אתמול , יום שלישי , היה סשן במילקן

אתמול , יום שלישי , היה סשן במילקן

יום שלישי 22 באוקטובר. היה סשן של סקייטרים במילקין . עם מוזיקה טובה , סשן כזה יחזור כנראה רק שבוע הבא .. כמות האנשים שהיו שם היא בערך 40 איש ... אחלה אנשים ... אפילו אם אתם לא סקיטרים\סקיטריות אתם מוזמנים לסשן הבא ... תקבלו הודעה ...

פעם הבאה נקח תמונות . התרגילים >>>

הדברים הכי נועזים היו : ווריאל קיקפליפ מעל קופסה של מי עדן נוז סלייד על הקרב ( איפה שיושבים ). ירד בקיקפליפ את הקרב. 4 מדרגות באולי . 6 סקייטים באולי !!! 3 סקייטים בקיקפליפ !!! 50-50 על הקרב ! בורד סלייד על הקרב . אינדי מעל קופסא של מי עדן

Black Shark

New member
תעשו שם תחרויות של סקייט.........

אבל שיהיו דברים יפים (מה שראיתי אותך עושה אתמול היה פ-צ-צ-ה) ואז נראה לי שיבואו אנשים.........

gh0sta

New member
../images/Emo150.gif

פעם הבאה יהיה משהו חייה, אני אדאג לזה! אל תשכחו להשתמש הקסדה

Sound20

New member
אתה יודע מה שכל הפריקים ../images/Emo46.gif

יחיו חיים ארוכים ויפים

שיקולים למסיבה .

אז ככה . אנחנו בספק אם לעשות מסיבה ולכן אני אתייעץ איתכם : דבר ראשון יש לנו ציוד הגברה שאף מועדון בארץ לא היה מתבייש בו . דבר שני המקום שאנחנו רוצים לעשות את המסיבה הוא מילקין והשאלות הם : האם זה יפריע לשכנים - אם כן כנראה ייזינו אותנו ויקראו למשטרה... האם אנשים בלתי רצויים יבואו ויהרסו את המסיבה . כי זה אירגון פרטי שלנו = אנחנו מתאחדים ומביאים רמקולים והכל ... עכשיו כמעט בטוח שיהיה סשן .... אבל לא בטוח אם תהיה מסיבה אז מה דעתכם ?? ?? ------ () ()

אם למישהו יש קשרים אם המועצה הוא יכ

אם למישהו יש קשרים אם המועצה הוא יכול לעזור בהקמת המסיבה להשיג לנו רשיון ... למסיבה שם ..

למעלה