אתמול הלכתי לחפש בגדים להיריוניות

rona25

New member
אתמול הלכתי לחפש בגדים להיריוניות

ומה אני אגיד לכן - היה מסע ממש מפרך... חרשתי את כל החנויות בקניון רננים, כולל חנויות לא של היריוניות (כמו רנואר והוניגמן) ולא מצאתי כלום! ברמי לי הכל היה יקר וענקי ולא מצאתי משהו לטעמי, ב For 2 בכלל הם נסחפו ויש להם בגדים רק מעונת החורף והכל מכוער לאללה, ובשאר הרשתות הבגדים לאנורקסיות משהו... בקיצור יצאתי עם חולצה אחת שמצאתי ב X-MIX וזהו.. חזרתי הביתה ממש מבואסת כי כבר אין לי יותר מה ללבוש (אני בשביעי ועד עכשיו הסתדרתי ממש אחלה עם הבגדים הקיימים אבל לא עוד) ועייפה עוד יותר בגלל המאמץ הרגלי אני חושבת שהבעיה היא בי - בעצם אני בטוחה שהבעיה היא כי אני נורא קשה ושמרנית בעניני בגדים ..... מה עושים? איזה באסה...........................

אל ייאוש../images/Emo13.gif

יהיה בסדר, אני אומנם די בהתחלה (שבוע 6) אבל משום מה מתחילה להתנפח (אני כבר זקוקה לחזיות חדשות !?! -בעיקר בערב הכל כבר לוחץ), בכל אופן אני מניחה שלקראת השבוע הבא מקסימום שבועיים תצא הקולקציה של הקיץ וגם יהיה יותר חמים. בכל אופן, תחזיקי מעמד...

הלכתי בשבוע שעבר לקנות חזיה להריון

ומה אומר- החזה שלי גדל ממש משמעותית ! עלות חזיה של טריומף זה ממש שערוריה - חזית הריון 170 ש"ח ! איפה אפשר לקנות חזיות זולות יותר וטובות ?

sael

New member
אני קניתי חזיה לא של הריון

אלא חזיה יפה ונוחה במידה אחת יותר גדולה (לפני ההריון הייתי C וכבר בתחילת ההריון החזה גדל ועליתי ל-D, אבל מאז הגדילה נעצרה) של חברת דיאנה והמחיר שלה היה נראה לי 110 ש"ח בערך והיה מבצע במשביר כך שזה עלה לי רק 90 ש"ח. את החזיות הריון לא אהבתי כי הן לא יפות בעיניי ועשו לי מהחזה צורה לא יפה, וזה גם נורא יקר.

kees

New member
קניתי חזיה רגילה קצת יותר גדולה

(וגם ככה החזה שלי גדול) בשוק!!! ב40 ש"ח והיא נוחה ונעימה למה לשלם כ"כ הרבה כסף???

אני עוד לא קניתי כי זה באמת

היה לי נראה מוגזם לקנות חזיה כ"כ יקרה, ביחוד שצריך לקנות יותר מאחת

sael

New member
אין שום איסור כזה

זה הכל עניין של נוחות. אני קניתי חזיה עם ברזלים והולכת רק עם ברזלים. אני יודעת שבהנקה לא מומלץ חזיות ברזלים ולכן החזיות הנקה הן ללא ברזלים (אז יש לי עוד כמה שבועות ללבוש חזיות ברזלים ואח"כ אני אגיד להן יפה שלום עד להודעה חדשה).

dafi1

New member
מה זו חזייה להריון? יש הבדלים בכלל?

לא ידעתי שקיימת חזייה מיוחדת להריון בניגוד להנקה)!

dafi1

New member
מה זו חזיית הריון../images/Emo35.gif מק../images/Emo78.gif

שהשאלה לא תתפספס לי

lulyK

New member
חזיה להריון

השמועות אומרות (אני לא ראיתי אחת כזו) שיש לטריומף חזיה מבד אלסטי שגדלה אתך בזמן ההריון

dafi1

New member
../images/Emo51.gif למרות שזה נשמע לי חייזרי ../images/Emo13.gif

אני לא בטוחה שמדדתי חזית הריון

אבל המוכרת שהיתה מאוד מקצועית אמרה שזה מה שלוקחים להריון. חזית הריון צריכה להיות לא לוחצת מדי ועם כתפיות רחבות

ornaok

New member
אוי! גם אני!

שבוע שביעי כבר, והכל לוחץ - כולל החזיה... פעם היה פה שרשור על חנויות בדרום תל אביב עם בגדי הריון...זה היה כשרק הצצתי לפה והתכוננתי להריון...אולי מישהי יכולה להעלות קישור לשירשור ההוא...?

חזייה להריון

בעיקרון (אחרי בדיקה מעמיקה) יש חיה כזאת ומי שימכור לכן אותה- סליחה, הוא או גנב או שקרן... אתמול לא יכולתי כבר ואני והבעלול נסענו לקניון ברחובות. באינטימה ישר הראתה לי הבחורה "חזייה להריון" שנראתה יותר כמו לבנות מתבגרות שזה על אותו עיקרון א-ממה, בלי ברזלים, לא מעניינת ומאד מאד קטנה... אמרתי תודה והמשכנו דווקא בחנות השנייה - הצמודה המוכרת הייתה מאד מקצועית ואמרה לי כי לא קיימת חזייה מיוחדת להריון, אלא חזיות שעשויות מבד נמתח וזה מה שעושה את העבודה. המחירים נעו בין 100 ש"ח ל-200 ש"ח נדמה לי מבחר הצבעים לא משגע, אבל יצאנו בנזק של 300+- עם שתי חזיות לבנה ושחורה ו- 4 תחתונים (שווה לא?) נ.ב. לחנות קוראים לבנבנים והם עכשיו עברו לחנות גדולה יותר, מי שבאיזור, מומלץ בחום!!!

karenh

New member
../images/Emo24.gifאל תתיאשי מתוקה

בסוף את תמצאי משהו שגם את תאהבי

ענתש

New member
תנסי את אריסטו-שמט בכפר סבא

(זה באזור של שילב...). ברננים תנסי גם את "עונות" - הבגדים התלויים על הקולבים שלהם מכוערים אבל הסריגים והחולצות המקופלים על המדף נורא יפים. ועוד משהו ברננים - JUMP. אם אני קונה שם בגדים (מידה 46) אז כל אחת יכולה... ויש להם בגדים רגילים, רק במידות גדולות. לא מהסוג שנתפר במיוחד לשמנות ובדרך כלל דומה לאוהלים (כף רגלי לא תדרוך במתאים לי ! מגעיל ממש הבגדים שלהם).

myofer

New member
כל כך מזדהה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

גם אני לא מצאתי כלום חוץ מברמי לי אבל כל חולצה פשוטה עולה שם לפחות 150 בקיצור הם מנצלים אותנו יופי.. יש גם את האופציה של להשאיל מאחיות, חברות או אמא (שלי קצת מלאה, אז אולי אני אמצא משהו אצלה). אני רק בחמישי ועוד מעט כבר קייץ ואז זה רק יחמיר.. אי אפשר להתחבא מעל סוודרים ארוכים וחייבים לקנות משהו. בקיצור מצטרפת לקיטורים

מתרגשת

New member
אפשר פשוט להכנס לחנות בגדים רגילה

ולקנות מידות גדולות
זה מה שאני עשיתי בכל אופן

למעלה