אילנה55555
New member
אתמול נשטפתי בככר בדלי מים והנייד שלי גוסס
האם גם לכם קרה דבר דומה?
בככר רבין יש איזו "שמחה גדולה" של מי מזרקה על כל עוברי האורח.
הרוב נעשה באמצעות אקדחי/מצלמות מים,אבל לביש מזלי..כשניסיתי להתחמק מה"אקדחים" ו"ירדתי לכביש" חטפתי בומבה של מים.אם לא היה מדובר באוטובוס אחרון לחזרתי הביתה ביום ששי,אני מאמינה שהייתי רודפת אחרי בעל דלי המים מהמזרקה וסוגרת עמו חשבון
האם גם לכם קרה מתישהו דבר דומה??
מה נראה לכם,זה לגיטימי לעשות שמחה שכזו בככר רבין באופן כ'כ "חוליגני"??(ה"חבר'ה" ממתינים למכוניות ולאוטובוסים ושופכים לכיוונם דליי מים).
וזה מה שמתרחש בפועל:
1.התנועה בכביש משתבשת. 2.מלא אייפונים ומכשירי סלולאר שונים ניזוקו בקרב. 3.ראיתי 2 בחורות בוכיות בצד המדרכה. 4.מזל שמישהו לא חטף שם התקף לב מגורם ההפתעה,גם זה יכול להיות.
5.יש את מי שהתלונן גם על בזבוז מים משווע(למרות שמדובר על מים "מגעילים" מהמזרקה)
6.אם הנייד שלי ,שנמצא עכשיו בתוך "דלי" של מלח גס,לא יבצע תחיית המתים,בי נשבעתי שאני מבצעת מחאה משלי מול בניין העיריה ודואגת לכך שהם ישלמו כל פני
לכל נוסעי האוטובוסים למינהם,אם יש כאן כאלה
דעו לכם שבימי הפגנות מחאה,חברות האוטובוסים ממש "לא סופרות" אתכם(אותנו) ומשנות בכייף מסלולי נסיעה ללא דיווח כלשהו בתחנת אוטובוס,כי לשם מה יש את האינטרנט?! אני חושבת שהם חצפצופים רציניים ובא לי לפתוח לובי רציני לקהל נוסעי האוטובוס-די לזלזול!
ואם מישהו הצליח להגיע עד לכאן,מתי עפרה חוזרת מחו'לון?
המשך שבת ברוכה ו
טו שבוע נהדר
האם גם לכם קרה דבר דומה?
בככר רבין יש איזו "שמחה גדולה" של מי מזרקה על כל עוברי האורח.
הרוב נעשה באמצעות אקדחי/מצלמות מים,אבל לביש מזלי..כשניסיתי להתחמק מה"אקדחים" ו"ירדתי לכביש" חטפתי בומבה של מים.אם לא היה מדובר באוטובוס אחרון לחזרתי הביתה ביום ששי,אני מאמינה שהייתי רודפת אחרי בעל דלי המים מהמזרקה וסוגרת עמו חשבון
האם גם לכם קרה מתישהו דבר דומה??
מה נראה לכם,זה לגיטימי לעשות שמחה שכזו בככר רבין באופן כ'כ "חוליגני"??(ה"חבר'ה" ממתינים למכוניות ולאוטובוסים ושופכים לכיוונם דליי מים).
וזה מה שמתרחש בפועל:
1.התנועה בכביש משתבשת. 2.מלא אייפונים ומכשירי סלולאר שונים ניזוקו בקרב. 3.ראיתי 2 בחורות בוכיות בצד המדרכה. 4.מזל שמישהו לא חטף שם התקף לב מגורם ההפתעה,גם זה יכול להיות.
5.יש את מי שהתלונן גם על בזבוז מים משווע(למרות שמדובר על מים "מגעילים" מהמזרקה)
6.אם הנייד שלי ,שנמצא עכשיו בתוך "דלי" של מלח גס,לא יבצע תחיית המתים,בי נשבעתי שאני מבצעת מחאה משלי מול בניין העיריה ודואגת לכך שהם ישלמו כל פני
לכל נוסעי האוטובוסים למינהם,אם יש כאן כאלה
ואם מישהו הצליח להגיע עד לכאן,מתי עפרה חוזרת מחו'לון?
המשך שבת ברוכה ו