אתמול נשטפתי בככר בדלי מים והנייד שלי גוסס

אתמול נשטפתי בככר בדלי מים והנייד שלי גוסס

האם גם לכם קרה דבר דומה?

בככר רבין יש איזו "שמחה גדולה" של מי מזרקה על כל עוברי האורח.

הרוב נעשה באמצעות אקדחי/מצלמות מים,אבל לביש מזלי..כשניסיתי להתחמק מה"אקדחים" ו"ירדתי לכביש" חטפתי בומבה של מים.אם לא היה מדובר באוטובוס אחרון לחזרתי הביתה ביום ששי,אני מאמינה שהייתי רודפת אחרי בעל דלי המים מהמזרקה וסוגרת עמו חשבון

האם גם לכם קרה מתישהו דבר דומה??

מה נראה לכם,זה לגיטימי לעשות שמחה שכזו בככר רבין באופן כ'כ "חוליגני"??(ה"חבר'ה" ממתינים למכוניות ולאוטובוסים ושופכים לכיוונם דליי מים).

וזה מה שמתרחש בפועל:
1.התנועה בכביש משתבשת. 2.מלא אייפונים ומכשירי סלולאר שונים ניזוקו בקרב. 3.ראיתי 2 בחורות בוכיות בצד המדרכה. 4.מזל שמישהו לא חטף שם התקף לב מגורם ההפתעה,גם זה יכול להיות.
5.יש את מי שהתלונן גם על בזבוז מים משווע(למרות שמדובר על מים "מגעילים" מהמזרקה)

6.אם הנייד שלי ,שנמצא עכשיו בתוך "דלי" של מלח גס,לא יבצע תחיית המתים,בי נשבעתי שאני מבצעת מחאה משלי מול בניין העיריה ודואגת לכך שהם ישלמו כל פני

לכל נוסעי האוטובוסים למינהם,אם יש כאן כאלה
דעו לכם שבימי הפגנות מחאה,חברות האוטובוסים ממש "לא סופרות" אתכם(אותנו) ומשנות בכייף מסלולי נסיעה ללא דיווח כלשהו בתחנת אוטובוס,כי לשם מה יש את האינטרנט?! אני חושבת שהם חצפצופים רציניים ובא לי לפתוח לובי רציני לקהל נוסעי האוטובוס-די לזלזול!

ואם מישהו הצליח להגיע עד לכאן,מתי עפרה חוזרת מחו'לון?

המשך שבת ברוכה ו
טו שבוע נהדר

ליאור243

New member
זו קונספירציה של חברות הסלולר מאז שחתכו

להם ברווחים הם מוצאים דרכים יצירתיות להשלים את החסר.

מלח גס לא עוזר ההיפך רק הורס את המכשיר,תשתמשי בידיד הטוב ביותר של הבלונדינית,פן לשיער רק לא קרוב מדי.
אם את ברונטית,אכלת אותה

אגד לא סופר אף אחד עם ובלי הפגנה.

שבת שלום

חחח,תודה על ההמלצות.

ואם כבר הזכרת חברות סלולאר,החלטתי לפני כשנה שאמליץ לא להצטרף לפלאפון(דגש על לא!אז הנה מילוי חובתי בקטנה;)

האמת שהוצע לי אורז ואכן גם פן,תודה על העיצה הטובה..הולכת מיד להוסיף סוכר
בסוף לא יהיה לי נייד,אבל תצא עוגה כלשהי עם קורט מלח,סלולאר1 סוכר ותביעת ענק לעיריית ת'א

חברים יש רק באגד,אבל אני בעיקר ב"קווים"

בטח הם חשבו שחג השבועות אתמול חחח

אילנה אילו היו מפגינים של המחאה ? או סתם ילדים.

קורה רק בחג השבועות אצלי ע"י ילדים

בטח זה הבנים של

אילו שקפצו לבריכה המלאה במים בכיכר העיריה בזמן שמכבי ת"א לקחו גביע אירופה בפעם הראשונה .לפני מליון שנה =)

חתיכת אומץ לעזוב את הגוזלים שכאן לתקופה ארוכה

אבל אני רואה שיש כאן יד אחראית מעבר לצבע התכול

איך שאני לא בעניינים,חשבתי שזה רק ל10 ימים.

כתבתי שאני בהחלט רואה שיש כאן תכולה אחראית אחרת.

ועבור ג'ק או מישהו מכאן:מנחה אחרת

טוב,העיקר שעפרה תעשה חיים,תחזור בשלום ושלא יזרקו על הסלולאר שלה מים
אני מאמינה שבהמשך עוד יהיו כאן 2 תכולות מדים לפחות

obelina

New member
איך אין לך נרתיק לנייד ? (אני יכולה להתערב

שזה לא אייפון מה שיש לך).
ולגבי אוטובוסים, זאת דעתי ושל עוד רבים - צריך לסגור את כל הרחובות הראשייים למכוניות פרטיות, כדי שרק אוטובוסים יסעו בהם, והמכוניות הפרטיות תיסענה ברחובות הצדדיים.

חחח,ברור שלא!נייד 1 עלוב כוייס לי ..

הייתי מס' חודשים ללא נייד,תארי לך מה זה

עכשיו ממש לא מזמן הצטרפתי להוט מובייל עם סים שלהם ונייד שנתנו לי מתנה(לא הוט).

אבל ראיתי בככר רבין 2 שהלך להן האייפון,טוטאל לוס

לגבי עניין האוטובוסים,מסכימה אתך לגמרי וללא קשר,בעידן המחאות שואלת את עצמי כל פעם מחדש מאיפה הכסף של האזרח הקטן למכוניות חדישות(שבשיא הפקקים,נוסע בכל מכונית אדם1 בלבד והוא הנהג)סיגריות ללא הכרה,טיסות לחו'ל מס' פעמים בשנה,מכשירי סלולאר שעולים כמו משכנתא,מסכי פלאזמה שונים ועוד ועוד,מאיפה הכסף??צר לי,אבל למרות יוקר המחייה המשווע והריכוזיות הלא נורמאלית במדינתנו הקטנה,קשה לי להתחבר אל מארגני המחאות..וזה כבר נושא אחר לדון עליו..

ליאור243

New member
מה השאלה מאיפה הכסף?

יוצאים ל"כאילו" הפגנה ,שוברים את חלונות הבנק,בוזזים מכל הבא ליד והנה לך כסף לכל הדברים שכתבת.

נסה תשובה אחרת; )

אולי נכנסים לחובות עתק,שוכחים ממינימום אחריות אישית,משליכים הכל על המדינה והממשלה-ואחריי המבול,נראה לך מתאים כתובה ל"איפה הכסף"?

ליאור243

New member
מה שכתבת זה ברור מאליו,ואין צורך

לכתוב אותו,אנחנו מדינה במינוס.
אבל מסתבר שיש שככה אנשים חיים ,במעגל בלתי פוסק של התחייבויות כספיות לפעמים בצדק ולפעמים כי קופצים מעל הפופיק.

אני חי בגישה שאם יש קונים,אין לא קונים.
בלי הלוואות,תשלומים וליסינגים למינהם,

והתשובה למעלה.....ציניות את מכירה?

למעלה