אתמול הייתי בדיזינגוף

whatascene

New member
אין יותר מדי פרטים

זה לא צץ עדיין בשום מקום, לא ברשת ולא באיביי, ולא ממש יודעים מי לקח את זה.. ולמרות שהיו להם את ההקלטות הלא גמורות של השירים הם החליטו לעזוב את הדיסק ולהוציא משהו חדש כי הם הרגישו שהם לא עשו את המקסימום שלהם בדיסק הזה. אני מניחה שאת יודעת איך הסיפור של הפאנק אופרה התחיל, אז אני לא אוסיף בעניין הזה..

BlueBeIl

New member
לא גנבו להם כלום

הם סתם המציאו את זה. ושנניגנס זה סתם אלבום בי-סיידים, הם לא הקליטו שם כלום זה לא נחשב ל"הפסקה בין שנניגנס לא"א" בין נימרוד לוורנינג הייתה את ההפסקה, כנראה בגלל המשפחה של בילי ג'ו. אבל אני לא חושבת שהם רבו בכלל....

DoDaDa

New member
אם מישהו גילה שיש עוד דברים...

תודיעו כדי שאני לא ילך לשם סתם עוד פעם (למרות שקניתי 3 דיסקים די בזול...דוקי שנניגנס וא"א)

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifממש כמוני..

הייתי שלשום בדיזינגוף, תומר היה מבאס, שקלתי לקנות את המחזיק מפתחות, אבל הוא דיי דפוק.. רק GREEN DAY ואבא ואמא שהולכים לפיל ת'בן שלהם למלכודת או משהו... הפוסטר שלהם בלי חולצות ועושים שרירים היה מפחיד מאד, וראיתי עיתון באנגלית (לא נראה לי רולינג סטון) והייתה כתבת ער עצומה על גרין דיי, אבל לא קיניתי, וגם אני הייתי בדיסק סנטר, וממש התלהבתי ששנניגנס עולה 40 שקל, וחברה שלי קנתה את דוקי, אבל אריק (או בנץ?) עדיין היה מאחורה, למה? חשבתי שרחוב סומסום איים לתבוע אותם, והם הורידו אותו... אז אריק (בנץ?) הייה שם בכל זאת...

whatascene

New member
אממ

אולי המלאי שנשאר בישראל ישן יחסית כי ראיתי בכמה מקומות את אריק מאחור.. ואיזה עיתון ראית עם גרין דיי? אני צריכה לרענן קצת את האוסף.. כבר חודש שלם לא קניתי עיתון.. חח אבל למזלי כשהייתי בתומר היה להם פוסטר יפה שלהם שחיפשתי מלא זמן, אז לפחות זה הלך טוב.. בקשר לזה שהם רבו, אני לא בטוחה שהם ממש רבו, אבל אם כן אני חושבת שזה היה בגלל שהיו להם כמה בעיות אחרי דוקי. גם זה שכולם אמרו שהם התמסחרו פתאום ועברו לחברת הקלטות גדולה.. וכל ה"הצלחה" הזאת שבילי אמר שהוא בכלל לא רצה ושאנשים הציקו להם והכל..

st jimmy

New member
העיתון הוא החדש הזה ,

הירוק אני חושבת שיש לי תמונה שלו שאני ימצא אני יראה אותה...

whatascene

New member
או כן..

קניתי אותו לפני חודש.. והיום קניתי עוד 4 :S אני מכורה.. אבל זה כל כך כיף!!! אוי.. יש לי כ"כ הרבה עיתונים.. חיחי

למעלה