אתמול הייתה הופעת בכורה עם Anette

The Cat Woman

New member
../images/Emo7.gifפשוט אין הערכה אליהם יותר...

מה הם ילדים קטנים? מה זה הקטע הזה להופיע בחשאי תחת שם אחר? נו באמת... זה כ"כ לא הולם להקה שמכבדת את עצמה
אחרי בחירתה של ענט ואחרי DPP- האם יש להם עוד לאן לרדת? אני שואלת את עצמי- מה קורה פה?!?!

ש נ י1

New member
ואו הם הזויים

רעיון דיי דפוק... גם הפלייליסט לא משהו.. דה פואט חייב לפתוח את ההופעה!

ZeroTolerance

New member
סט ליסט לא משהו

איפה לעזאזל GLS?? (והיא גם אמרה בראיון שהיא תשיר אותו, מקווה שזה יהיה נכון לגבי ההופעה בארץ) וOTHAFA??

10th Man Down

New member
הסט ליסט הזה לא אומר כלום על ההופעה בארץ...

גם אל תצפו ל17 שירים...

box 5

New member
זה לא יהיה הרבה פחות מ-17...

סביר להניח שיהיה בין 12 ל15...

ZeroTolerance

New member
מקווה מאוד שלא!!!

מה נסגר עם הופעות קצרות? להקה עושה דרכה מחו"ל בשביל הופעה באורך שעה+קצת?? זה לא שאין להם מספיק שירים, ועוד בעיקר שהם מזבלים את הסט עם הרבה שירים חדשים (לא שהם רעים, אבל עדיין, יש מקום להרבה קלאסיקה!). לדעתי צריכים להיות 16-17 שירים. ביניהם Ghost Love Score, Over The Hills And Far Away, The Kinslayer, ובערך השאר שהם מובטחים (SS, ED, WM וכו'). מה שגם הפתיע אותי שני שירים טובים מהאלבום החדש לא נוגנו! 7DTTW, MPG. מוזר.

היויו

New member
לא יהיה קינסלייר!!

אין מצב שאנט יכולה לשיר אותו כמו טאריה,אז לא נראה לי שהיא תנסה.

The Cat Woman

New member
היא שרה אתמול את ווישמאסטר...

וגם את she is my sin שזה שיר קשה בטירוף!!! אז איך אתה יכול להגיד שהיא לא יכולה לשיר את קינסלייר? בטח הם שמו איזה פלייבאק שעמעם אותה ועזר לשיר להישמע "נורמלי" (עד כמה שאפשר) אבל עדיין -הם ביצעו אותו. אז על סמך מה בדיוק אתה אומר שענט לא יכולה לשיר קינסלייר?

box 5

New member
../images/Emo45.gif אם היא שרה את ווישמאסטר ואת SIMS

היא תשיר גם את זה... וזה בטח מותאם יותר לקול שלה,מאה אחוז היא לא שרה אותו דבר, מהסיבה הפשוטה שאין שום סיכוי בעולם שהיא מגיעה לכאלה טונים

היויו

New member
לא יודע, ככה נראה לי...

תמיד יכול להיות שאני טועה, זו לא תהיה פעם ראשונה וגם לא אחרונה. אבל זו דעתי. מותר ,נכון?

=/

מה הקטע בלהסתתר ולהופיע תחת שם אחר?מי יישמע כבר מי הם.כולה נייטוויש.
סט ליסט די מבאס.מקווה שהסט ליסט להופעה בארץ יתעלה על זה לפחות בקצת.

BARPINTO

New member
חבל שאנחנו לא הראשונים אבל...

אצלינו זה יהיה המופע הראשון הרשמי... ופלייליסט נחמד !

elisium1

New member
מבאס קצת

עכשיו נוכל לספר לנכדים שהיינו בהופעה הכמעט ראשונה של הסולנית. זה לא הופעה של נייטוויש בלי The Kinslayer ... נקווה שיהיה שינוי משמעותי בפלייליסט, אם לא זה יהיה מאכזב. --------------------------------------------------------------------------------------- לנייטוויש יש 1656 שירים יותר טובים מהפלייליסט הזה.

LadySilkworm

New member
וכבר חשבתי שיש לנו בלעדיות :'(

מעניין אם NACHTWASSER זה Nightwish בגרמנית. בכל מקרה, איפה גוסט לאב סקור? :p

למעלה