלכה לעולמה ממזמן , ממילא הדתיים לא מפריעים בחיים .