אתמול , יום שלישי , היה סשן במילקן

אסאל

New member
לא!!! אל תעשו את זה יום שישי הזה

לא תיכננתם כלום ולדעתי אם תעשו את זה יום מחר זה לא יצא טוב ביום שישי הבא יהיה יכול להיות ממש טוב.....גם תודיעו להרבה אנשים מה שלא עשיתם עכשיו, גם תארגנו מקום יותר טוב,ויכולה להיות ממש מסיבה טובה!!!! ועוד משהו קטן-מיכאל כל הכבוד על היוזמה!!! סוף סוף מישהו שלוקח על עצמו להעיר את המקום המשעמם בטירוף הזה שנקרא אריאל...תודה בשמי ובשם הרבה חברה אחרים!!! באמת כל הכבוד! נשאר לקוות שזה באמת יצא לפועל כי זה נשמע ממש ממש מגניב בהצלחה

lighter

New member
מיכאל :)

קודם כל-כל הכבוד על היוזמה! ממש אחלה
ואחורי זה-במילקין?
מסיבת מטאל???
מה אתה דפוווק?
יפציצו בך ובכל מי שיהיה שם מכות
אם זה יהיה באמפי זה יהיה חיה
ותמיד אפשר לדבר עם ההנהלה של הסקרים (ולהחזיק אצבעות שתהייה מוזיקה נורמלית ולא כמו במסיבה הקודמת
)

תודה, אנחנו נביא הגברה והכל אנחנו

תודה, אנחנו נביא הגברה והכל אנחנו רק צריכים אישור למקום וחוטי חשמל .. שזה לא ממש בעיה ...

וכמובן שאם אנחנו מביאים ציוד - גם ה

וכמובן שאם אנחנו מביאים ציוד - גם המוזיקה משלנו .. ואתם יודעים מה אנחנו אוהבים ! כולנו ביחד נקים את מסיבת הפאנק\רוק\מאטל הראשונה באריאל !

אסאל

New member
וואי מגניב!!! תגיד לי מתי ואני אפיץ

ונארגן לך מוהיקן כמו שצריך!!!!

LittleBigGirl

New member
אני גם חושבת

שזה רעיון טוב... ובקשר למקום- אם תחליטו לארגן את זה לשבוע הבא, אני בטוחה שמישהו יוכל להזיזי משהו. צריך לדבר עם אלה שמארגנים מסיבות פורים, או אם מישהו מהמרכז לתרבות ופנאי (המתנ"ס לשעבר), אני חושבת שהם לא יתנגדו לעזור.

LaSombra

New member
חברה חברה... רגע רגע....

מסיבות מטאל זה אני, מר גנדלמן היקר.... אני כבר עובד על אחת רצינית, בשיטוף עם מיכאל שמשמש כיחצ"ן ראשי... זה הולך להיות משהו גדול אבל באמת... אם מוזיקה אמיתית, פוגו רצחני לנשמה חבר´ה.... חסות ממטאל האמר ומרייבן מיוזיק.... ואני מתכוון כמובן לשעה וחצי של dj LaSombra הלא הוא אני... :) בקיצור, עוד אין תאריך אבל תכינו את האנטיביוטיקה ואת משככי הכאבים כי הולך להיות כואב........

למעלה