אבח"י
Well-known member
אני בפנסיה כבר 7 שנים. עד פברואר השנה הייתי בפנסיה מוקדמת, [ההסכם כלל שליש משרה באותו מקום, כי המנהלת הקודמת כבר כלכך לא יכלה לסבול אותי, שאם הייתי מבקש גם מליונים היתה נותנת רק שאתחפף. באותה שנה היא גם נופנפה מביה"ס, מתנה קטנה בשבילי ונקמה קרה מאוד.] אחרי 35 שנות עבודה. נשארתי לעבוד כשליש משרה עוד שנתיים כ"עובד מן המנין" ואז חוייבתי לצאת לגמלאות, אבל מנהלת ביה"ס החדשה רצתה אותי מאוד.
כיום יכלתי בפברואר להגיד שלום וללכת, אבל נשארתי.
כידוע לכם ישנה רפורמה במשרה"ח. אלך להשתלמויות השונות, אבל זה כבר לא ממש מעניין אותי לעבור מהדרכה, הנחייה, למידה משותפת, משחקי מחשב, אווירה של צחוקים חופשי לגמרי,[ הערכה חלופית, למידה משמעותית] חזרה ללמידה ממושטרת, אינטרדיסציפלינרית .
אז אמרתי לה כך:
תשפ"ג [68] - מלמד כיתה יא מב"ר את כל השעות [ 6]
תשפ"ד [69] - מלמד הערכה חלופית והשלמת בגרות לתלמידי יא מתשפ"ג ו- י' מתשפ"ב
תשפ"ה [70] - אם עוד יישאר לי מקום אשמח ללמד מיומנויות לכתיבת עבודה סימינריונית. [כמו שאני מכיר את ביה"ס] - יקחו את הכי חלשים ויתנו לי לעבוד אתם.
אח"כ זהו.
כיום יכלתי בפברואר להגיד שלום וללכת, אבל נשארתי.
כידוע לכם ישנה רפורמה במשרה"ח. אלך להשתלמויות השונות, אבל זה כבר לא ממש מעניין אותי לעבור מהדרכה, הנחייה, למידה משותפת, משחקי מחשב, אווירה של צחוקים חופשי לגמרי,[ הערכה חלופית, למידה משמעותית] חזרה ללמידה ממושטרת, אינטרדיסציפלינרית .
אז אמרתי לה כך:
תשפ"ג [68] - מלמד כיתה יא מב"ר את כל השעות [ 6]
תשפ"ד [69] - מלמד הערכה חלופית והשלמת בגרות לתלמידי יא מתשפ"ג ו- י' מתשפ"ב
תשפ"ה [70] - אם עוד יישאר לי מקום אשמח ללמד מיומנויות לכתיבת עבודה סימינריונית. [כמו שאני מכיר את ביה"ס] - יקחו את הכי חלשים ויתנו לי לעבוד אתם.
אח"כ זהו.