אתמול היה 28 שנים....

B T1

New member
ברקינו חביב... עם אינטואיציה...

כשלך עדיף שלא תקנה "מפעל הפיס" (או כל הגרלה אחרת) למרות שאני לא חייב להסביר, בכל זאת על מנת לסבר את האזן אנמק את העדרותי, כי הפורום ואנשיו חביבים עלי. א-- המחשב שלי המה וירוסים וכל עוד ילדתי לא פתרה את בעית גן החיות, המחשב היה איטי להחריד. ב--(כמו שכתבה הדור שאחרי) ישבו לי על חגורת חלוק הבית. (גם מהפיז'מה היה קשה לצאת) אני מקווה שלאחר נסיבות מקלות כבדות משקל אלה, אקבל חנינה. המשך יום נעים לכולם.

גלי®

New member
א. המשפט "אוי, כמה הייתי צמא..."

אומר לך משהו? :)))))))) 2. תנסה פטריות (או פטיש, בהתאם לרמת ה"מדבקה"...)... :))))))))

ברק 188

New member
צודק ומתנצל, ומבטל את כרטיס הפיס ..

שלי אשר נמצא ברשותי כ-15 שנה והזכיות הגדלות שלי היו רק פעמיים 100ש"ח. O.K ביוטי שלנו הכל נכתב ברוח פורומית הנימוק שלך מתקבל בברכה, למרות שהיתי מעריץ אותך לפי הניחוש שלי- קבל חנינהמחמת הספק ואיחולי החלמה למחשב שלך תקפוץ לבקר והמשך יום נ פ ל א!

ברק 188

New member
../images/Emo2.gif עזוב את הילדה, אני מבין אותה.

שחרר החגורה ועל תרגיש רע, קח אויר לראות (ולא ללב)ושמח בחלקך חה..חה..חג שמח.

גלי®

New member
תודה, ידידי המבריק...../images/Emo24.gif שנים

אני מחכה שמישהו יתייצב ויגן עלי מול האיש הגדול והרשע הזה... :))))))))))) סתאאאם, ביטוש... מתה עליך... מהשמיים סידרו לי אבא נפלא כזה...

B T1

New member
ילדתי--את יודעת, שכל מה שסדרו

משמיים הם לא כל כך איייי.

B T1

New member
אבל לפחות בחרת לבד ולא נפל

עליך מעל. (יד הגורל--לפחות היה לובש כפפות)

גלי®

New member
ברור שאיומים... לימדת אותי שהבטחות

לא נותנים בכתב, לא? :)))))))

דרדרית

New member
כשהייתי בהונגריה- קיבלתי קצת מושג

על חלק מבני משפחתה של אמאל'ה שלי. שם גרה בת דודה שלה מצד אמא שלה וממנה שמעתי כי סבתא של אמא שלי נלקחה מהגטו היהודי בבודפסט אל עבר חצר בית הכנסת הגדול ושם נרצחה ונקברה, רק שעד היום לא ידוע בדיוק מקום קבורתה. כך, עמדתי עם המחשבות הרבות בחצר הקטנה של בית הכנסת כשמנסה לדמיין באיזו חלקת קבר אחים היא קבורה. אמא שהיא בת יחידה,עלתה לארץ ב- 49 ובשנת 56 (לאחר כמה שנים של ישיבה בכלא ההונגרי, - כאסירי ציון)עלו הוריה ארצה. משפחתו של אבא שלי- סיפור אחר. הוא מקושיצ'ה ובשואה נספו הוריו ואחותו היחידה לייבה.

למעלה