אתמול הלכתי לחפש בגדים להיריוניות

rona25

New member
בהתחלה זה מה שגם אני עשיתי

אבל עכשיו עם הבטן הענקית זה ממש קשה למצוא משהו שהוא גם יפה, נשי וגם קצת צמוד וחתיכי... ואת הבגדים של הבעל שאמנם הם יפים - ממש לא בראש שלי להחרים... על הרעיון של אריסטו שמט לא חשבתי מעניין איפה יש להן חנויות אני בחורה עם בעיית אסתטיקה ידועה (מקפידה מאוד) - נו טוף עוד חודשיים וחצי למנייאק... המון תודה בנות על העידוד!

טאש

New member
אולי תופרת?

זו יכולה להיות גם השקעה להריונות עתידיים.....

sael

New member
מוכר מאוד

גם לי יש את הבעיה הזאת אבל לשמחתי הרבה קיבלתי המון בגדים מחברות ובנות משפחה. אבל לפני איזה כמה שבועות רציתי לקנות לעצמי כמה חולצות דקות עם שרוול ארוך (מה לעשות, סריגים ממש הורגים אותי מחום כבר) וממש לא מצאתי. מדדתי חולצות טריקו מידה 5 והן היו עליי בדיוק בדיוק וברור שהן לא יהיו לי טובות בחודש תשיעי ואני לא אקנה חולצה שתהיה לי טובה רק שבועיים. בקיצור בעיה אבל לי היא נפתרה כי קיבלתי את רוב הבגדים. עוד פיתרון זה לקנות כמה עליוניות גדולות (דווקא יש יפות) ואז ללכת מתחת עם חולצה שצמודה וקטנה לך וזה לא משנה כי אף אחד לא רואה את החולצה. כנ"ל לגבי סרפנים ואוברולים גדולים שמתחת יש חולצה צמודה.

אמברון

New member
עד חודש שביעי??? מעריצה אותך!!!

מה עם שילב? בהריון הקודם קניתי שם שני זוגות מכנסיים וכמה חולצות. הפטנט הכי טוב הוא להשאיל מחברות / בנות משפחה. אני הצלחתי לסדר לי גרדרובה מרשימה להריון הנוכחי מאיסוף משותף של בגדי הריון. כל אחת מהחברות לקחה בגדים, השלימה חוסרים, ויצרנו לנו בוטיק קטן שעובר מאחת לאחת ומשתכלל עם הזמן.

אמיכל

New member
תנסי גם ב- PEOPLE ..../images/Emo142.gif

יש להם בגדים שלדעתי יכולים בקלות להתאים גם להריון. יש מכנסים וחצאיות עם גומי, ומלא חולצות או עליוניות שיכולות להתאים. אבל זה באמת תלוי בטעם האישי...

lulyK

New member
מה שעזר לי - רשימה...

בשורה התחתונה הכל ענין של טעם, אבל באמת מגיע השלב שאין ברירה וצריך לקנות משהו. אני גיליתי שהקניות בהריון זה לא השופינג המהנה שהתרגלתי אליו. וכך מצאתי את עצמי מכינה לי רשימות של "מה צריך" (ג'ינס, מכנסי חאקי, טרנינג, חולצה שחורה/לבנה/אפורה, שמלה שחורה קטנה... סתם) ומחפשת את הרע במיעוטו.

יודזיק

New member
המלצות לחנויות וגם SALE אחד../images/Emo68.gif

גם אני מהנגעלות ממתאים לי- כי הכל יקר ואוהלי, ומהמתעצבנות מרמי-לי כי הכל יקר ולא מיוחד, אלא סתם עוד עלוקה כלכלית בהריון- ולרשימת ההמלצות: נתחיל מהSALE, בשילב מול קניון איילון- חולצות ומכנסיים במחירים מצחיקים (קניתי חולצות ארוכות וקצרות כל אחת ב-20 ש"ח ומכנסיים ב-70 ש"ח) הבגדים מתאימים ליומיום (קשה לי להגדיר אותם כמדהימים) אבל גם כאלה צריכים. החנות השניה היא מאדרלנד בבזל ת"א, אמנם לא זולה אבל עכשיו יש שם מכירה וניתן למצוא בגדים מאוד יפים ייחודיים ומחמיאים להריון (גם לשמנות מלפני ההריון- כמוני), אבל לפי מה שאני מבינה את קטנטונת (הסתדרת עד חודש שביעי בלי בגדים מיוחדים) אז בטוח שתמצאי שם דברים יפים. כמו-כן במטרניטי סטייל בצפון דיזינגוף- שוב כל החנות במכירה והבגדים מאוד יפים ומחמיאים (כבר לא נשארו כמעט מידות גדולות...), ויש עוד שני מקומות להריוניות קטנות, החנויות די יקרות והן שייכות לאזור 'בגדי מעצבים' אז אולי זה בעצם לא עונה לך על השאלה, מקווה שעזרתי (בנוסף ליתר העצות שנתנו לך כאן לפני)

לפני כמה ימים המלצתי על חנות בקניון

רננים, אבל עכשיו אני כבר לא זוכרת את שמה, אולי תעשי חיפוש ותמצאי, יש שם sale ואני בטוחה שתמצאי משהו.

אפרת12

New member
אני ממליצה על FLowers ../images/Emo39.gif

אם כי אני לא יודעת אם יש בקניון רננים. יש בהרבה קניונים אחרים. אישית אני מסתדרת עם חנויות בגדי ההריון, ואפילו יחסית לא נורא ביוקר, אבל פלאוורס הם באמת משהו (רק צריך לבדוק אם זה הסגנון שלך).

למעלה