אתמול הייתי בדיזינגוף

st jimmy

New member
אתמול הייתי בדיזינגוף ../images/Emo5.gif

במיוחד בשביל תומר וכמו ש דו דה דה כתב לא היה שם כלופ כל הסיכות נגמרו היה רק פוסטר אחד ומחזיק מפתחות 1 אבל לא חשוב...הייתה בדיסק סנטר ושנניגנס עולה שם רק 40000000 ש"ח (אבל יש לי אותו אז לא משנה ל קניתי), אבל רציתי להגיד שקניתי את העיתון רולינג סטון עם הכתה הענקית של גרין דיי (4 ע"מ),ויש שם כזה ריבוע שהם כתבו בו את כל הרשימה של הדיסקים ושנניגנס וסופאר היטס לא היו שם...והיה שם דיסק אחר שקוראים לו angus הדבר היחיד שאני יודעת עליו זה שיש באינטרנשיונל סופר היטס שי משם שקוראים לו j.a.r אז: מה הדיסק הזה??????????? ומישהוא יודע למה גרין דיי רבו אחרי הדיסק דוקי?

whatascene

New member
לאנגוס יש סאונדטרק

ושם מופיע השיר הזה, j.a.r ויש מלא מלאאאאא עיתונים עם גרין דיי בחנויות שם..

healing drug

New member
את התשובה איני יודעת... :(

אבל מאיפה קנית את העיתון הזה? ונשאר עוד ממנו?

st jimmy

New member
לא, היה אחד

זה עיתון ישן בגלל זה אני ראיתי אחד אבל אולי יש עוד אני פשוט חיפשתי בדיוק את זה אז חיפשתי בתוך מלא עיתונים עד שאיתי את השער של טרה

st jimmy

New member
אהההההההה יש לי עוד שאלה...

איך אפשר לשנות את הדף משתמש שלי?

whatascene

New member
איזה עיתון זה?

אני לא זוכרת שיש רולינג רק עם טרה על השער.. מוזר ד"א יש עיתונים, גם חדשים, שיש בהם כתבות של 8-10 ויותר דפים עם גרין דיי..

רונוש3

New member
איזה קנית ת'עיתון??

וכמה המחזיק מפתחות עלה ואיך הוא ניראה? (כדי לדעת אם ללכת לשם..) תודה!!

אני מציעה לך../images/Emo163.gif

לחכות קצת לפני שאת הולכת.. כי עדיף לחכות כמה ימים שיקבלו משלוח חדש, שיהיו יותר דברים.

DoDaDa

New member
הם לא רבו...הם לקחו הפסקה -

כי בילי היה חייב להציל את הנישואים שלו ושל אדריאן... הוא לא היה בבית מספיק (לא היה בתקופת הריון של שני הבנים שלו...אפשר להבין) הם לא רבו...רק לקחו הפסקה של כמה שנים

healing drug

New member
איפה כתוב שהם רבו?

למה הם הוציאו את דוקי בראשון לפברואר 1994 ואחרי זה הם הוציאו את הדיסק ינסומניק בעשירי לאוקטובר 1995 , אז לא ממש נראה שהם עשו הפסקה... מה הם לא עבדו על הדיסק...הם גם היו צריכים להקליט אותו...לא? אז לא ממש הבנתי איפה ההפסקה בכל הסיפור?!? וכמה זמן נערכה ההפסקה? חחחחח

DoDaDa

New member
אהה אופס הם לקחו הפסקה בזמן אחר

איזה מטומטמת אני
אז מישהו גילה למה הם רבו?!

healing drug

New member
נראה לי התכוונת להפסקה שבין

נימרוד לווורנינג- זה פשוט נראה הרבה יותר מציאותי נראה לי שבתקופה הזאתי הם לקחו הפסקה, באמת הייתה שם הפסקה של שלוש שנים למה בשנים הקודמות הם יותר עבדו וקידמו את הקריירה שלהם כלהקה... וגם זה לא נראה שיעשו הפסקה אחרי הדיסק שנחשב לראשון המצליח שלהם... אבל נראה לי שבאמת זו הסיבה שהם עשו הפסקה (עם בילי וההריונות...)

st jimmy

New member
לא לא לא!!!!!!!!!!!

ההפסקה היא בין שנניגנס לאמריקן אידיוט השאלה היא למה הם רבו במשך כל האלבומים מאינסומניאק עד לוורנינג הם רבו ורק הקליאו אבל לא דיברו זה מה שכתוב בכתבה...

whatascene

New member
איזו כתבה זו?

וההפסקה בין שנניגנס לאמריקן היא בגלל שהם הקליטו דיסק, ואז גנבו את הmaster tapes של הדיסק הזה..ואז גרין דיי ישבו וחשבו אם זה הכי טוב שהם יכולים לעשות, הגיעו למסקנה שלא והקליטו את אמריקן (שהתחיל בתור ג'ם סשנז של כל אחד וכו'..). הסיפור הזה נמצא בפחות או יותר כל עיתון שפרסם עליהם כתבה בשנה האחרונה.. איזה עיתון את קנית?

DoDaDa

New member
מישהו יכול לכתוב את הסיפור הזה

בקיצור הפרטים, כי שמעתי על זה אבל לא את הכל..תודה למי שיעזור

whatascene

New member
פרטים על הריב או ההפסקה?

כי על ההפסקה כתבתי מקודם.. על ריב ממש לא שמעתי עדיין, אבל תמיד לומדים דברים חדשים..

למעלה