אתמול עשו ללוטן בדיקת אולטראסאונד

אתמול עשו ללוטן בדיקת אולטראסאונד

מאחר והרופא בטיפת חלב חשד שמפרקי הירך של לוטן לא סימטריים ושלח אותנו לבדוק חשד למחלה ושמה CDH. אז הכל בסדר ותקין! שלא כמנהגי, התעלמתי מהחשד לחלוטין ואפילו לא יכולתי להביא את עצמי לקרוא מה זה CDH. הייתי בטוחה שהכל בסדר וזהו... לוטן התנהגה יפה מאוד וחשבה שמשחקים איתה משחק עם מכשיר חדש. בכלל לא בכתה או התלוננה. תוך חמש דקות היינו בחוץ. האורתופד שבדק את לוטן ציין בהתפעלות שיש לה עצמות ענקיות. למרות שלא אמורה להיות עדיין בניה של העצם בגיל הזה, יש לה כבר התגרמות יפה, מה שאומר שהיא גדולה ומפותחת לגילה. ועם 66 ס"מ אורך בגיל שלושה וחצי חודשים, אני חושבת שאפשר להגיד שלוטן שייכת לקבוצת נפילי ינואר! (אפילו שנולדה קטנה).

n i s h a

New member
|אייקון של מחיאות כפיים|

ללוטן, וגם לאמא שלה

ayelet i

New member
../images/Emo141.gif איזה יופי שהכל בסדר!

וכל הכבוד לך על שבחרת להתעלם מהחשד. אני נוקטת באותה השיטה : להתחיל לדאוג כשיש סיבה לדאוג (אחרת לא הייתי שורדת את החודשיים האחרונים) הקטנים האלה מוכיחים שנקודת הפתיחה לא מהווה שום אינדיקציה להתפתחות שלהם!

yaelli10

New member
כל הכבוד ללוטן ולאמא'שלה

נראה לי שהיא עוברת את אלה באורך... כי מדדנו אותה אתמול בבית והיא היתה משהו בסביבות ה-63. מחר אני אדע את המידות והמשקלים בצורה יותר מדויקת כי מחר הגברת מקבלת חיסון נוסף.... בכל אופן אמרתי לך שלוטן היא דוגמא טובה לקפיצת צמיחה !

lovely2

New member
../images/Emo25.gif כל הכבוד ללוטן../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

ועדכון מהדקות האחרונות בשידור חי!

לוטן התהפכה מהגב לבטן! היא מצאה משהו לידה שמאוד עניין אותה, התהפכה על הצד, עדיין לא הגיעה והתחילה למשוך ולמשוך עם היד והרגל עד שלחרדתה הרבה היא מצאה את עצמה על הבטן! אמנם עם היד תקועה מתחתיה... עזרתי לה לשחרר את היד והשארתי אותה שם לעוד כמה דקות. בלילה היא התהפכה מצד לצד כל-כך הרבה פעמים עד שמצאנו אותה שוכבת בבוקר לרוחב המיטה... היא נראתה קצת בשוק כשפקחה את העיניים.

כיפאק היי ללוטן ../images/Emo45.gif

אתן רואות מה זה, אני מכורה לפורום הזה חבל"ז..... אני עכשיו אצל חברה ואפילו מפה נכנסתי לראות מה חדש
ללוטנצ'יקית המקסימה

lovely2

New member
שירלי, יש לי רומן עם אבא'שלך...../images/Emo23.gif

במסנג'ר... את רואה?יש דברים שאפילו לבת שלך לא מספרים...

ליטל, מה שמדאיג הוא ש......

יש לו רומן לא רק איתך
כל מי שמפלרטטת עם אבש'לי - שתרים יד
..... חכי תראי <ליטל> את בחברה טובה

ayelet i

New member
../images/Emo9.gif מודה... גמני במפלרטטות...

אם כי לא לאחרונה... אני רואה שהוא מוצא לעצמו תחליפים...

liat ליאת

New member
איילת ../images/Emo36.gif

למרות שלא הייתי פה שבוע ויום, כמדומני שיש צורך לומר לך מזל טוב ענק ובשעה טובה על נועם שהגיעה הביתה???
שתזכו לרוות ממנה נחת עד מאה ועשרים!!!

liat ליאת

New member
../images/Emo9.gif גמני מודה ../images/Emo3.gif

שירלי, לשפוך להן מה סיפרת לי כתגובה כשסיפרתי לך על הרומן שלנו?

../images/Emo6.gif ..אמרתי לך ליטל........./images/Emo9.gif

אבל האמת שהוא נחמד לא ? (כמעט כמוני
)..... איילת וליאת
- תהיו לי בריאות כמה צחקתי... וליאת - שפכי (רק תזכירי לי קודם מה אמרתי).....

liat ליאת

New member
זה קצת לא נעים ../images/Emo4.gif

אני בשמחה ובצהלה מספרת לך על הרומן החדש שלי עם אבא'שלך, ואז את מפתיעה אותי ביציאה כמו: ולי יש רומן עם.... בעלך!

../images/Emo6.gif .....חחחחח ליאת

רומן של אני :"היי, מה שלומך"
הוא:"זו לא ליאת, זה בעלה"
אני:"אה, אוקיי, אז מה שלומך?"
הוא:"בסדר, תודה"
אני:"טוב לשמוע. רק תמסור לליאת שחיפשתי אותה"
הוא:"
"
.......עכשיו תגידי לי.....זה רומן זה ?
את יכולה לישון ר-ג-ו-ע-ה
.... וג'ס....תאמיני לי שהוא כבר לא מוסר לי מי מחפש/ת אותי ועם מי הוא מדבר אז לא ידעתי שגם את בח'ברה......
מה ש-כן הוא מוציא הרבה כסף על
ים שהוא שולח לכולכן
HAVE FUN

liat ליאת

New member
טוב. אני עדיין לא ישנה רגוע...

כי אני צריכה לשמוע גם מהאחרות שהרומן מסתכם רק בכך!!!

למעלה