אתמול נשטפתי בככר בדלי מים והנייד שלי גוסס

הנייד שלי קם לתחייה,קולולולי,עיריית ת'א ניצלה

מקלחת בתוך האוטו

מעניין. תןך שבוע אני שומעת פעם שניה על תופעה בריונית חדשה לגבי:
השלכת דלי מים (או אם לדייק: מים מדלי) על עוברי אורח תמימים.
חברתי ספרה לי השבוע שנסעה במכוניתה בחג השבועות באחת משכונות הרצליה.
בהגיעה ל"במפר" שבכביש האטה מאד ואז נערים שציפו לכך רוקנו עליה דלי מים מבעד לחלון המכונית.
היא עדיין לא התאוששה מההלם ועד היום היא עושה עיקופים ארוכים במקום לעבור שוב בשכונה זו.

נו מה את רוצה

בשבועות זה תמיד קורה.
גם אצלינו בשכונה ליד, אגד ביטלה את תנועת האוטובוסים בתוכה למשך 3 ימים,
כי נערים תקפו אוטובוסים, השליכו דברים , ביצים, מים וכו...

תגידי לה שהיא יכולה להרגע ושתחזור לנסוע כמו שצריך.
כולה מים אבל מצד שני זה קרה בגלל שבועות ואכן לא נעים.
ביום ביום הזבלות האלו לא עושים את זה.

ברוכה הבאה.

poseidon111

Active member
את מבינה סוזי, זה לא "כולה מים", ומעניין את

סבתא שלי אם זה מנהג של שבועות של פסח או של ערסים.
זה אקט בריוני, מסוכן, שיכול גם לעלות הרבה כסף. למה? כי כמה זבלים חושבים שזה נחמד מאוד, או כי נמאס להם לשחק במשחקי מחשב.
בעיני זו תקיפה, לא אלימה אמנם, אך תקיפה.
אם נמצא צידוקים להתנהגות הזו, אנו בעצם נותנים יד עקיפה לתקיפה. ואכן הגדרת אותם נכון, הם זבלות.
(הייתי חייב להוציא את זה ממני).

אמרתי "כולה מים"

כי היא אומרת שחברה שלה עד היום, כשעבר כבר יותר מחודש,
לא חזרה למקום הזה.
קצת הגזמה.
לא אמרתי שזה לא אקט בריוני, לא אמרתי שזה בסדר.
רק ציינתי שזה קורה בזמן מסוים ספציפי ורק בו.

איפה הצדקתי את זה בדיוק?

poseidon111

Active member
סוזי, לא להתתרגש ממני. לא ישנתי טוב

ואני מחפש איך לפרוק את העצבים.
לא הצדקת את זה אך לדעתי גם בתאריך הספציפי ההוא לא כולם רוצים להשתתף בחגיגה.
שהזבלות הקטנות יתיזו אחד על השני, לא על עוברי אורח תמימים.
קחי בחשבון שמטח המים יכול להבהיל מאוד נהגת, שלא לדבר על הנזק שנגרם אם המים חודרים לדשבורד והריפוד של המכונית.

מקבלת את התיקון,אכן מים בדלי..

לא חדש לי שבחג שבועות,במקומות רבים הופכים את החג ל"חג המים".

מצד אחד זה באמת "כולה מים" מצד שני זה:משבש משמעותית את התנועה בכביש,גורם פעמים רבות נזקים למכשירים שונים והגרוע ביותר אם זה גורם נזק אישי כלשהו לאדם,אפקט הבהלה.

מה שהפריע לי זה העניין שעיריית ת'א היתה מודעת לאירוע שמתקיים,בחסותה אני מניחה ולא הכינה מבעוד מועד שמירה כזו שתמנע נזק בתנועה בכביש ושעוברי אורח תמימים יוכלו להחליט החלטה עצמאית אם לקחת חלק/או לא,ב"הילולה".

ובינתיים,הבנתי שמס' ימים קודם לכן,הותקף קרוב משפחתי באכזריות,כאשר ביקש מחבורת נערים שקט(ומצמררת ההקבלה למה שהיה בב'ש כחודשיים קודם לכן)ביקש שקט מחבורת נערים,אשר החליטו לעקוב אחריו ויחד עם אבי אחד הנערים החליטו לקחת את החוק לידיים ולנסות "לסגור חשבון".היום זה רק מים(הלוו,הלוו,אין לנו עודף מים; ) ומחר זה אסון גדול למשפחה שלמה,רק כי משהו בבסיס כאן נרקב.

מקבלת את התיקון,אכן מים בדלי..

לא חדש לי שבחג שבועות,במקומות רבים הופכים את החג ל"חג המים".

מצד אחד זה באמת "כולה מים" מצד שני זה:משבש משמעותית את התנועה בכביש,גורם פעמים רבות נזקים למכשירים שונים והגרוע ביותר אם זה גורם נזק אישי כלשהו לאדם,אפקט הבהלה.

מה שהפריע לי זה העניין שעיריית ת'א היתה מודעת לאירוע שמתקיים,בחסותה אני מניחה ולא הכינה מבעוד מועד שמירה כזו שתמנע נזק בתנועה בכביש ושעוברי אורח תמימים יוכלו להחליט החלטה עצמאית אם לקחת חלק/או לא,ב"הילולה".

ובינתיים,הבנתי שמס' ימים קודם לכן,הותקף קרוב משפחתי באכזריות,כאשר ביקש מחבורת נערים שקט(ומצמררת ההקבלה למה שהיה בב'ש כחודשיים קודם לכן)ביקש שקט מחבורת נערים,אשר החליטו לעקוב אחריו ויחד עם אבי אחד הנערים החליטו לקחת את החוק לידיים ולנסות "לסגור חשבון".היום זה רק מים(הלוו,הלוו,אין לנו עודף מים; ) ומחר זה אסון גדול למשפחה שלמה,רק כי משהו בבסיס כאן נרקב.

למעלה